שרשור בישים!

moon flower

New member
גאמאני להתחיל סיפורון!

זה היה לילה שקט, הנער שחור-השיער ישב על המרפסת והסתכל על הירח המלא, העצב מילא אותו, הוא חש ריקנות... ורק בגללו, בגלל אותו אחד שאהב, הוא היה כה רחוק ממנו, הנער בילה כך לילות רבים, יושב על גג ביתו ומסתכל ארוכות על הירח, הירח הכחלכל... "קאי אני... כל-כך מצטער... מצטער שלא גיליתי לך את רגשותיי... עכשיו כבר מאוחר מדיי אתה רחוק..." קרא הנער ועוד דמעה פילסה את דרכה על לחיו, שנתיים ארוכות שלא ראה אותו, ורק תמונה ישנה נשארה לו כמזכרת ממי שאהב, "באהב הלריי" היה כתוב באחוריי טליון הלב שהוציא הנער מכיסו...

moon flower

New member
המשך...

ריי קם ממושבו ופנה ללכת לחדרו, הוא ירד חרישית אל מיטתו והתכוון לחזור לישון כשלפתע יד הונחה על כתפו, הוא הסתובב, הייתה זו נערה וורודת שיער עם מבט זועף, "שוב אתה יוצא לגג!" היא צעקה עליו, ריי השפיל את מבטו, הוא לא יכל לגלות לה את פשר היציאות לגג, "מריה... אני הולך לישון..." הוא בלע את רוקו וחלף על פניי הנערה ההמומה, היא משכה בכתפיה ויצאה מן החדר, ריי נשכב על גבו והסתכל שוב בטליון, עיניו נעצמו אט-אט אל תוך חלום, הוא מצא עצמו כשציוץ הציפורים, הוא השליך מעל עצמו את השמיכה והתלבש, מרינה נכנסה לחדר כשמעטפה אפרפרה בידה, "בוקר טוב!" היא חייכה במתיקות, "גם לך!" קרא ריי והמשיך ללבוש את חולצתו, "הגיע אלייך דואר!" היא אמרה וחייכה, "מחבר וותיק!" הוסיפה והניחה את המעטפה על שולחן הכתיבה של ריי, ריי קרא את שם השולח וליבו החל לדפוק בחוזקה... זה היה הוא... קאי!

moon flower

New member
ועוד המשך

ריי קפץ על המיטה ופתח את המעטפה בחופזה, חיוך רחב השתרע על פניו, וגם סומק, הוא החל לקרוא: "ריי! מזמן לא התראינו... אני משער שאתה זוכרת אותי... קאי היווטארי מהקבוצה שלך... בכל מקרה אני בא לעיר שלך בזמן הקרוב בגלל שאני צריך לבצע פה שליחות קטנה... ויש לי כמה ימי חופש אחריי זה, וחשבתי לעצמי שאולי אני אבלה אותם אצלך... הרי אתה יודע כמה אני לא סובל בתי-מלון, הכל נורא רועש שם... ואצלך זה שקט, בדיוק איך שאנ אוהב... אבל לא משנה... אני מגיע מחרתיים, אם אני לא יוכל לבלות אצלך אז בבקשה תגיד לי מאש! קאי" ריי חיבק את המכתב, לאחר זמן כה רב הוא סוף כל סוף יפגוש אותו שוב! ריי עצם את עיניו ונפל על המיטה, שיערו הפזור נחת על פניו בעדינות ודמותו של קאי עלתה מול עיניו, " הפעם אני יאמר לך שאני אוהב אותך..." הוא מלמל בלחש והמשיך לחבק את המכתב...

OFIRB9

New member
אני אהבתי סטו! את חייבת להמשיך!

אגב...מי זה המצרי הזה? לא ראיתי את העונה החדשה, אסור לי להוריד דברים... זה מחשב לעבודה והכל....ווואה! מי זה?

OFIRB9

New member
תודה שהזכרת לי מון!!!

מילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איפה הקאיריי שלך?! קדימה! כתוב כתוב כתוב כתוב! ועכשיו אתה יכול להכניס את הרעים החדשים, אוזומה, סלימה (ראה תמונה) מרים וג'וסף, ולידיעתך, סלימה היא הכפילה של ריי (גם לה יש דריגר!) אז אתה יכול להוציא מזה משהו היי, היא לא חמודה? היא מדליקה!

Goggle Girl

New member
הייתי עוזרת, אבל...

זה בזבוז זמן! למה לפרסם תמונות כשאפשר לחפש עוד?!

moon flower

New member
אם את לא לפרס תמונות אז אחרות יעשו

כמוך ואז השרשור ויגווע וימות... לא! הפאנגירלס לא יפסידו! מואהאהא!!!

moon flower

New member
זה משולש ישר-זווית! (קוג'י הוא-הוא

הזווית הישרה!) אמממ טוב... עוד? נו בטח!!!

איכסה !!! פופופו !!! בע.... ../images/Emo121.gif

איכס !!!!!! הלו... הוא כזה מגעיל איך את יכולה לאהוב אותו ???

Apikachu L

New member
אאררררררר

משסעת את מיוטסמון בוויקי מיוטסמון:בוכה(שוב...) אני:מה קרה הפעם,מתוק? מיוטיסמון:וויקי קיללה אותי אני:,מיוטיסמון,מיוטיסמון,מיוטיסמון....שכחת מי אתה?אתה ערפד! מיוטיסמון:נכון! רודף אחרי וויקי ואז מוץ לה את הדם

Seto¥Girl®

New member
עכשיו אני אתחיל סיפור חדש...~

אממ... טוב.... החבורה המאושרת של יוגי הלכה לה ברחוב. הם לא שמו לב לשני אנשים שהגיחו מהפינה, ונתקלו בהם, ככה שנוצרה ערימת אנשים. "אוץ'..." מלמל דיוק. "טריסטן, תעיף את הרגל שלך מהאף שלי!" "יוגי, תעיף את הראש שלך מהחזה שלי..." קאיבה מיהר לקום ולהרים ילדה נוספת שהייתה איתו. "הואי קאסארו צ'אן, לפני שנאלץ ממש לדבר איתם..." הוא מלמל באוזנה. אבל היא העדיפה לעזור לאנשים לקום. "סליחה" היא אמרה וחייכה. "האמפ" ענה לה ג'ואי. טוב, שמישהו אחר ימשיך...

למעלה