שרשור בלוגים

johny_abola

New member
הבריף האלוהי מריח את הסוף

לא נעים להגיד אבל מותו של הבלוג קרב. (לא רק שלי.) זה טבעם של טרנדים: הם מחזיקים עד שכולם מתחילים ללכת אחריהם. אין ספק שהטרנד הבא ייבנה על בסיס הבלוג הקיים אבל בתקופה שלנו, כשכל מנכ"ל פותח לעצמו בלוג בקפה דה-מרקר או תפוז (על משקל "כל ילד פותח... ") הגיע הזמן שאנחנו, מובילי הדעה, נחשוב כבר על הצעד הבא. עד אז... עוד קריאייטיב עוד תובנות שיווקיות עוד וידויים שאני אצטער עליהם דקה אחרי וגם במסגרת ריענון מערכת-היחסים שלנו... סיפור קצר שכתבתי עבורכם. אני יודע שהוא מפגר, מועתק, גנוב, ילדותי וכו' אבל הגיבורה שלו מוצאת חן בעיניי, קוראים לה מרין (מרינה) והיא תקציבאית במשרד פרסום גדול. (מי שרוצה לקטול את הסיפור מוזמן לשלוח אליי מייל מעליב - [email protected]) הבריף האלוהי (לינק - http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=brief ) ביי אדי

TaxiMedia

New member
../images/Emo32.gif בלוגים?

יוסי בן טוב הפך לאייקון תקשורתי בין יושבי הקפה ולמעצמת תגובות, כוכבים וחברים וחברות
. הוא מהורהר נפשית וזה משפיע על כתיבתו היפה. בין שלל הפוסטים תמצאו סדרה יוצאת מן הכלל על "דלתות". בואו בהמוניכם. ערן גפן שנהנה גם הוא ממעמד של חברים וחברות עדיין לא הצליח להתברג בלוגים הפופולריים אך לא כל מה שפופולרי בקפה פופלרי גם אצלנו בלב. הוא ילמד אתכם איך לגלוש בקפה באנונימיות בטוחה. אגב, היו כמה שניסו להוריד לידידינו היקר את האוויר ולמסמס את הצורך שגילה בתבונתו כי רבה היא. אם אתם שואלים אותי הוא עלה על וואחד צורך בקפה, כולם ישתמשו בטיפ גם אם יגידו משהו אחר. בהשראת הפרסומת המעולה לפסק זמן כתבתי את קיצור תולדות בריאת תוכן הגולשים. דורי, תעשה טובה, תמשיך אותי עם כל החומרים הטובים שכרגיל נמצאים במזבלה ואם בא לך תדביק עוד שניים. לכול אלו שאומרים לעצמם "הוא פרגן לשניים נוספים רק בשביל לדחוף את הלינק שלו..." אתם צודקים!

TaxiMedia

New member
אגב, קוד אתי לבלוגרים

בזמן האחרון עלו הרבה פוסטים שמציעים קוד אתי לבלוגרים. הבעיה עם כול הניסוחים השונים שהם מציעים בין 10 ל 20 סעיפים ועם חלקם קשה להסכים. גם אני החלטתי לתרום את חלקי לצורך הדיון וגלשתי לי ברחבי "פרקי אבות". גיליתי שכבר לפני המון שנים חז"ל כתבו קוד אתי שכזה : 1. "מה ששנוא עליך אל תעשה לחבירך". פירש רש"י - אל תעתיק יצירות של אחרים. תן לינק לפוסטים שהביאו לך את ההשראה. 2. "מודה על האמת ודובר אמת בלבבו". פירש הרמב"ם - תן גילוי נאות אם מטרתך היא לקדם רעיון, מוצר או דעה פוליטית. אל תוציא דברים מהקשרם בכדי לבסס את טיעוניך. אל תשתמש בפרשנויות וניתוחים כעובדות. 3. "אל תהי בז לכול אדם". פירש בן זומא - לא יקרה כלום לגאוותך אם מדי פעם תגיב לאלו שמגיבים לך. אל תמחק תגובות שמתייחסות לרעיון המרכזי של הפוסט ושאין בהם חשש ספאם גם אם הם סותרים את הפוסט שלך. מבחינתי, שלושת הסעיפים הללו הם "יהרג ובל יעבור". מה דעתכם? שבת שלום.

TaxiMedia

New member
והפוסט של השבוע. 473 תגובות...

ילד ירוק שאני אוהב לקרוא ושנמצא אצלי בקוביית "הכי לטעמי" כתב פוסט שנוגד את תפישת עולמי. אני קורא לו "הפוסט המניפולטיבי הכי מוצלח של השבוע האחרון". או "מדוע סעיף 2 שהצעתי לבקוד האתי לבלוגרים חשוב מאין כמוהו" ילד, אני מבטיח לך תגובה מושקעת בטווח של החודש הקרוב שתגרום לך להתנצל על הכותרת שבחרת בעיקר ועל התוכן המבלבל והלא לוגי בפרט. אני בטוח שהפוסט הזה יעשה לכם טוב או רע ולכן צירפתי לכם אותו. הוא כתוב נפלא אך מלא במניפולציות ובאינטרסנטיות. זהו, מבטיח להירגע. לא תשמעו ממני עד מוצ"ש.

שלוליה

New member
או ש..

אדי וג'וני זה אותו אחד והוא פשוט שכח לרגע להחליף שם משתמש!! מעניין הא.. שני פלנרים, אחד מהם מסתורי.

johny_abola

New member
תהיתי מתי תגיע תגובה כזו... ../images/Emo13.gif

או שזה עוד ניסיון שלי לצאת מהפדיחה?

a day in a life

New member
זה סופו של ג'וני???

לא יודע איפה אתה עובד אבל אם יש לך זמן לתחזק שני בלוגים ולגלוש בפורום באופן קבוע תחת שני שמות שונים, גם אני רוצה לעבוד שם...

שלוליה

New member
זה לא עניין של מקום עבודה..

זה עניין של סדר עדיפויות; כמו שיש לך זמן כל יום להתקלח, לאכול ולהתקשר לחברה שלך

johny_abola

New member
ססעמק - זו אני ירח

____________________________________ עוד להיט מאילנית! ועוד אחד והינה עוד יאללה חבר'ה תעמיסו 日本の月 ヤレアク ベヤパン http://blog.tapuz.co.il/mooninjapan

אדי242

New member
אני וג'וני זה לא אותו אדם

למרות שגם אנ י מת על זה... קייזר סוזה יענו... אבל ג'וני זה ג'וני וכבודו במקומו מונח. הוא גם חבר טוב איי, אני מת על קונספירציות בעצם אין כזה אדם בשם אדי, ג'וני הוא הדמות האמיתית

זה ברור לי ../images/Emo13.gif

פשוט הסמים הרגו אותךכם ואתהתם לא שםים לב כבר מה אתהתם עושהים אחחח... גם אני מת על קונספירציות TIC. |תחילת דיו סתרים| טיק, סורי שהתנפלתי עליך, פשוט אתה הכי עקבי בחתימה שלו...ממני, ברווז לשבוע |סיום דיו סתרים|

efeinsch

New member
BUSTED!!!

מאז צינוביץ' והשרוף לא נצפה עוד אאוטינג מפואר מזה...

למעלה