שרשור בארבי

Gulash Man

New member
צריך עזרה עם הבארבי בשישי

אני מגיע עם ידידה שלי לבארבי בשישי להופעה של הדג נחש... הקטע שאין לנו איך לחזור- אם מישו מוכן להקפיץ אותנו בתשלום סימלי לראשון ווווווקשע שידבר איתי! אייסי 148180327 מסנג'ר [email protected] תודה לכל המתנדבים

FunkyGiraffe

New member
שרשור התפקדות אחרון../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

המקום -
בארבי כפר סבא (אזה"ת החדש יוחנן הסנדלר 8) השעה - 22:00
התאריך - 4.3.05 - מחר
האירוע -
הדג נחש בהופעה מלאה. מופע פותח - MC שירי מגיעים -
מבריזים -
יא מאאאן אירוע היסטורי הדג נחש בכפר סבא! אני
כבר 4 חודשים, מהיום ששמעתי על זה!

1Reebok

New member
עוד מעט אני אעלה תמונות

היתה אחלה הופעה, למרות שעכשיו אני מסריח לגמרי מסיגריות. היה צפוף, אבל לא יותר מדי, ובסוף גם מכרו חולצות במחיר גבוה פי 5 ממה שהיו אמורים למכור. עוד מעט התמונות תגענה, סבלנות

1Reebok

New member
הנה התמונות.

אני כבר רגיל לזה שאנשים מתלוננים על האיכות הגרועה. אל תתלוננו, אפילו לא בצחוק. אני ממש לא במצב-רוח לזה, ובטח שאני לא אהיה במצב-רוח לזה בימים הבאים. נאלצתי מדי פעם, למרות שאני שונא לעשות את זה, להשתמש בפלאש, בגלל שהחבר'ה האלה כל הזמן זזו כמו ההיפראקטיביים שהם כנראה, ובגלל זה חלק מהתמונות עלול להיראות לא-טבעי. ראיתי שם מישהי אחת נמוכה יחסית, שיער קצת מקורזל וקצת מחומצן, מצלמת בעזרת מצלמת Nikkon גדולה, ולא שמתי לב אם המצלמה דיגיטלית או פילם. היא נראתה כאילו היא יודעת מה שהיא עושה, ואני אשמח לראות את התמונות שהיא צילמה, למקרה שמישהו מכיר אותה, או אם היא קוראת פה. זה הכל, תיהנו.

FunkyGiraffe

New member
הדג נחש בבארבי כפר סבא

היה אמ-אמא של הפצייץ. מיטב הלהיטים מכל הזמנים. קצת קשה לי לסכם, רציתי להגיד רק שמאוד נהנתי להיות בחדר אמנים של הבארבי פעם ראשונה, היה צחוקים. הרי החדשות ועיקרן תחילה --- ב18 לאפריל הדג נחש טסים להקליט אלבום רביעי בצפון קליפורניה בסטודיו. באפריל, לא יודע בדיוק מתי הם טסים לעוד טור בארה"ב. שאנן אמר שהם יחזרו בסוף אפריל-תחילת מאי [כזה מהר?!] בלט בנוכחותו - שירים מהמכונה (אף אחד, כוסאמאמאק, המכונה - גם משהו) בלט בנוכחותו (2) - שיר חדש מהאלבום הבא - איך אי רציתי לציין שהיה מוי כיף, מזל טוב ללי, וגל - אם אתה הקוריליון קורס הידוע לשמצה אל תתקרב אליי, בנס לא חטפת 3 לאטמות היום! נתראה בזאפה. (אמן עוד הופעות בבארבי בכ"ס!)

ManchesterUTD

New member
תראו ת'צעיר הזה:)

פעם שניה שלי בחדר אמנים עם הדג :) ובאמת היה בןזונה

FunkyGiraffe

New member
"יש לו דברים ששכחתם שהם קיימים"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nap3

New member
אווווווווו יאאאאאאאאאאא

בהחלט היה שווווווה :] ותודה עידו ושיר ותודה רותם,דודוש,שלומי, סלוצקי, יאיא, אמיר, גיא,משה ושאנן! תודההההההההההההההה היה לי בהחלט בת זונה של יומולת! סקס סמים והדג נחש חע חע חע Lee

SHIKO2000

New member
וואלה למרות שאיחרתי כמעה

ולא ראיתצי את שירי ואיזה שיר 2 היה נחמד. אחלה ויבים,אמנם הרגשתי זקן אבל זה קורה. היה קצת רועש מידי לטעמי בסוף -לצאת עם כאב אוזניים זה לא כיף...

FunkyGiraffe

New member
מה? למה לא באת להגיד שלום אחי?!

בעסה. ואני יצאתי משם חירש באוזן שמאל

1Reebok

New member
../images/Emo41.gif4

איזושהי מעריצה זרקה לבמה חזייה בזמן שהאולם הועלט. שאנן הלביש את החזייה על המיקרופון של המתופף.

למעלה