אממ טוב.. נמשיך...
באקורה ישב על הספסל והאכיל את הציפורים, עיניו החומות נישאו הלאה אל השמיים האינסופיים, מדוע הוא הלך לפארק בזמן השלכת? בגלל שזה הזכיר לו אותו את שיערו..., הצבע הצהוב-כתום שנאסף ערימות-ערימות על הדשא הלח, טפטופים עדינים החלו לרדת ובאקורה התעטף בחולצת הגולף שלו, רועד הוא טיפס על עץ, להסתתר מן הגשם, הוא הסתכל לעבר השבילים והאנשים הממהרים ללכת כשראה את סטו וקאסארו... הוא לא ממש ידע מדוע אבל הרגיש שמשהוא לא בסדר... אולי לפי ההבעה הקודרת על פניו של קאיבה... ג'ואי נעמד מול המראה, הוא יישר את שיערו "טוב... ננסה לסדר לנו לוק חדש..." הוא מלמל והוציא ג'ינס מרופט מהארון, אחריי כמה שניות הוא נראה כמו מישהוא שבילה את שש השנים האחרונות ברחוב... הוא הוריד את הכל והתחיל מחדש, שוב לא... "יופי... עכשיו אני ארנבת בלי תואר!" הוא קרא בעודו מוריד את החולצה הוורודה מעליו, הוא היה מתוסכל, "מה אני צריך עוד לעשות בשביל שתאהב אותי?!" הוא לחש ועצם את עיניו בכאב... סטו הלך בשבילי הפארק, הגשם החל מטפטף והוא הגביר את קצב צעדיו "סטו קצת יותר לאט!" קראה קאסארו וניסתה לבלום את צעדיו המהירים של סטו, "מצטער..." הוא חייך ונישק את קאסארו בלחי, קוסארו נאנחה והמשיכה ללכת, "בוא! אין אף-אחד בבית שלי עכשיו!" היא קראה ומשכה את סטו אחריה... כן אנשים... באקורה יהיה עם ג'ואי (אלא מי?! אני לא יסכים ליאמי לתפוס אותו!!!)