גאה במי שעובד איתי! כ-ו-ל-ם הצביעו לשון (הסברתי להם שאפשר כל יום...אז בכלל), וזה ללא השפעה ממני בכלל!!
שון למיליון
שון למיליון
הצבעתי עבורו כבר אתמול בלילה ממכשירים שלי ושל מי שיכלתי.גאה במי שעובד איתי! כ-ו-ל-ם הצביעו לשון (הסברתי להם שאפשר כל יום...אז בכלל), וזה ללא השפעה ממני בכלל!!
שון למיליון![]()
כל יוםהצבעתי עבורו כבר אתמול בלילה ממכשירים שלי ושל מי שיכלתי.
מתי אפשר להצביע שוב? לא רוצה לפספס. האם כל 24 שעות או רק בגמר שוב?
זה לא ביןתי אפשרי, אפשר לתת לדייר חדש לזכות. לשון הצנוע , שמגיע לו. שנשאר אדם מכבד, שלא רכב על שום סיפור.
שון למ ל י ו ן
תודה, אנחנו על זה ונגייס את כל מי שאפשר.כל יום
נדמה לי משעה 21 או 22 זה נפתח שובתודה, על זה ונגייס את כל מי שאפשר.
עוז עסוק בלערוך את הקטעים לגמר14 בצהריים ועדיין לא העירו אותם. מעניין מתי הם לישון אתמול, אולי בבוקר.
נראה לי שעוז יעיר אותם כבר לגמר.
נשארו להם יומיים להסתובב שם.
ומי הזוכה הידוע מראש לדעתך?עוז עסוק בלערוך את הקטעים לגמר
אז נותן לילדים לישון שלא יפריעו לו.
אין לו מה לחדש לנו איתם
הזוכה של עוז ידוע מראש מתחילת העונה השאר לא מעניינים לו.![]()
לאיזה יוסי הכוונה? אם זה בובליל הגיע למקום שני והאח הגדול היה יורם זקומי הזוכה הידוע מראש לדעתך?
מקווה שיש לשון סיכוי.
זה בין תרצה ליובל לדעתי. אצל עוז אי אפשר לדעת. מעתוק ניצחה למרות כל הסקרים שאפילו לא הכניסו אותה לשלישיית הגמר.
הדר הגיעה רק למקום הרביעי למרות שעוז ניסה לקדם אותה בכל הכוח, יוסי הגיע רק למקום השלישי למרות שזאת היתה ברירת מחדל של עוז ופרידה למרות שקיבלה קולות של מודחי הגמר הגיעה למקום השני.
אי אפשר לדעת השנה. להערכתי השלישיה זה שון, יובל ותרצה.
אלא אם עוז רוצה גמר מותח וידחף את ארז לשניים האחרונים בשביל המתח.
סליחה הבנתי שכחתי את יוסי מהשניצליםלאיזה יוסי הכוונה? אם זה בובליל הגיע למקום שני והאח הגדול היה יורם זק
יוסי פריאנטי מעונה שעברה שהגיע למקום השלישי.לאיזה יוסי הכוונה? אם זה בובליל הגיע למקום שני והאח הגדול היה יורם זק
הם רק הלכו לישון, ב09:40, לפי הטיים ליין...14 בצהריים ועדיין לא העירו אותם. מעניין מתי הם לישון אתמול, אולי בבוקר.
נראה לי שעוז יעיר אותם כבר לגמר.
נשארו להם יומיים להסתובב שם.
היה לי מאוד עצוב כשמאי הדחה וגם אתמול ההדחה של שירז שתי ההדחות לא היו צודקות.מוקדש למאי לשירז ובכלל לכול הבנות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.