הוא תקוע שם עד הגמרג'וזי חושב שהוא הולך הביתה בהדחה הזאת חושב שההדחה היום אם לא בשבת הוא חושב שהוא הולך הביתה
היום אני במוד דיכאוני, התמנונית עשתה לי דיכאון, כבר לא בטוחה בכלוםהוא תקוע שם עד הגמר![]()
זו הדחה קשוחה אבל ג'וזי מגזים בהערכת כוחו של ליאור בחוץג'וזי חושב שהוא הולך הביתה בהדחה הזאת חושב שההדחה היום אם לא בשבת הוא חושב שהוא הולך הביתה
האמת שזה מלחיץ, אבל הם לא יודעים שזו לא הרשימה הסופיתזו הדחה קשוחה אבל ג'וזי מגזים בהערכת כוחו של ליאור בחוץ
רק משום ששרד כמה הדחות לא אומר שיש לו כח בחוץ
ליאור אהוב מאוד בחוץ בגלל רמזור והקומדי סטורזו הדחה קשוחה אבל ג'וזי מגזים בהערכת כוחו של ליאור בחוץ
רק משום ששרד כמה הדחות לא אומר שיש לו כח בחוץ
מאוד מקווה שהוא לא יספר לדרור הנחשבעצם נועה אמרה ליהודה למרות שקארין אמרה שלא לעשות את זה. כמה עשות יקח עד שזה מגיע לקארין מכיוון כלשהו?
הראו את דרור ויהודה במקלחתמאוד מקווה שהוא לא יספר לדרור הנחש
סביר שזה יהיה המסלול: יהודה-דרור-אורן-תום-גל-קארין. עניין של 6 עד 12 שעותמאוד מקווה שהוא לא יספר לדרור הנחש
היא בכלל תום בויי כיפיתי ודינמיתאני ממש מרוצה שגל רוב הזמן
עם הבנים ולא עם הבנות הרכלניות
הוא הרי קבע איתו שיחה על זה בנסט אחרי השידור!מאוד מקווה שהוא לא יספר לדרור הנחש
תאמין לי, אני מרגישה שתחבו את האונות שלי לבלנדר, ויוננה לחצה על הפעל.בעצם נועה אמרה ליהודה למרות שקארין אמרה שלא לעשות את זה. כמה עשות יקח עד שזה מגיע לקארין מכיוון כלשהו?
חחחחחח מה זה מעושרותלינור נראית כאילו היא ברחה ממעושרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.