** שרשור בוקר - היום ה115 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

haya sol

Well-known member
תהיה שם מאי והיא תעמיד כל אחד במקום.
נראה את האכזבה הגדולה של ארז שהוא לא ניצח, ואם נובל, תרצה או שון יזכו יפרוס את משנתו על הזכיה שלהם.
תרצה, יובל או שון הזוכים ידברו על עצמם והמסע שלהם.
שני ויובל העימות.
מאי ערב, מאי והרבה מאי שתפתח שם הכל.
חוץ מזה הם אגע אחרי יציאה וכל אחד עדיין בהלם ולא מעכל
מאי לקחה החלטה לא להכנס יותר מידי לכל מה שקורה בבית כי זה הוציא ממנה הרגשה לא טובה - בשבוע הראשון ליציאתה עדיין הייתה מעורבת ריגשית ראתה דברים וסיפרו לה דברים ויאמר לזכותה שהיא הבינה שזה עושה לה לא טוב החליטה פחות להתעסק במה שהיה - היא לא תוכל לברוח מזה עד שתגמר העונה מקווה שיגמר היא תמשיך בשלה ושתצליח בכל מה שהיא רוצה.

לא בטוח שהיא תוזמן בגלל שהיא יצאה לפני העשיריה אבל עוז בטוח השתמש בה כדי להביא עניין בכל נושא תרצה וארז ושם היא תהיה חייבת להגיב.

Tallo_M

Well-known member
תהיה שם מאי והיא תעמיד כל אחד במקום.
נראה את האכזבה הגדולה של ארז שהוא לא ניצח, ואם נובל, תרצה או שון יזכו יפרוס את משנתו על הזכיה שלהם.
תרצה, יובל או שון הזוכים ידברו על עצמם והמסע שלהם.
שני ויובל העימות.
מאי ערב, מאי והרבה מאי שתפתח שם הכל.
חוץ מזה הם אגע אחרי יציאה וכל אחד עדיין בהלם ולא מעכל
אם הם חכמים שיזמינו גם את אנה. שכל אחת תשתף את הצד שלה בסכסוך ביניהם
וכמובן שיהיו גם מאור ודרור שיתסיסו דברים

A Rod23

Well-known member
בחוזרים הביתה יהיה הרבה יותר מעניין לדבר עם המודחים מאשר חמישיית הגמר.
השאלה כמה מהמודחים יחזרו.
אם אני לא טועה לא כולם מגיעים/מוזמנים.

QueenB55

Well-known member
היי

היה קשה לקרוא את שרשור הלילה

מאחלת לכולם החלמה מהירה גוף ונפש

🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

נשבעת שאם לא הפורום הזה
הייתי מצליחה להיגמל מהתוכנית המזוינת הזו.
מכורה לפורום הנהדר הזה,
יש לנו מזל שאלה המנהלים של הפורום.

תודה רבה :)

haya sol

Well-known member
היי

היה קשה לקרוא את שרשור הלילה

מאחלת לכולם החלמה מהירה גוף ונפש

🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

נשבעת שאם לא הפורום הזה
הייתי מצליחה להיגמל מהתוכנית המזוינת הזו.
מכורה לפורום הנהדר הזה,
יש לנו מזל שאלה המנהלים של הפורום.

תודה רבה :)
כמוני כמוך
אני אחרי ההדחה של מאי כבר רציתי לפרוש אבל הפורום המדהים הזה שזה כבר מעבר למה שקורה שם. השיתוף, איך כל אחד מאבחן את מה שנאמר לפי ראייתו והרגשתו - זה מדהים בעיניי.
בתקופה הזו שאני מאוד מנותקת מסביבת אנשים הפורום גרם לי לא לשקוע יותר... הכתיבה, הצחוקים, הקריאה השיתוף והשירים.🤩 עושים את שלהם.

