שרשור בדיחות!!

זה כבר לא הקטע של הבדיחה,../images/Emo110.gif

זה הזלזול במשהו שאתם בכלל לא מכירים, וסתם, על סמך כלום אתם פשוט מזלזלים. וזה לא שלקחתי קשה או משו, פשוט תחשבו לפעמים מה אתם אומרים ועל מה, ואם זה משו שאתם לא מכירים אז קודם תדעו עליו קצת ואז תדברו.

תמיר1991

New member
הייתי בצופים שנה, יש לי את הזכות לזלזל?

אני חושב שכן. אני ואחרים היינו מספיק זמן בצופים כדי להגיד שאין שם ערכים בשקל. נראה לך שרוב החניכים בכלל חושבים על ציונות?
הם באים להיפגש עם חברים וזהו...

noname202

New member
אני לא יודעת באיזה שבט היית, באיזה כיתה ומי

הדריך אותך, אבל זה לא משנה. לתנועה בתור תנועה יש ערכים - זה שבשבטים מסויימים [כמו בהנהגת ת"א, לדוגמה] הכמות עולה על האיכות, זה ידוע ועצוב. לא כל מדריך [גם אצלנו, כשאין הרבה כאלה] הוא מדריך טוב. יש הרבה מדריכים שמוותרים לעצמם וכותבים פעולות שטותיות - אבל עם כל הכבוד, ראיתי את זה גם בתנועות אחרות אצל מדריכים שאני מכירה, ולא חסרות אצלנו עדויות על אנשים שהיו בכיתות הנמוכות יותר בתנועות נוער כמו המחנות העולים והנוע"ל, ואמרו שהם עזבו כי כל מה שעשו שם זה לשחק ולדבר על "איך היה היום". אני לא טוענת שחניכים בכיתות ד' או ה' מסוגלים לפתח חשיבה עמוקה במיוחד על מושג הציונות, אבל חלק מהרעיון הוא לחנך גם לערכים "קטנים" יותר, ועם השנים להתרחב לכל קבוצת הערכים. אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה, אבל ילדים שהמעמד החברתי שלהם עולה בעזרת המדריך בצופים, או אפילו ילד שמפסיק לזרוק את הזבל שלו על הרצפה: זה חינוך, וזה ערכים.

זונע

New member
כה הייתי שנתיים בצופים

וכל השכבה שלי זה אנשים של צופים ואני יודע מספיק טוב מה הולך שם... והדבר האחרון שזה קשור אליו זה ערכים כלשהם.

shiratel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אל תהרגו אותי או משו, אבל בדיחות על תנועות נוער אותי זה דווקא מצחיק

איזה?

באמת מעניין אותי לדעת... לא יודע, מי שצחק מזה אמר "חחחח זה עצוב, אסור לי לצחוק מזה אבל זה נכון" או משהו כזה.

noname202

New member
מממ

לצופים יש ארבעה ערכי ליבה - זהות יהודית, דמוקרטיה, רב תרבותיות ואחריות חברתית. מהם נגזרת תפיסה ערכית די ארוכה, שמחולקת לערכי משנה שעליהן מבוססות הפעולות שלנו. אני לא רוצה להיות סטיגמטית, אבל...אתה מת"א, שבטים גדולים = איכות נמוכה יותר, אין מה לעשות.

gurke

New member
לשתי אלו שמעלי, הרשו לי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

gurke

New member
על המסמכים שאת וחברתך צירפתם.

אוי נו ברצינות. ערכים?! לפחות אצלנו (בתל אביב) הם מודעים לעובדה שהם תנועה א-ערכית. ערך הצופיות!? את עושה ממני צחוק? ולא שאני נגד הצופים, בכלל לא..זה מעולה שלאנשים יש לאן ללכת, וחברתיות, ולא סתם תקועים מול המחשב כל היום, זה מאד חשוב. אבל למה לשקר לעצמך? כל מה שכתוב שם זה בולשיט...אין לכם שום אידיאולגיה, שום ערכים, ובגלל זה אתם תנועה א-פוליטית. הרי אם היו לכם ערכים, היה לכם איזשהו עניין של דעות במציאות. ואם את לא יודעת מה זה ערכים, אז הנה שיעור - ערכים זה התגלמות האדם במציאות. ואתם לא קשורים למציאות בכלל, ומצטער אם זה ישיר מדיי.

noname202

New member
קודם תדע, אח"כ תדבר.

קודם כל - אנחנו תנועה א-מפלגתית פוליטית. אנחנו לא דבוקים למפלגה וצריכים לדגול באידיאולוגיה שלה, אנחנו כן מחנכים את החניכים שלנו לקחת צד פוליטי - אבל לא צד שהתנועה נוקטת. נמשיך הלאה, אתה יודע בכלל מה זה צופיות? ב"ערך צופיות" הזה, כמו שקראת לו, משתמשים בנוסף לעוד ערך. הצופיות זאת שיטת החינוך שלנו שמבוססת על טבע ופעולות לא יומיומיות - היא כלי להעברת ערך, בדיוק כמו שכתוב שם: "צופיות ככלי חינוכי מרכזי בפעילות התנועה". אין לנו דעות? אוי סליחה, שכחתי. זה שאנחנו לא כופים על חברי התנועה שלנו דעה אחת, זה אומר שאין לנו דעות, נכון. ערכים זה התגלמות האדם במציאות? תן לי לחדש לך משהו: ערך זה מושג/נורמה חברתית שמתייחסת למה טוב או רע לפי תפיסה של חברה מסויימת. ולסיום - אנחנו לא קשורים למציאות? וואו, העלבת אותי במשפט פשוט גאוני ושנון, אולי תסביר מה זה "לא קשורים למציאות"? בפעם האחרונה שבדקתי אני חיה באותה המציאות שאתה חי, אבל יכול להיות שאני טועה, הממ.

תמיר1991

New member
*בדיחת שואה*

למה ישראל תנצח את גרמניה בכדורגל? כי יש לנו שישה מיליון אוהדים שרופים

למעלה