תמיד קורים לי דברים מוזרים כאלה...
קרה לי פעם שהייתי במסיבה ורקדתי עם חברות, ואז בא אליי איזה אחד ושאל אותי "למה תמיד את רוקדת עם חברות ולא רוקדת עם בנים?" זה היה די מפחיד
קודם כל זה בכלל לא נכון
דבר שני, מה זה "תמיד"? מאיפה הוא יודע מה אני עושה תמיד? אמאלה. וגם עוד משהו שקרה לא מזמן, הייתי עם חברה שלי בים ובאיזשהו שלב נמאס לנו מהחוף אז עלינו לטיילת, עם בגדי ים והכל... ופשוט נשכבנו שם על אחד הספסלים, שמנו את הראש על התיקים ונמנמנו כזה... נראנו קצת כמו הומלסיות אבל לא נורא
בכל מקרה, בא לנו איזה אחד, ושאל את חברה שלי - "תגידי, את צריכה חבר?" חחח מה זה צריכה?!
אז היא אמרה לו שיש לה כבר חבר, אז הוא שאל אותי אם אני צריכה חבר... זה סתם היה מוזר. ואממ.. בפעם אחרת שהייתי בים [שזה היה לפני.. יומיים], למי שמכיר קצת את חופי תל אביב אז יש חלק ממש רדוד במעבר שבין חוף ירושלים לבוגרשוב, שממש אפשר לשבת שם על החול בלי לטבוע... אז אני וחברה ישבנו שם, והיו שם שני בנים שקראו לנו לשבת איתם, אז באנו... ואז גילינו שהם צרפתים, אז דיברתי איתם קצת צרפתית [אז בסוף כן יוצא משהו מה-4 שנים שלמדתי...], חברה שלי לא הבינה כלום
בכל מקרה אחד מהם דיבר איתי בצרפתית, והשני דיבר אנגלית עם חברה שלי... אז הוא שואל אותי בצרפתית "voulez vous coucher avec moi ce soir?" שזה המשפט מהשיר של מולאן רוז', שבעצם שואל אם אני רוצה לשכב איתו
אז אמרתי שלא, ואז הוא כל הזמן הציק לי.. הוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות אהבה על החוף
[בצרפתית- "voulez vous faire amour sour la plage?"] סתם זה היה מבדר, התחלתי לצחוק לו בפרצוף כי לא ידעתי מה להגיד... ושני הסיפורים שתמיד משעשעים אותי קרו באותו מקום, בהפרש זמן של ארבעה חודשים אחד מהשני, והם משעשעים אותי בגלל ששניהם נגמרו פחות או יותר אותו דבר... הראשון היה בינואר השנה, הייתי עם חברות באיזשהו בר בתל אביב וכולנו היינו מסובבות עד שיכורות קלות... ובא איזה מישהו והתחיל לדבר איתנו, והביא גם את החברים שלו וזה. אני דיברתי די הרבה שטויות באותו ערב [למשל צחקתי על אחד מהם כשהוא אמר לי שהוא קצין, כי הוא נורא נמוך ולא האמנתי לו... הוא נורא נעלב, מסתבר, והוציא לי תעודת קצין...], אבל זה נגמר בזה שדרך אחד מאלו שהתחילו איתנו, הכרתי את מי שיצאתי איתו עד לפני שלושה שבועות... והסיפור השני, גם באותו מקום, היה לפני שלושה חודשים... גם אז היינו כולנו מסובבות עד שיכורות, במיוחד אני ששתיתי כוס שלמה של איזה משקה לבד, על בטן ריקה, ועוד שוט של משהו ממש חזק... בכל מקרה אנחנו מדברות לנו, ופתאום בא מישהו ופשוט מתיישב מאחורי חברה שלי ולא אומר כלום... אף אחת לא ממש שמה לב אליו חוץ ממני ומחברה שלי [לא זאת שהוא ישב מאחוריה.. אחת אחרת], אז פתאום אני מסתכלת עליו ואומרת - "מה הוא קשור?!?!", וכולן הסתובבו אליו והתחילו לצחוק... זה עדיין מצחיק אותי כל פעם שאני חושבת על זה... זה נשמע נורא עלוב עכשיו, אבל זה באמת היה משעשע בסיטואציה
בכל מקרה זה נגמר בזה שהוא וחברה שלי חברים עכשיו, שלושה חודשים and still counting...