בריאות הגוף והנפש למנהלים המדהימים, לאופה, מרגו, קוקי, לנו ולכל עם ישראל. 🪬🙌

נערך לאחרונה ב:

קוקי1947

Well-known member
כמוני כמוך
אני אחרי ההדחה של מאי כבר רציתי לפרוש אבל הפורום המדהים הזה שזה כבר מעבר למה שקורה שם. השיתוף, איך כל אחד מאבחן את מה שנאמר לפי ראייתו והרגשתו - זה מדהים בעיניי.
בתקופה הזו שאני מאוד מנותקת מסביבת אנשים הפורום גרם לי לא לשקוע יותר... הכתיבה, הצחוקים, הקריאה השיתוף והשירים.
🤩
עושים את שלהם.​
בריאות הגוף והנפש למנהלים המדהימים, לאופה, מרגו, קוקי, לנו ולכל עם ישראל. 🪬
🙌
אנחנו ננצח אין דבר העומד בפני הרצון​

Wicca777

Active member
כמוני כמוך
בתקופה הזו שאני מאוד מנותקת מסביבת אנשים הפורום גרם לי לא לשקוע יותר... הכתיבה, הצחוקים, הקריאה השיתוף והשירים.🤩 עושים את שלהם.

בריאות הגוף והנפש למנהלים המדהימים, לאופה, מרגו, קוקי, לנו ולכל עם ישראל. 🪬🙌
א.כ.י.ר

ziniozi

Well-known member
אלאיה, שהודחה לפני מאי, הוזמנה אז 100% שגם מאי
בואי לא נשכח שעוז מתעב את מאי.
השחיר אותה כל העונה, שיקר לה והטעה אותה בחדר האח, וציווה על השופרות שלו להשחיר אותה גם אחרי שהודחה (סוויסה, קווין וכד').
אז לא הייתי בטוחה 100 אחוז שהיא מוזמנת.

KAPSULA1

Well-known member
השחיר אותה כל העונה, שיקר לה והטעה אותה בחדר האח, וציווה על השופרות שלו להשחיר אותה גם אחרי שהודחה (סוויסה, קווין וכד').
מוזמנת בוודאות, אחרת אין לו פרק. ביחוד החמישיה ששחוקה ומעבר למי זוכה לא יעניין אותם כלום אלא אם יובל יחליט לבכות עוד קצת על שני.
אולי גם שירז תספק ג׳וס וקצת תביא מהסנייקיות שלה.
בינינו אפשר לסמוך רק על מאי שתביא עניין אמיתי, אלא אם תרצה וארז רוצים להמשיך לריב שמאי בֶתווך

Tallo_M

Well-known member
אם אלאיה הוזמנה לאיחוד אז בטוח גם היא

KAPSULA1

Well-known member
מקווה מאוד, יהיה עלוב בלעדיה.
אבל זוכרת את האגו של עוז, ואת הנטיה שלו לדפוק וזרוק.
כלום לא יפתיע...
לא מבינה באיזה קטע אלאיה הוזמנה. היא הודחה מזמן.
עונה שעברה לא הזמינו את עינב שרי שהודחה חמישית מהסוף.
יהיה עלוב מצד העוז לא להזמין את מאי. ולחשוב אם מאור ודרור יוזמנו אז בכלל.
הוא יהיה חייב עניין, החמישיה עצמה כבר לא תספק את זה, אולי ארז ויובל בקטנה אבל גם הם יהיו עייפים וכבר אחרי זה.

ziniozi

Well-known member
מי שלא ראה את מאור עושה מעצמה צחוק אצל לרר מהצינור - לרוץ ולראות, זה קורע וגם קרינג'י.
מאי עשתה להם בית ספר באיפוק, קלאס, ושמירה על סנטר אל מול הקרקס של מאור והעקיצות של שני.

haya sol

Well-known member
מי שלא ראה את מאור עושה מעצמה צחוק אצל לרר מהצינור - לרוץ ולראות, זה קורע וגם קרינג'י.
מאי עשתה להם בית ספר באיפוק, קלאס, ושמירה על סנטר אל מול הקרקס של מאור והעקיצות של שני.
התנהלות בריונית יש לה
לא למדה כלום ושום דבר
מנצלת את זה שנתנו לה כל מיקפון אפשרי לעשות נקיון תדמית.
ועדיין היא בשלה
וכאות "תודה" או כדי שלא תפתח על ההפקה נתנו לה תוכנית ברשת 13.

