בסדר555
Well-known member
לפני שהוא חוזר למיטה הוא בשיחה קצרה עם נועה היא אומרת לו "לא יכולה יותר מזה, היא תהרוג אותי" ואז היה צינזור ואז הוא חזר למיטההיה משהו שהוא היה בהלם וזרק לג'וזי משהו
לפני שהוא חוזר למיטה הוא בשיחה קצרה עם נועה היא אומרת לו "לא יכולה יותר מזה, היא תהרוג אותי" ואז היה צינזור ואז הוא חזר למיטההיה משהו שהוא היה בהלם וזרק לג'וזי משהו
הבחורה שטן בסוף היא תפיל גם את יהודה, היא באה לעבודה ומבלבלת את כולםנועה כנראה סיפרה ליהודה
תראו אותו אחרי הצינזור ב19:01
הוא שוכב במיטה מבולבל כשקארין הולכת הוא אומר "מה......"
תרגעי, הדגש הוא על כנראה. הכל ספקולטיביהבחורה שטן בסוף היא תפיל גם את יהודה, היא באה לעבודה ומבלבלת את כולם
אין אין ננעלתי עליה עכשיו, עד שהיא לא תלך אני לא ארגעתרגעי, הדגש הוא על כנראה. הכל ספקולטיבי
חחחחאין אין ננעלתי עליה עכשיו, עד שהיא לא תלך אני לא ארגע![]()
אז זה מה שקרה עם קארין ?????????????????????הבנתם מה נועה סיפרה לג'וזי עכשיו?
מישהי קצת נפגעה מיהודה היום על משהו שאמר לה
ואמרה לנועה לא להגיד לו
אבל לנועה הרחומה וטובת הלב קשה שזה ככה...
על מי למען השם היא דיברה??
קארין זה סיפור אחראז זה מה שקרה עם קארין ?????????????????????
זהו שאני מנסה להבין, מעדיפה שזו התשובה ולא לינור. שלינור תתרחק מיהודה כמה שיותראז זה מה שקרה עם קארין ?????????????????????
שונמית.הבנתם מה נועה סיפרה לג'וזי עכשיו?
ואמרה לנועה לא להגיד לו
כנראה עוד עיוות מוחלט בדיוק כמו שעיוותה את מה שרמי אמר לההבנתם מה נועה סיפרה לג'וזי עכשיו?
ואמרה לנועה לא להגיד לו
מי יודעהבנתם מה נועה סיפרה לג'וזי עכשיו?
ואמרה לנועה לא להגיד לו
הוא חולה על זה, הוא גבה בכמה סנטימטרים ביום הזה.מקווה שהמצלמה לא תעזוב את דרור בשעות הקרובות
כל קסקסה שיש בבית עוברת דרכו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.