שרשור בדיחות!!

gurke

New member
שרשור בדיחות!!

כי ממש מתאים לי אחד כזה עכשיו

noyy

New member
אוי יש לי אחת!!

זה כזה מפגר, באמא שלי אבל זה צרוב לי במוח וצחקתי מזה כ"כ הרבה אז בבובות: "איך קוראים לרוסיה שגרה ליד הים? מרינה!!" חלש, חלש..

noyy

New member
גם אותי!!

ואני מספרת את זה בהתלהבות ואף אחד לא צוחק.. לא מבינה. תחליק כיף אחי

giraffeeeee

New member
יש לי שתיים על אמא שלי...

יום אחד היינו בירושלים, בשוק הנוצרי נכנסנו לחנות של חפצים מעץ ואמא החליטה לקנות שש-בש/דמקה היא באה למוכר ושואלת אותו "תגיד יש לך הוראות לשש-בש?" יום אחד אמא החליטה שהיא צריכה ידית לדלת הראשית אז היא הלכה לחנות ידיות ושואלת את המוכר "תגיד יש לך ידית?"

mikmikonet

New member
נשפכתי מהשנייה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sky darkens

New member
טוב, הבדיחה הסופר-מפורסמת שלי מכתה ד'. ../images/Emo3.gif

איש אחד בא לארוחת ערב אצל ההורים של חברה שלו. להורים של החברה יש כלב ממש מתוק ששמו פוקי. בקיצור, הם יושבים לאכול, ונהנים, ואז פוקי הכלב מתיישב מתחת לכסא של האיש. פתאום האיש מרגיש שהוא חייב להביא נוד. הוא חושב לעצמו; "אוי לא, מה אני אעשה?", "טוב נו.. אני אנסה לעשות את זה בשקט..." - הוא מפליץ ויוצא לו כזה "פפפט" חלש, אבל מהסוג שכולם שומעים. פתאום האמא אומרת: "פוקיייייי...." האיש חושב לעצמו - "איזה מזל. היא חשבה שזה הכלב!" אחרי כמה דקות הוא מרגיש שהוא חייב להביא עוד אחד. "אני אנסה לעשות את זה חלש..." יוצא לו הפעם יותר חזק. ושוב, האמא אומרת: "פוקיייייי...." ושוב הוא חושב לעצמו: "מזל.. היא חשבה שזה הכלב!" אחרי כמה דקות הוא מרגיש שזהו, זה הנוד האחרון - אבל הפעם זה הולך להיות מטורף. הוא מפליץ ויוצא לו נוד מטורף - "פפפרפרפרפרפרפהפפשדגכםןימןפםמשכםןשכ" האמא קמה וצועקת: "פוקייייייייייייייייי! צא משם לפני שהאיש הזה יהרוג אותך!"

sky darkens

New member
*בדיחת שואה*

יום אחד היטלר היה משועמם, הוא לקח 3 יהודים ואמר להם: "אם תשחו הלוך חזור את הבריכה המלאה חומצה הזאת, אני נותן לכם לחיות." - היהודים חשבו על זה, ולבסוף הסכימו. הם מתפשטים קופצים לבריכה ומסיימים אותה בשניות... היטלר מופתע מעט, אבל עומד במילה שלו; "טוב, ניצחתם... לכו להתקלח ואתם משוחררים."

שרון710

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל תכלס- אתם לא יודעים שואה מהי. כל מילה שנייה שיוצאת לי מהפה קשורה לשואה ולנאצים. אני כזאת שואה):

gurke

New member
*בדיחות שואה*

ש: מי הלהקה הכי מפורסמת בשואה? ת: היהודונים. ש: מה ההבדל בין יהודי לפיצה? ת: פיצה לא צורחת בתנור. ש: מה כתוב בסוף היומן של אנה פרנק? ת: "שנייה, דופקים בדלת" ש: כמה יהודים צריך בשביל להחליף מנורה? ת: עזוב אותך מנורה, זרוק שניים למשרפה ויש לך אור כל הלילה... איך קוראים לילד קטן? ילדון. ואיך קוראים לספר קטן? ספרון. ואיך קוראים לסבא קטן? סבון. והכי הכי חזק: ש: מה כתוב בכניסה למשרפות? ת: "זהירות מדרגה"
זה היחידי שבאמת מצחיק לדעתי

למעלה