הייתי רוצה שיתן קנס לשלקה כל פעם שישנה עם מסקרה אם זה הרגל קבוע שלה9:41 ״דיירים האח הגדול רוצה לברך אתכם שכולם קמו ולא צברתם קנסות. בוקר טוב״![]()
שיתן סנקציה על סיגריות אם הוא רוצה ללמד אותם לקח. לא על מתוק.הייתי רוצה שיתן קנס לשלקה כל פעם שישנה עם מסקרה אם זה הרגל קבוע שלה
ועוד הוא זה שכל הזמן חפר על "זה רק משחק, כולם יעמידו את כולם בסוף, לא מזיז לי"דרור המודח הבא. הוא יותר מדי הורס לכצמו. נקמנות קטנונית. ביג פאקינג דיל, העמידו אותך להדחה. חלק מהפורמט
עוז מחליט מתי הוא יודחדרור המודח הבא. הוא יותר מדי הורס לכצמו. נקמנות קטנונית. ביג פאקינג דיל, העמידו אותך להדחה. חלק מהפורמט
הוא מבדרדרור המודח הבא. הוא יותר מדי הורס לכצמו. נקמנות קטנונית. ביג פאקינג דיל, העמידו אותך להדחה. חלק מהפורמט
יש בו המון רוע, נקמנות וקנטרנות. זה מבדר לצפות אבל מאוד לא משעשע באישי. זה גולש כבר לפסים אישיים שלא קשורים למשחקהוא מבדר
אנשים אוהבים אותו למרות כל הרוע שלו
הוא ממש לא יודח בקרוב
נכוןיש בו המון רוע, נקמנות וקנטרנות. זה מבדר לצפות אבל מאוד לא משעשע באישי. זה גולש כבר לפסים אישיים שלא קשורים למשחק
כי הוא משדר רק קטעים מצחיקים שלו. רגעי אייקון של ג׳ננה מוחית. הגיע הזמן שיראה אותו כמו שהוא.נכון
אבל לצופים לא אכפת
נתנאל אמר ליוכי שלא משנה מה הוא לא יעשה משימת גובהמרגיש לי כמו משימת גובה![]()
גם יוכי אמרה שהיא לא תעשה משימת גובה לעולם. היא תפיל להם משימהנתנאל אמר ליוכי שלא משנה מה הוא לא יעשה משימת גובה
ידע לפרוש בזמן
נכוןגם יוכי אמרה שהיא לא תעשה משימת גובה לעולם. היא תפיל להם משימה
יוכי אמרה את זה. לא נתנאל.נתנאל אמר ליוכי שלא משנה מה הוא לא יעשה משימת גובה
ידע לפרוש בזמן
מעניין אם האיום הזה יעשה רעש ברשת.דרור: מאי חרא של בן אדם
דרור: אני יכול לגרום לכל האנשים פה לא לעבוד בתעשיה אחרי זה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.