"חדש"תתכוננו לאובסס חדש על מאי
דרור
חחח חדש הוא לא"חדש"
מטרוף. האח הגדול צריך להעיר לו על זה.דרור איים מפורשות שינקום באנשים גם בחוץ
דרור ליוכי קרא למאי "כלבה"
רק כי העמידה להדחה
ושהיא גונבת מאנשים דברים
ויוכי אמרה שממנה היא ביקשה רשות וסתם את הפה.
שהוא רוצה הוא מבין את המשחק וקורא לעצמו צבוע כי זה המשחק.
ושהוא רוצה הוא לא מבין את המשחק
תתכוננו לאובסס חדש על מאי
דרו
דרור מיזנטרופ אוהב אדם הוא לא... הוא מריר ומתוסכלסבאח אל שלוק.
דרורה כמו קומפרסור, דוחס לריאותיו אוויר מורעל,
בדומה לשני, הוא חי מאינטריגות, מקנאה, שנאה,
והעדר חיבור למציאות.
חן לא השתחרר ממאי . אתמול הוא היה מחובק עם שירז ואמר לה" ראית איזה מבט נתנה מאי"חן לא שם על שירז, מסתובב מדבר עם כולם ולא מתייחס אליה בכלל. אפילו לא במבט. לדעתי הוא רוצה לחתוך את זה ולא מבין איך נכנס לזה.
היא צריכה להתנתק ממנו, להבין את זה ולחתוך. להמשיך לבד עם החברים שלה שם
אין לחן שום דבר למאי. הדבר היחיד שנראה לי שלא נעים לו להיות עם מישהי מול הפרצוף שלה. והיא באמת דפקה מבט, לא מקנאה אולי מפליאה כי חן ושירז כבר העלו הילוך לישיבה על הברכיים.חן לא השתחרר ממאי . אתמול הוא היה מחובק עם שירז ואמר לה" ראית איזה מבט נתנה מאי"
ושירז אמרה "דיברנו על זה, זה לא מעניין אותה" - כל הדם ירד לו מהפנים
הוא סיפר לך ?אין לחן שום דבר למאי. הדבר היחיד שנראה לי שלא נעים לו להיות עם מישהי מול הפרצוף שלה. והיא באמת דפקה מבט, לא מקנאה אולי מפליאה כי חן ושירז כבר העלו הילוך לישיבה על הברכיים.
משום מה נראה לי שהוא עדיין מחשבן או מכבד למרות שהיא לא עושה חשבון עם אף אחד לאף אחד.
בהתחלה היתה לו סוג של טינה אליה מהעבר, עכשיו זה אדישות וקבלה כמו כל דייר בבית. לרוב הוא נמנע מקשר איתה
אני צופה. בכולם. זה מה שאני מתרשמת ממה שאני רואה.הוא סיפר לך ?
אולי אין לו רגש אליהאין לחן שום דבר למאי. הדבר היחיד שנראה לי שלא נעים לו להיות עם מישהי מול הפרצוף שלה. והיא באמת דפקה מבט, לא מקנאה אולי מפליאה כי חן ושירז כבר העלו הילוך לישיבה על הברכיים.
משום מה נראה לי שהוא עדיין מחשבן או מכבד למרות שהיא לא עושה חשבון עם אף אחד לאף אחד.
בהתחלה היתה לו סוג של טינה אליה מהעבר, עכשיו זה אדישות וקבלה כמו כל דייר בבית. לרוב הוא נמנע מקשר איתה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.