לכאורה 😉

נערך לאחרונה ב:

baby.kush

Active member
בעקבות ההודעה הזאת נכנסתי לצפות
יותר קרינג' מקורע

מאור מביכה וממש לא נעימה לצפייה, גם לא להאזנה עם הקול הזה. על מה ולמה נתנו לה תוכנית??
איך גיא אמר לה שהיא חייבת להפסיק להתערב ולענות כל פעם שהוא מפנה שאלה אל מאי

אישה בת 35+ ריבונו

KAPSULA1

Well-known member
בעקבות ההודעה הזאת נכנסתי לצפות
יותר קרינג' מקורע

מאור מביכה וממש לא נעימה לצפייה, גם לא להאזנה עם הקול הזה. על מה ולמה נתנו לה תוכנית??
איך גיא אמר לה שהיא חייבת להפסיק להתערב ולענות כל פעם שהוא מפנה שאלה אל מאי

אישה בת 35+ ריבונו
היה מכוער כמו כל הדברים המכוערים שמאור עושה בלי מודעות. קנאה ושנאה ברמת האבסורד לבחורה בת 19.
ולמאי הכבוד על האיפוק והבגרות. סתם תקעו אותה בין שתיהן אם כי שני לא הציקה לה, שני היתה עסוקה בעצמה.
מאור באה לקדם את התוכנית שלה עם דרור בדרך דורסנית ומכוערת.
יש גם פרומו היום לכלוב הזהב והאישה לא בוחלת בכלום, מאיימת על צביקה שאם לא תקבל את הפרסים תבוא אליו הביתה ותראה לו, אומנם בהומור ועדיין ברוע אופייני.

KAPSULA1

Well-known member
שירז בישראל בידור בלייב, רוצה להצליח, להתפרסם בעיקר. מעוניינת שיזמינו אותה לראיונות.
תשמור בקשר עם יוכי, עם חן כי חייבת (לא ברורה האמירה) ועם איסקוב ורועי.
שאלו אותה על פלירטוט עם יובל, אמרה שלא היה כלום מזה ומי שראה את זה ככה ראה עקום, היא דיברה איתו בעיקר על חן.
היא שמחה שיובל נשאר למרות שהיא זאת שיצאה.
דיברה עם חן בקטנה אחרי שיצאה, שהוא גאה בה. הם צריכים לנהל שיחה יותר מעמיקה לדבריה.
השאירה בסימן שאלה לגביי קידוש אצלו מחר, חכו ותראו.
מתמקדת בעצמה כמו שצריך. מחכה לפרסום, להצעות, לכל דבר טוב שיבוא.
דיהרה שוב על הסרטון של הגברים שעבדו עליה.
קצת פחות בשוק, יותר מחוייכת ונלהבת

KAPSULA1

Well-known member
יש שידור חוזר של הדבר?היה בלייב

יש שידור חוזר של הדבר?
היה בלייב לפני שעה וחצי בערך. שעה לא טובה כי כולם בבית הספר והיו רק אלף ומשהו צפיות (לעמוד של מליון עוקבים).
אני קיבלתי התראה באינסטגרם כמה דקות אחרי שזה התחיל אז פספסתי חלק.
היא דיברה הפעם בהתלהבות, בהנאה, בציפיה לפרסום, לקמפיניים, לתהילה ותודעה.
החלק של הבית קצת אחריה. הפנים קדימה לגמרי.
היא רוצה שיוכי תזכה ואם לא אז איסקוב.
שאלו אותה מלא דברים, לגביי כל מיני אנשים וסיטואציות, היא בעיקר התמקדה בעצמה. ברצון להצליח, להתקדם, להיות מפורסמת ומדוברת, זה חלום שלה מגיל קטן.
בדרך כלל יש קטוגריה שהם שומרים אצלם בהיילייטס לייבים אבל לא בדקתי.
הבדל איך שהיא היתה שם פתוחה וזורמת לעומת הראיון בבוקר (כנראה לא ישנה והיתה עדיין תחת סטרס ההדחה).
ניכר בה שהיתה משוכנעת שהיא בגמר.
בטיקטוק יש אחת שמעלה עליה דברים, בטח גם הראיון הזה יעלה.
כנראה אחרי השידור אצל קובי שהוקלט מאוד מוקדם שהיא עייפה, אחרי שביקרה באופלני רשת, ישראל בידור, ישראל אופיס ואצל לירן עוזרי היא כבר השתחררה ונפתחה. לא דומה לראיון הבוקר ולא ודמה לשירז חסרת הבטחון שהיתה. כולה ממוקדת וקדימה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה