שרשור בלוגים

שלוליה

New member
הם טעו.:)

ואולי במקרה נתקלת רק בגרועים: בת דודה שלי ערקה לארה"ב לפני 10 שנים, ולאחרונה היא חזרה לארץ לחודש (ובנתיים טסה שוב) ויצא לנו לדבר על זה: היא היתה בשוק לגמרי מהרמה של הפרסומות (ותוכניות האירוח) בארץ. היא אמרה שכמובן גם באמריקה יש דברים גרועים שגורמים לך לתהות WTF, אבל באופן כללי הרמה הרבה יותר גבוהה, ונראה כאילו הכל בארץ צולם במצלמה ביתית בחצר של משה השכן, ובכלל, הרעיונות ממש מגוחכים.
(ואולי היא סתם התלהבה מזה שהיא וונאבי אמריקאית)

a day in a life

New member
אבל למה, למה?????.

הם יותר מוכשרים מאיתנו? יותר עשירים מאיתנו? יותר אמיצים מאיתנו? יותר מנוסים מאיתנו? האם זוהי אשמת הפרסומאים או אולי המפרסמים? ואולי זוהי בכלל אשמת הצרכנים ?!?!?!

johny_abola

New member
ממש לא

ראיתי שם עשרות רבות של פרסומות, וכולן היו הארד-סל. אפילו עלילה אחת לא ראיתי.

אייייף, כבר נמאסתם עם הבלוגים שלכם

בעיקר כשאתם לא נותנים קרדיט שאני הבלוגרית הראשונה והשווה של הפורום!

הגם אתה ברוטוס?

פתחתי בלוג בדה מרקר קפה אף פעם לא היה לי בלוג, וזוהי מבחינתי הזדמנות מצויינת להתחיל אני לא כותב שם על שיווק או פירסום, את זה אני משאיר לכאן כל הגועל נפש שלי יוצא בבלוג, לא תמיד זה יפה, מובן או נעים לקריאה. אני לא חוזר בי משום מילה שאמרתי על הקפה. מה שכן יש שם אחלה פלטפורמה לבלוגים אה, כן, שיניתי את השם לסיסרא, פה אני עדיין קורנהוליו תיהנו

שלוליה

New member
אההה!!11

זוכר שדנו פעם על גילך, בשרשור ביוויס ובאטהד? אז.. אז.. סיסרא בן 33! אבוי, טעיתי. (בעצם אולי כבר אמרת את זה פעם ושכחתי? אולי זה בכלל כתוב בכרטיס האישי שלך. לא משנה) ואחלה פלטפורמה? עצם העובדה שלקח לעמוד שם 31 שניות להטען כבר פוסלת את הקפה בעיניי. אבל כרשת חברתית לעולם שלכם אין לי מה להתווכח..

שלוליה

New member
וגם

טוב, נכנסתי ללינק, היה כתוב 'סה"כ 6 פוסטים', לחצתי על זה, כלום- מסך ריק. חזרתי אחורה ולחצתי על הפוסט הראשון שהופיע בתור כותרת ארכיון כלשהי. קראתי אותו - אחלה. סיפור נחמד. אבל איפה הכפתור לפוסט הבא? האם אני צריכה ללחוץ back בדפדפן וללחוץ על הסיפור הבא? קיצור, פלטפורמה בחיתוליה. יפה לקפה.

barometer

New member
נאווה את מוזמנת וגם כולם לעוד פוסט

יום השואה שעד כמה שאני מבין אותו הינו יום בו אנו צריכם לזכור את ששת המיליונים שנספו בשואה. אבל מה קורה בישראל הצינית של המאה ה- 21 , שישים שנה אחרי תום מלחמת העולם השנייה ? יום לזכר המתים – הופך יום ל"זכרם" של החיים...

woosabi1

New member
ומי שרוצה לפגוש את אדי ועוד כמו אושיות

מהברנז'ה מוזמן לבוא לראות אותו מתקלט במסיבת הגג של "הבלוק" בערב יום העצמאות ובגלל שאני אוהב את מירן ומכבד אותו אני לא אתחיל לפרסם איפה ומתי, תפנו אליי בפרטי אם אתם מעוניינים או תשאלו את אדי

למעלה