שרשור בנות (בעיקר)

SuGaRBabe1

New member
אוי נהגי משאיות...

הם הכי מצחיקים... תמיד אני הולכת ברחוב ויש להם הערות מפגרות כאלה, בדרך כלל הם אומרים משהו על הרגליים שלי... [טוב, רק הרגליים שלי זה בערך מטר. אבל זה לא אומר שצריך להעיר לי על זה!
] וגם לפני שבוע ישבתי על ספסל בטיילת עם חברה [כתבתי על זה למעלה] ופתאום עברה משאית ממש על הטיילת עצמה! ולא הבנו מה עושה שם משאית ואיך היא הגיעה לשם, אז פשוט התחלנו לצחוק בטירוף... אז הנהג [שדווקא היה צעיר וחמוד] קלט אותנו והסתכל עליי ואמר "מה זה האושר הזה?" אז התחלתי לצחוק עוד יותר והוא לא הבין מה נסגר איתי... עד שבסוף איכשהו הצלחתי להגיד "מה קשור משאית באמצע הטיילת?!?"... ואז חברה שלי שלחה לו נשיקות באוויר והוא התלהב

kinbar

New member
הזכרת לי סיפור משעשע...

אני הולכת לי ברחוב, פתאום עוצר ליידי אופנוע. האיש (עדיין עם קסדה) שואל אותי אם יש לי אש. עניתי שלא. הוא מתחיל לדבר איתי ותוך כדי שהוא מדבר איתי הוא מוציא סיגריה ומצית ומדליק לעצמו סיגריה.. אני מתפקעת מצחוק שואלת אותו מה הרעיון שיש לו מצית והוא מבקש ממני... אז הוא אומר "סה"כ רציתי לפתח שיחה..."

טיפ:

אל תתעסקי עם אנשים שיש להם אופנוע. עכשיו את אומרת לעצמך "אבל עצמי, זה אנשים מגניבים ובטח ממש כיף לרכב איתם על האופנוע המגניב הזה שיכול לטוס 250 קמ"ש באיילון". אבל...את טועה. אל תעלי על אופנועים. אגב, קטנועים בת"א זה עוד יותר מסוכן. יום טוב.

kinbar

New member
אני ממש לא אומרת את זה לעצמי...

אני מאלה שאומרות שמי שהן נוסעות איתו לנסוע לאט יותר...

לימונדה

New member
כנ"ל לגבי...

הדבר הראשון שאני עושה כשאני נכנסת לרכב הוא להחגר לא מוכנה לנסוע כשאני לא חגורה, ולא מוכנה לנסוע עם נהגים מפחידים

לימונדה

New member
אני חושבת שהסיפור שלי ללא ספק

הוא הסיפור הכי fricky בשרשור... פעם, לפני הרבה הרבה שנים (טוב נו, לפני שנתיים ומשהו) בהיותי ילדה רכה בשנים (15 וחצי
) נאלצית לדבר הרבה זמן בטלפון עם איזה אחד בן 30(משהו שקשור בעבודה מסויימת). הגועל נפש הזה כל השיחה שלח לי רמזים מיניים-פדופיליים-מגעילים כאלה (למשל הוא במקרה ראה תמונה של בנות מביה"ס שלי והן היו שם בביקני אז הוא אמר לי: "אני רואה שבנות בבי"ס שלך אוהבות ללבוש ביקני... גם את אוהבת ללבוש ביקיני?"
כאילו, איכסססססס!!!!!! והוא גם התחיל לשאול אותי שאלות לא קשורות כמו כמה אחים ואחיות יש לי וכאלה... :-\ הזוי לחלוטין), עכשיו אל תשכחו שהבחור היה בן 30- והוא ידע שהוא מדבר עם ילדה בת 15! והקטע הכי הזוי בזה היה שהוא בכלל לא פגש אותי בחיים! רק דיבר איתי בטלפון... בקיצור, את השיחה הוא סיים במשפט הבא: "וואי את כזאת חמודה... אף פעם לא דיברתי עם ילדה כזאת חמודה.. אם את במקרה מגיעה לת"א תקפצי לבקר אותנו..." ואני כזה: אה, לא נראה לי, אבל תודה על ההזמנה ה"מפתה" שלך
... ללא ספק אחת מההתחלות הדוחות שנתקלתי בהן
והיתה עוד פעם אחת הזויה כשהייתי במסיבה והייתי די שיכורה.. שטפתי את הפנים בכיור כזה שנמצא ליד השירותים, ואז הברמן או איזה משהו(אני לא בטוחה מה הוא היה אבל הוא היה שוב, בן איזה 27-30 ככה) ניגש אלי ואמר לי: "את נורא יפה"... ואני כזה: "הא?!" אז הוא אמר שוב- "את ממש יפה..." ואז אמרתי לו: "תודה רבה" והלכתי משם
!!! LOL עכשיו כשאני חושבת על זה זה מבדר ביותר כי ייבשתי אותו לחלוטין...
אבל בעצם חוץ מהפרש הגיל זו דווקא דרך ממש חמודה להתחיל עם מישהי
ככה שהוא לא היה כזה גרוע.

Moranus

New member
:(

לא מתחילים איתי... חוץ מערסים כאלה שעושים בואי הנה...או יש לך שעון, מה השעה? ואז אני ממשיכה בגישה של :אני לא רואה אותך אתה לא קיים זה האוויר שמדבר. או שאומרת מה השעה וממשיכה ללכת. ואז הם מתחילים בגישה הערסית שלהם...ככה את?? סנובית?? בואי הנה...אני רוצה לדבר איתך...טוב לכי לכי במילא את סתם כונפה.. אנשים נורמליים לא מתחילים איתי...

the last anigma

New member
כל כך מוכר הקטע עם ה"סנובית"

חוצמזה יש לי גם סיפור מפחיד... כשהייתי בפולין לפני שנה וחצי כמעט... היה למשלחת מלווה פולני זקן כזה.. נראה בן 60 פלוס מינוס. בקיצור, עשו לנו ערב פולקלור עם רקדנים פולנים אתניים כאלה... ותפסו אותנו והרקידו אותנו וכו'.... כשחזרתי לשולחן, הפולני עובר ליד השולחן ועוצר מאחורי, מתקרב לי אל האוזן ואומר "you were dancing very nicely"... פחד אלוהים. (גם הקול העמוק שלו תרם לאימה). בקיצור כל פעם שראיתי אותו מאז ברחתי ולא העזתי להיות בסביבתו לבד. היחיד שישב לידי באותו רגע וצוחק עד היום על הענין הוא פרשס שלי שאז עוד לא היה שלי.. :) אני צריכה לחפש אבל יש לי תמונה איפשהו שהוא נכנס ברקע - אני אחפש אותה.

למעלה