שרשור בישים!

Seto¥Girl®

New member
בשביל נייקו^^

נייקו: שיט יש לו חולצה! אבל אין לו תחתונים... נייקו: איך את יודעת? *מבט חשדני* אממ... *מסמיקה* כי.. כי... אוי תראי, הנה ג'ואי בלי חולצה! נייקו: איפה איפה!? בתמונה הבאה!

Seto¥Girl®

New member
אממ... שכחתי איזה תמונה זו...

אה, איוול באקורה! *נמסה* בשביל חופית^^

Seto¥Girl®

New member
יצאו להם יוגי וג'ואי לחופשה באלסקה

(ניסיון נואש של סטו להרוג אותם P:) וג'ואי מצא חברים חדשים... יאללה, ירדתי לאכול... בי^^

moon flower

New member
נתנתק לרגע מהשרשור של הממולדת

ג'ואי הסתכל על קאיבה ואח"כ על קאסארו, הנערה לא הייתה מוכרת לו, אבל הוא קצת חשש מהעובדה שהייתה עם סטו, הוא קם במהירות ורץ מהמקום, כולם הסתכלו עליו בנימה מוזרה, "מי זה?" שאלה קאסארו והסתכלה על סטו, "זה רק ווילר, ג'ואי ווילר..." נאנח סטו ומשך בידה, הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב שבו היה, באיחוד לאחר אותו יום, או יותר נכון ערב שבו ראה את ג'ואי בוכה על הגג ומספר לחתול רחוב את מה שמרגיש כלפיו, סטו מיהר לקחת את קאסארו למקום רחוק, מקום שבו יוכל לשכוח מהכל ורק להירגע... ג'ואי נפל על המיטה, הוא חבט בכרית והסתכל מעבר לחלון, "למה...?" הוא מלמל ושב לקבור את ראשו בכר...

Seto¥Girl®

New member
לחתול רחוב? וואו, ג'ואי מדרדר...

באיחוד=בייחוד... ואיך הוא ראה אותו? ואני אל רוצה שזה יהיה פיק שונן איי אכזרית שכמוך ;.; כאילו, אני כן, כל עוד סטו ישאר עם קאסארו^^; מוזה ברחה, אין לי המשך, המוזה ברחה ואת התמונה הזאת אקדיש כי השעון מתקתק...

moon flower

New member
אממ טוב.. נמשיך...

באקורה ישב על הספסל והאכיל את הציפורים, עיניו החומות נישאו הלאה אל השמיים האינסופיים, מדוע הוא הלך לפארק בזמן השלכת? בגלל שזה הזכיר לו אותו את שיערו..., הצבע הצהוב-כתום שנאסף ערימות-ערימות על הדשא הלח, טפטופים עדינים החלו לרדת ובאקורה התעטף בחולצת הגולף שלו, רועד הוא טיפס על עץ, להסתתר מן הגשם, הוא הסתכל לעבר השבילים והאנשים הממהרים ללכת כשראה את סטו וקאסארו... הוא לא ממש ידע מדוע אבל הרגיש שמשהוא לא בסדר... אולי לפי ההבעה הקודרת על פניו של קאיבה... ג'ואי נעמד מול המראה, הוא יישר את שיערו "טוב... ננסה לסדר לנו לוק חדש..." הוא מלמל והוציא ג'ינס מרופט מהארון, אחריי כמה שניות הוא נראה כמו מישהוא שבילה את שש השנים האחרונות ברחוב... הוא הוריד את הכל והתחיל מחדש, שוב לא... "יופי... עכשיו אני ארנבת בלי תואר!" הוא קרא בעודו מוריד את החולצה הוורודה מעליו, הוא היה מתוסכל, "מה אני צריך עוד לעשות בשביל שתאהב אותי?!" הוא לחש ועצם את עיניו בכאב... סטו הלך בשבילי הפארק, הגשם החל מטפטף והוא הגביר את קצב צעדיו "סטו קצת יותר לאט!" קראה קאסארו וניסתה לבלום את צעדיו המהירים של סטו, "מצטער..." הוא חייך ונישק את קאסארו בלחי, קוסארו נאנחה והמשיכה ללכת, "בוא! אין אף-אחד בבית שלי עכשיו!" היא קראה ומשכה את סטו אחריה... כן אנשים... באקורה יהיה עם ג'ואי (אלא מי?! אני לא יסכים ליאמי לתפוס אותו!!!)

OFIRB9

New member
רגע~! מה עם הישן?!

אה למי אכפת! שונן איי מהר! טאקו ממש מחרפן לי את המוח! אני צריכה בישים דחוף!!! קואיצ'י שופך מים תודה.......

Prince Rose

New member
שי לפאנגירלס שלנו לכבוד ר"ה...../images/Emo104.gif

ממועדון השוג'ו איי הבינלאומי. ^.^

Prince Rose

New member
כן, גם הילד(ה) הזה...../images/Emo104.gif

אני אישית מעדיפה את אחותו...

Prince Rose

New member
ושוב קאורו מיקי...../images/Emo104.gif

קוזואה: היי! אני לא מרשה לפרסם תמונות של מיקי! נאנאמי: ואני לא מרשה תמונות של טואוגה סאמה שלי!

Prince Rose

New member
סאיונג'י...><../images/Emo104.gif

*ממשיכה להיפטר מכל התמונות האלה* וואקאבה: *מנשקת את התמונה*

Prince Rose

New member
עד כאן...../images/Emo104.gif

נכון שאני מתחשבת? ~.~ *הולכת לעשות דברים מצונזרים עם אוטנה*

למעלה