May_arevאם אפשר תעבירי לי את השם של מאי באינסטגרם, לא מוצאת אותה ואני כמוך אין לי יותר ענין באח הגדול גם לא מי יזכה
May_arevאם אפשר תעבירי לי את השם של מאי באינסטגרם, לא מוצאת אותה ואני כמוך אין לי יותר ענין באח הגדול גם לא מי יזכה
וואוומאי יצאה במוצא"ש, מראשון שאחריו הפסקתי לצפות בלייב ולגמרי נגמלתי.צופה בפרקים וגם זה בחוסר חשק..ואני מהמכורות שהייתי קמה איתם והולכת לישון איתם וצופה במשרד ומעבירה אחורה אם לא צפיתי, משהו הזוי , בבת אחת זה פשוט נעלם. לא הדלקתי 26 מאותו יום ראשון ..רק אצלי זה ככה ? מה זה אומר בעצם שהתוכנית לא עניינה אותי בכלל ורק מאי והאינטראקציה שלה עם הדיירים? מעולם לא קרה לי שדייר שאהבתי ותמכתי לא הגיע לגמר, לכן התופעה חדשה לי..
אני כן צופה באינסטגרם של מאי ובקבוצת הבאבית שלה ומצפה ללייב שלה עם נתנאל בקוצר רוח![]()
בכל מקרה כרגע יותר מעניין בחוץוואוו
כמוני כמוך - המתח פג.
עדיין לא ראיתי פרקים גם את פרק ההדחה של מאי
ולייב נכנסת לכמה דקות ויוצאת. (מתלבטת אם להשלים)
מתעדכנת כאן על הלייב.
את מאי חיבבתי
אני חושבת שבגלל שזה יצר עניין המתח בינה לבין שאר הדיירים אז זה היה מעניין. עכשיו הכל ידוע מראש.
בדיוק רציתי לתייג אותך על משהובכל מקרה כרגע יותר מעניין בחוץ
יצא לך להתעדכן על כל הדרמה של מאי ואנה?
יש הרבה במה להתעדכן
ממליצה לך להסתכל בסטורי של ערן סויסה הוא סיכם שם את הרוב
תעשי לה עוקב בפרופיל באינסטגרםבדיוק רציתי לתייג אותך על משהו
TikTok - Make Your Day
vt.tiktok.com
כן, קפץ לי בטיקטוק
לא ראיתי את כל הסירטון כי היא כזו פתאטית
ישראל בידור שיתפו
נתנאל מהעונה של טליה
רשם
"אוסף תרומה לאנה למנמש" משהו בסגנון
אבל לא עקבתי ממש אחרי שהיא יצאה גם כי התאכזבתי והייתי בשבוע קצת לא קל בריאותית מה שטוב הכל קופץ בטיקטוק.
איך נכנסים לקבוצה שלה?
![]()
אני עוקבת אחריה מאז שהתחלתי לחבב אותהתעשי לה עוקב בפרופיל באינסטגרם
(צריך משתמש באינסטגרם בשביל זה)
אחרי שהיא תאשר אותך (לוקח בדרך כלל יום כזה או כמה שעות) תיכנסי שוב לפרופיל שלה ותלחצי על איפה שכתוב הבאביות ואז join channel
זה הפרופיל שלה
הפרופיל של מאי
וראיתי את הסרטון של מאי עם המעצב שיער
חמודה ממש
והיא עדיין שולטת במילים של השיר יותר מכולם חחחחחח
נראה ממה שמאי אומרת שהיא ואלאיה ביחסים טובים והן יחזרו להיות חברות, או לפחות חברות לקפהאני עוקבת אחריה מאז שהתחלתי לחבב אותה
אני עוקבת רק אחרי מאי, טל ונתנאל - השאר לא מעניינים אותי.
יש מצב שאחזור לעקוב אחרי אלאיה כי היחידה שלפחות לא מלכלכת כאחרונת הפתאטיות ומינפה את עצמה למקום טוב ונכון.
אני אבדוק. ממש תודה על כל העדכונים![]()
מתייגת גם אותך כי אני זוכרת ששאלת איך מצטרפים @לאה133תעשי לה עוקב בפרופיל באינסטגרם
(צריך משתמש באינסטגרם בשביל זה)
אחרי שהיא תאשר אותך (לוקח בדרך כלל יום כזה או כמה שעות) תיכנסי שוב לפרופיל שלה ותלחצי על איפה שכתוב הבאביות ואז join channel
זה הפרופיל שלה
הפרופיל של מאי
וראיתי את הסרטון של מאי עם המעצב שיער
חמודה ממש
והיא עדיין שולטת במילים של השיר יותר מכולם חחחחחח
ועדיין מאפשרת "פציעות בזרועות" חדשותזיעוף וחוסר שביעות רצון,
זה המצב התודעתי הקבוע שלה.
מה הכוונה בנפרדו בשלום וחיבוקהם אחרי,
הסערונת.
נפרדו בשלום, בחיבוק,
תוך כדי שירה: ואם פרידה.
תודהכן, לפי שעה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.