** שרשור בוקר - היום ה69 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

haya sol

Well-known member
דרור ליוכי קרא למאי "כלבה"
רק כי העמידה להדחה
ושהיא גונבת מאנשים דברים
ויוכי אמרה שממנה היא ביקשה רשות וסתם את הפה.

שהוא רוצה הוא מבין את המשחק וקורא לעצמו צבוע כי זה המשחק.
ושהוא רוצה הוא לא מבין את המשחק
תתכוננו לאובסס חדש על מאי
דרור

שמים עין

Well-known member
אני אזכיר בכל שרשור שמתלוננים על ההנחות שההפקה עושים לדרור: הוא הטריד מינית את שאול, אפילו לא הוזהר על זה וזה שודר בפרק כבדיחה.

סטיריקון9

Well-known member
דרור ליוכי קרא למאי "כלבה"
רק כי העמידה להדחה
ושהיא גונבת מאנשים דברים
ויוכי אמרה שממנה היא ביקשה רשות וסתם את הפה.

שהוא רוצה הוא מבין את המשחק וקורא לעצמו צבוע כי זה המשחק.
ושהוא רוצה הוא לא מבין את המשחק
תתכוננו לאובסס חדש על מאי
דרו

סבאח אל שלוק.

דרורה כמו קומפרסור, דוחס לריאותיו אוויר מורעל,
בדומה לשני, הוא חי מאינטריגות, מקנאה, שנאה,
והעדר חיבור למציאות.
דרור מיזנטרופ אוהב אדם הוא לא... הוא מריר ומתוסכל

KAPSULA1

Well-known member
חן לא שם על שירז, מסתובב מדבר עם כולם ולא מתייחס אליה בכלל. אפילו לא במבט. לדעתי הוא רוצה לחתוך את זה ולא מבין איך נכנס לזה.
היא צריכה להתנתק ממנו, להבין את זה ולחתוך. להמשיך לבד עם החברים שלה שם

ליבילילי

Active member
חן לא שם על שירז, מסתובב מדבר עם כולם ולא מתייחס אליה בכלל. אפילו לא במבט. לדעתי הוא רוצה לחתוך את זה ולא מבין איך נכנס לזה.
היא צריכה להתנתק ממנו, להבין את זה ולחתוך. להמשיך לבד עם החברים שלה שם
חן לא השתחרר ממאי . אתמול הוא היה מחובק עם שירז ואמר לה" ראית איזה מבט נתנה מאי"
ושירז אמרה "דיברנו על זה, זה לא מעניין אותה" - כל הדם ירד לו מהפנים

KAPSULA1

Well-known member
חן לא השתחרר ממאי . אתמול הוא היה מחובק עם שירז ואמר לה" ראית איזה מבט נתנה מאי"
ושירז אמרה "דיברנו על זה, זה לא מעניין אותה" - כל הדם ירד לו מהפנים
אין לחן שום דבר למאי. הדבר היחיד שנראה לי שלא נעים לו להיות עם מישהי מול הפרצוף שלה. והיא באמת דפקה מבט, לא מקנאה אולי מפליאה כי חן ושירז כבר העלו הילוך לישיבה על הברכיים.
משום מה נראה לי שהוא עדיין מחשבן או מכבד למרות שהיא לא עושה חשבון עם אף אחד לאף אחד.
בהתחלה היתה לו סוג של טינה אליה מהעבר, עכשיו זה אדישות וקבלה כמו כל דייר בבית. לרוב הוא נמנע מקשר איתה

ליבילילי

Active member
אין לחן שום דבר למאי. הדבר היחיד שנראה לי שלא נעים לו להיות עם מישהי מול הפרצוף שלה. והיא באמת דפקה מבט, לא מקנאה אולי מפליאה כי חן ושירז כבר העלו הילוך לישיבה על הברכיים.
משום מה נראה לי שהוא עדיין מחשבן או מכבד למרות שהיא לא עושה חשבון עם אף אחד לאף אחד.
בהתחלה היתה לו סוג של טינה אליה מהעבר, עכשיו זה אדישות וקבלה כמו כל דייר בבית. לרוב הוא נמנע מקשר איתה
הוא סיפר לך ?

KAPSULA1

Well-known member
הוא סיפר לך ?
אני צופה. בכולם. זה מה שאני מתרשמת ממה שאני רואה.
חן שם בשביל הכיף. יותר מעניין אותו להיות עם החבורה שלו, צחוקים בבריכה, סיגריות, אוכל.
לא מעניין אותו לריב עם אנשים או רומנים.
הוא נטו רוצה להנות מהבית והחוויה בכדי להשכיח את הטראומה ולחוות אושר ולא להתמודד מול המציאות.

אופה קטנטנה

Well-known member
אין צורך בהלעגה הזו רק משום שהיא תומכת בחן. זו זכותה.

כל הכותבים כותבים מהתרשמותם, לאיש אין בלעדיות על איזו אמת אבסולוטית,
הצפיה היא לעולם סובייקטיבית.

גם אתם כתומכי מאי, כותבים כיצד מאי חשה,
מבלי שתספר לכם.

haya sol

Well-known member
אולי אין לו רגש אליה
אבל כן יש לו את הרצון להרגיש טיפה התייחסות ממנה לגביו.
ראיתי את זה בכמה מצבים
עם שירז
בשיחות עם אנה הרוב התעניין לדעת מה מאי דיברה עליו
קצת היה מבאס אותו שאיסקוב מדבר על הפלירט איתה
לא רצה שהיא תישן עם נתנאל.
אולי אגו גברי ויכול להיות שתמיד יהיה לו אליה משהו כי מבחינתו היה לקשר איתה משמעות.

נערך לאחרונה ב:

ליבילילי

Active member
אמש מאי ואיסאקוב השתעשעו, תוך רגע שלקה , תירצה וחן ברחו מהחדר כל אחד מסיבותיו כדי לא לצפות בהם יחד-קשה כשאול הקינאה.

משפט דרייפוס שעושים למאי על הגניבות לכאורה בלתי נסבל וזה שהאח מאפשר את העלילת דם הזו, זה נורא.

לגבי ההדחה פייק רק איסאקוב מודח יגרום לתגובה אמוציונלית אמיתית

מצב
הנושא נעול.
למעלה