אופה קטנטנה
Well-known member
למדת קולנוע?ועדיין מאפשרת "פציעות בזרועות" חדשות
למדת קולנוע?ועדיין מאפשרת "פציעות בזרועות" חדשות
בקצב הזה בעונה הבאה יהיה באח הגדול "אי המודחים"נכון הזכרתי שיותר מעניין בחוץ?
הנה עוד מיצג להראות לכם
רועי קיבל מידע מעוקב/ת ששון ויוכי ריכלו עליו
נשמע שהוא פגוע ולא מבין מאיפה זה הגיע
והוא המשיך ברצף סטוריז נגד שון
ברור שבחוץ יותר מעניין!נכון הזכרתי שיותר מעניין בחוץ?
הנה עוד מיצג להראות לכם
רועי קיבל מידע מעוקב/ת ששון ויוכי ריכלו עליו
נשמע שהוא פגוע ולא מבין מאיפה זה הגיע
והוא המשיך ברצף סטוריז נגד שון
וואי פיפי חחחחחחחברור שבחוץ יותר מעניין!
זה שלב כזה בעונה שאין מה לראות! שעמום טוטאלי!
אורן להב העלה סרטון בטיקטוק שאנה חסמה אותו והוא לא מבין על מה
אם אנה תחסום את כל מי שסוקר אותה, היא לא מבינה בעולם הבידור! ברור שאחר כך לא יפרסמו כל פלוץ שלה, אבל כרגע הנושא חם ומפרסמים.וואי פיפי חחחחחחח
הוא כולה סיקר את הסכסוך של מאי ואנה מהסטורי של סויסה (וזה בכלל היה לפני הסרטון של אנה אז זה בעיקר היה על גלעד ונתנאל)
והיו שם גם כאלה שתמכו באנה
אם היא החליטה לחסום אותו בגלל זה היא מוזרה רצח
האמת נראה לי היא פשוט חסמה אותו הרבה לפני והוא בא להציץ בפרופיל שלה בגלל הדרמה וככה גילתה
זהו אני להגיד את האמת חושבת שזאת הסיבה השניה שציינתיאם אנה תחסום את כל מי שסוקר אותה, היא לא מבינה בעולם הבידור! ברור שאחר כך לא יפרסמו כל פלוץ שלה, אבל כרגע הנושא חם ומפרסמים.
אגב אותי היא באמת יכלה לחסום בכייף, כי נגיד אני הגבתי לה בטיקטוק תגובה קשה, על זה שהיא פשוט לא הייתה מספיק אחראית לשמור על הדברים האישיים שלה, הייתה בטוחה שהיא נשארת מול החדשים ולא בדקה מהי ארזה ומה לא. ושמין מצא את מינו, מה זה אומר שהיא וגלעד הצהירו לפני הכניסה שהם לא בזוגיות?
חסימה על דבר כזה ברורה, אבל מה עשה אורן להב?
אני לא אדבר כאן על אורן או על כל סושיאל אחר, הם באמת סתם מחפשים מה לדווח , על זה בנויים העומדים שלהם. תכלס אני אפילו לא עוקבת אחריהם הם עולים לי בפוריו בטיקטוק.זהו אני להגיד את האמת חושבת שזאת הסיבה השניה שציינתי
והיא חסמה אותו הרבה הרבה לפני
בטיקטוק זה נהוג לחסום אנשים שאת לא אוהבת סרטונים שלהם כדי שהם לא יופיעו לך בפוריו
אז הרבה אנשים נגיד שלא אוהבים לשמוע את אורן להב מדבר, חושבים שהוא מעצבן וכאלה פשוט חוסמים אותו כדי שהוא לא יופיע להם
גם אני עושה את זה עם אנשים שמעצבנים אותי
זה משהו שממש נהוג בטיקטוק אבל לא באמת קיים בפלטפורמה אחרת
כי הטיקטוק יכול לקדם לך אדם שממש לא אכפת לך מהתוכן שלו ודרך טובה שהתוכן שלו לא יופיע יותר זה דרך חסימה
אין לי בעיה עם אורן להבאני לא אדבר כאן על אורן או על כל סושיאל אחר, הם באמת סתם מחפשים מה לדווח , על זה בנויים העומדים שלהם. תכלס אני אפילו לא עוקבת אחריהם הם עולים לי בפוריו בטיקטוק.
@haya sol את נראה לי גם מאוד תהני מהקבוצה שמאי פתחה באינסטגרם
המון עוקבות של מאי מרימות לה והיא מקבלת המון אהבה
ומאי ממש מדברת שם כאילו זאת קבוצה בווטסאפ עם חברות
אין איזה רשמיות או התנשאות
היא בהכי נוח שלה והכי מדברת חופשי
ועדיין, שני שני במציאותוואט, איסקוב שני בסקרים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.