שרשור בקשות!!

InFecTeD LOVER

New member
ההודעה הייתה מיועדת למי שביקשה../images/Emo79.gif

את ניב רז...

shaninosh3

New member
אני רוצה את:

*הסירטון של המחזמר-סינדרלה 2005 (ערב ההשקה) * השיר של עברי לידר שנינט וזוהר שרו בלאונג' של רוני (בגירסה של נינט וזוהר) * משהו טוב- נחי * הללויה- שנחי שר "עם מדונה"... כן אני יודעת שקצת הגזמתי עם הבקשות אבל אשמח אם תשימי פה חלק... תודה מראש!

shaninosh3

New member
וואי -תודה רבה רבה רבה!! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

809080

New member
אהובתי+נצל"ש

שלום אני מחפש את השיר אהובתי שמיקי שרה לנינט באיכות כמה שיותר גבוהה ועוד משהו שלא קשור תקנו אותי אם אני טועה אבל שנועה קיבלה את המכתב האדום זה היה לפני שאריאל ושרון ידעו איפה היא גרה אני בטוח ב 99.999% שהם גילו את זה כמה פרקים אחרי שהיא קיבלה את המכתב תודה

X יו יו S

New member
הם לא

זה היה בדיוק באותו יום שרון ראתה אותהבריכה דרך מראה ואמרה לאריאל תביאי את המכתב הנוסף מצאתי את נועה

קרןןןן

New member
אממ לי יש בקשה..

כמה שיותר קטעי וידאו של רוני ושרון יחד
חחעע חרמנית שכמותי.. תודע

זה בסדר גם אני מחפשתת אבל

יש לי את הקטע שהיא בוכה אחרי שאמא שלה הולכת לספר את האמת לאריאל על אבא שלהם שאנס אותה וא ז היא קוראת לרוני ויש את הקטע איתו אז אם אין לך תגידי לי ואני ישים..

יאצוק

New member
את כ-ל פרק 54../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

הפסדתי אותו ואת שידוריו החוזרים...

Sputer

New member
יש מצב למצוא איפשהו

אקאפלה של שיר הפתיחה ? {אקאפלה = המילים של השיר בלבד ללא המוזיקה ברקע}

sharonas levi

New member
פליזזזזזזז ../images/Emo34.gif ../images/Emo34.gif פליזזזזז

יש לי בקשה מיוחדת...ואני מבקשת מכל הלבבבבבבבבב אני יותר נכון מתחננתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיראו...מחר אני נוסעת לטיול 8 ימים...של המשצ"ים.......ואני לא יראה השיר שלנו......אז.....מכל לשון של בקשהההה אני מתחננתתתתת באמת באמת!!! אני רוצה שכשכאני יחזור ביום שני......שתגידי לי כללללללללללללל מה שקרה......שמיצידי תירשמו בשירשור היומי....סיכום של כל פרק....פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני מתחננתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!! אני גם ככה לא יצליח לשרוד 8 ימים בלי זה אז לפחות תרשמו לי מה היה טוב??? לאב יו אוללללל שרונאס!

sharonas levi

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מאודדדדדדדדדדדדדדדדד תודע תודע תודע תודעעעעעעע

למעלה