שרשור בארבי

פיטפיט

New member
אבל אם כרמית יכולה אז למה לא?!

תכלס אם בסוף אני יבוא אין לי בעיה...אפילו אני ישמח!

Gulash Man

New member
לא..

אני מכרמיאל אנחנו ישנים אצל אחותה... בדקנו כמה תעלה לנו מונית לראשון- 75 שקל לאחד

xero1

New member
מה קורה דנור?

למה אתה לא דואג גם לאחיך רן וצליל שבאים איתכם? :\ אחרי הכל של מי היה הרעיון להופעה! (שלי ושל עידית..) דבר עם עידית שתדבר איתי ונארגן כבר כולנו שנגיע לאזור ת"א איכשהו, למה גם אני וצליל צריכים. סלאמת

איש!!

אם באמת תחזרו בסוף לת"א אז דברו איתי, גם אני ו2 חברות שלי צריכות לחזור איכשהו לת"א, ואני אשמח לדעת על עוד אופציות לחזרה :) 170423489

Gulash Man

New member
קטע חזק שגם אתה פה ...

אבל תאמת אני לא מבין מה אנחנו צריכים לחפש בתא ? =\ אה אגב יש איזה אחד מפרדס חנה מכיתה ח' שדיבר איתי באייסי אני אשאל אותו מה קורה איתו ...

Gulash Man

New member
עדיין מחפש !

אם מישו יכול אפילו בתשלום כלשו (מונית זה פווווווווווווול כאסף) הקפצה אחרי ההופעה של הדג נחש מהבארבי לראשון זה יהיה אחלה ! יאלה אנשים פתחו תלב

Gulash Man

New member
מקפיץץץץץץץץץץ

אני עדיין מחפש הסעה ... ואני אציק לכם כל עוד אני פה ...

chen2408

New member
גם אני צריכה טרמפ מפרדס חנה...

סעמק! למה אין הופעות בימי חמישי?????????

1Reebok

New member
רק עוד תמונה אחת

כשאמרתי לשאנן לחייך למצלמה שלי לא שמתי לב שהיא מופעלת על מצב וידאו. אז הנה תמונה מהסרטון

tHEsATLAN

New member
גמני הייתי!

היי אני דורובי, חדש פה, ישן בתפוז גמני הייתי אתמול בבארבי, עם מאנצ'סטר (גל) ותודה לעידו וגל שהכניסו אחד ת'שני לחדר אמנים ובסופו של דבר הכניסו גם אותי! היה טוב! נתראה בפעם הבאה או משהו :)

Gulash Man

New member
המממ תהייה

דבר ראשון אני הייתי זה עם החולצה השחורה של הרובטריקים הגבוה משו...גמכן עמדתי שורה ראשונה ליד זה שצילם עם הבלונדינית...קשה לפספס אז זאתי שהיה לה יומולדת...היא מהפורום נכון? אז קיצר...יש מצב שבאמצע ההופעה צץ לו איזה חום מגולגל ? למה ממש הרגשתי תריח ...

FunkyGiraffe

New member
צץ גם צץ, אני מאוד נגד זה סתם שתדע

ואלה היו shiroo ו nap3 כלת היומולדת

shiroo

New member
עייייידוווווווו

ימלשיןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח זאת הייתי אני בעיקרון...... וזה לא היה חום....זה היה ירוק.....:)

FunkyGiraffe

New member
מה זה משנה, אותו חרא../images/Emo13.gif

מייי ישמעע איזה פשע עעשיתתת איזה שוטרים מסתובבים פההההההה אללק את

shiroo

New member
לך תדע ! אולי יש פה סמויים....

אי אפשר לדעת......:) וזה לא אותו חרא....זה הכל חרא...אבל חרא שונה....חחחחחח

למעלה