שרשור בישים!

Seto¥Girl®

New member
שרשור בישים!

בישים בישים משמיים כל היום טיפות המים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעקבות התקפת היפראקטיביות קשה והעובדה שהאוגר שלי ברח שוב מהכלוב והכלבה שלי כמעט רצחה את המסכן, שרשור פאניגירלס! חדיש חדש מחודש, לקראת השנה החדשה!!!!!!!!!!!!!! אז קדימה, למה אתן מחכות?! דרך אגב, הפרק היום של ביייבליד היה מחורבן, היצ\וצרים לא יודעים להשתמש במחשב, ושהם ציירו את הסביבונים זה היה הרבה יותר יפה, וגם לא ראו את דרקון יוצא או משהו, המשחק הממוחשב דפוק לחלוטין, והבישי המסתורי נראה לי חמוד, כמו הערפד האדום הזה... כולם הרבה יותר שווים ובישים, אבל הקול של הילדה הזאת סתם מחורבן ולא מתאים לה. לדעתי הקול של נייקו סאן היה מתאים לה, או קול של מעודדת מתלהבת...

Seto¥Girl®

New member
טוב, אז אני אתחיל סיפור...

"כיתה, היום אני החלטתי להטיל עליכם משימה מיוחדת מאוד. אתם תתחלקו לזוגות כאילו נשואים, ובמסגרת המשימה תצטרכו למצוא דירה, לרהט אותה, לשלם חשבונות והכל, במסגרת התקציב שלכם." אמרה המורה לכלכלה. התלמישים נראו מופתעים 0.0 "הזוגות יופיעו על לוח המודעות מחר" למחרת, ליד לוח המודעות... קאסארו פילסה את דרכה בין ים האנשים, שקטה, מדוכדכת. <מעניין את מי יתקעו לי> חשבה <בטח את ג'קסון הדפוק המכוער הזה...> היא הביטה בלוח, ולא האמינה למראה עינייה. <סטו קאיבה?! אוי נהדר. מישהו שיביט בי במבט מזלזל כל היום, שוביניסט שוויצר עשיר. יהיה לי מזל אם במהלך ה"נישואים" שלנו הוא יחליף איתי בכלל מילה...> היא אמרה והלכה משם בכעס. היא עברה לידו במסדרון, והתנגשה בכתפו. "סליחה" היא מלמלה, והוא רק הלך. "מניאק" מלמלה שוב והלכה. "מה אמרת?"

Seto¥Girl®

New member
המשכון...

"מה ששמעת." אמרה בכעס והתקדמה קדימה. ידו הונחה על כתפה ועצרה אותה. היא הסתובבה והביטה בו. "את יודעת שהטילו עלינו לעשות ביחד את המשימה המטופשת בכלכלה" הוא אמר לה. "כן" מלמלה לו "כרגע קראתי את הידיעה המשמחת"... "טוב, אז הבאתי לך מתנה" הוא אמר לה. לזה היא לא ציפתה. (האמת, גם אני לא^^;) הוא שלף קופסה קטנה מכיסו, והושיט אותה לקאסארו. היא לקחה את הקופסה. "תודה.." מלמלה לו בהפתעה. היא פתחה אותה, ולא יכלה לעצור את התפעלותה. שרשרת כסף וזהב יפיפיה הייתה שם, עם תליון של דרקון לבן כחול עין. "זה יפיפה..." היא מלמלה לו והרימה את ראשה, אבל הוא כבר התרחק משם. "נער מוזר.." מלמלה לעצמה <ודי חמוד...> היא חייכה.

Seto¥Girl®

New member
....המשוכני... שנה טובה-א גוט יאר!

זה ביידיש, אבל אומרים את זה אחרת P: טוב, לא חשוב... בביתה, שקדה קאסארו על משהו, ולבסוף הצליחה. "זה מוכן!" מלמלה לעצמה. למחרת בבית הספר.... סטו הפתיע את קאסארו עם זר פרחים מדהים וריחני, והיא הביאה לו את הברכה שכתבה לו, ריחנית ו"חתומה בנשיקה" (טוב תוותרו על הקטע של החתימה בנשיקה 0.0;) טיה ויוגי גם הוצמדו לצורך משימה זאת, ובשביל כך יוגי הביא לטיה זר פרחים ושוקולדים, והזמין אותה לביתו. (בעע... סלחו לי אני הולכת לקרוא את חוברות הקומיקס של יוגי הו... אחזור בקרוב^^ אחרי הטיול עם דון שבו אשיר עם אבא שלי את דון קישוט P:)

Seto¥Girl®

New member
ואני ממשיכה! מוההאהא!

סופסוף הבנתי את התמונה הזאת, וגם שמתי לב שלבאקי חסר חצי גוף... אני יודעת למה אבל אני לא אגלה^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אה, המשך? החלטתי להפוך את הפיק לפיק נונסס כי אין לי כוח לעשות פיק רציני, וגם המוזה ברחה עם האמבטיה שלי P: סטו וקאסארו הלכו להם ברחוב (כן כן, סטו צ'אן עדיין לא הכניס אותה להליקפוטר) והלכו.... והלכו... והלכו עוד קצת.... עד שפיל נפל באמצע הרחוב מהשמיים! "אההה!" צעקה קאסארו וקפצה על סטו. אם עדיין לא הבנתם, סטו היה מאוהב בה בסתר (במילא תכננתי שזה יקרה P:) והוא תפס אותה וברח איתה להוואי! מה בקשר לפיל אתם שואלים? חברו הטוב של קאיבה, מר דרקון לבן כחול העין החליט שהוא לא יתן לפיל המניאק הזה להרוס לחברו הנהדר את החוויה בהוואי עם אהובתו ולכן הוא פוצץ את הפיל לעזאזל! וגם חצי עיר P: ובמקרה מקרה טריסטן היה שם והוא מת^^ (יש!) טיה ויוגי ברחו גם הם להוואי, ונפגשו עם סטו וקאסארו. כמובן שני המצ'ואים החליטו לעשות דו קרב, וסטו ניצח! (האהא! תאכל חרא יוגי!) ובגלל זה יוגי החליט להתאבד. הוא כמעט קפץ מהגג, אבל טיה עצרה אותו, וגילתה לו שהיא אוהבת אותו, והוא אמר שהוא אוהב אותה, ושניהם ברחו למיאמי מהוואי (פריארים!) סטו הציע לקאסארו נישואיים והיא הסכימה, אבל אז פיל נפל על שניהם, אבל הדרקון לבם כחול העין השתמש בכפפת הדו קרב הענקית שלו והשתמש ב"מונסטר ריבורן" והחזיר את שניהם אבל אז קטרפי רצח אותו וכולם חיו באושר ועושר^^

Dark SpaWn

New member
סטו לא שובניסט !... הוא אגואיסט ...

צוציק: "אש גיהינום !!!" *שם את צוציק בשקית* תיתעלמי מזה...

moon flower

New member
מצויידת בפאנארטים החדשים!

תודה רבה לחופית-צ'אן על האתר המדהייים שהיא נתנה לי (הרבה לינקים! ^^) אז הנה לכם... (או שבעצם לכן) הרבה מאד קוג'יצ'ים!

למעלה