שרשור א-ב והפעם....סקס!!!

שרשור א-ב והפעם....סקס!!!

(ואין הכוונה לסק"ס של יום ששי - סידורים-קניות-ספונז'ה) טוב , אני לא יודעת אם השרשור הזה יהיה ארוך במיוחד , אבל בטוח אחד הקריאים (הרבה יקראו) ואחד הבקירים (הרבה יבקרו). ואיך אומרים? לא הכל מין בחיים - יש גם סקס. אז סקס שהוא גם מין - תמיד מכר ספרים. ישנם ספרים אירוטיים , ישנם ספרים יותר בוטים. יש את "פאני היל" האגדתית. יש את "סיפורה של או" או הסיפור של מרקיז דה-סאד. יש "זיונים זה לא הכל". יש את "לוליטה" היו פעם "סטאלאגים". יש סקס חד מיני , דו-מיני , רב-מיני. בקיצור , סקס מוכר ספרים , ומוכר אותם טוב. אז הפעם ספרים שעוסקים במין , בסקס , באירוטיקה ובכל שאר ה"איחס" הזה. ספרים שיש בהם תיאורי מין פרועים יותר ופרועים פחות. כיד הדימיון הטובה עליכם. ואם אפשר כרגיל , קצת פירוט והמלצה. (אגב , עכשו התחלתי ספר "אהבה , פרוז'אק , סקרנות וספקות" שבו יש שימוש מוגבר בשורש "ז.י.ן" בכל הטיותיו. ואני מבינה שאם אכתוב ,שהכניסה לשרשור זה מוגבלת לגיל 18 ומעלה , אצחיק את כולם? אז , קדימה לעבודה ולמחאכה.
 

פאביאן

New member
קורט וונגוט / ארוחת בוקר של אלופים.

לא בדיוק סקס, אבל אינפורמציה חשובה לידע כללי. פעם ראשונה שנתקלתי בנתונים סטטיסטים מסודרים באשר לאורך ועובי ממוצעים ולמדתי מהו ביבר בסלנג אמריקאי.
 
אהבה , פרוז'אק , סקרנות וספקות

של לוסיה אצ'וריה. הספר מתחיל כך : "זה היה הזיון הראשון אחרי חודש".
 

Arana

Well-known member
מנהל
אואל, ג'ין מ'

מחברת "שבט דב המערות" והמשכיו ("עמק הסוסים", "ציידי הממותות", "ערבות המעבר" ו-"מחסה האבן"). המון נוף, פמיניזם וסקס לוהט בתקופת האבן. אגב, מקריאה של הספרים האלה מתקבל הרושם שהאנשים באותה תקופה היו הרבה יותר מתקדמים מאיתנו (בתחומים רבים, והמבין יבין). הספר הראשון בסדרה הוסרט בכיכובה של דריל האנה (אבל הסקס הלוהט מתחיל מהספר השני).
 

פאביאן

New member
צרויה שלו / בעל ואישה.

ספר גרוע. כולל כמה תאורי סקס פלסטיים, כולל אחד עם בקבוק.
 

roni64

New member
בר יוסף יהושע

בשלושה הספרים שקראתי - אהבת נפש, בשלוש דרכים, אפחקורס בעל כורחו - מוקדש מקום נרחב לתיאורי סקס. הרושם שלי היה שהעלילה נועדה לשמש מסגרת ותירוץ לתיאורי סקס, קצת כמו בסרטים כחולים.
 

average1

New member
בית האלוהים - סמיואל שם

מסופר על חבורת סטאז'רים צעירים ומעלליהם בבית החולים בו הם מתמחים - יחד עם הרופאים, האחיות והחולים במיוחד. וגם הרבה קטעי סקס בצורה מאוד בוטה אבל מאוד מצחיקה!
 

ILet

New member
מישקה בן דוד: דואט בבירות.

הצצה לחייהם של סוכני מוסד. יש שם איזו סצנת סקס בין סוכן לסוכנת, מייד לאחר סיום מוצלח של מבצע בקפריסין.
 
למעלה