שרשור אקסטרים רולז 2014

dannygoosh

New member
על האש עם קיין

אירוע בינוני. לא ממש מרגיש כמו האירוע שאחרי רסלמניה.

סזארו-סוואגר-RVD היה סבבה. רק מה הקטע עם השדרים שבכלל לא יודעים איזה קרב זה?? אני אף פעם לא אצליח להבין.. כאילו קבעו את הקרב דקה לפני האירוע ולא עדכנו את השדרים. ולא רק שהם לא בטוחים, הם הסבירו בוודאות בתחילת הקרב שהראשון שמצמיד - מנצח. זה מרגיש כל כך חובבני.

עם כל קרב, רוסב רק מאכזב אותי יותר. אחרי מתאבקים כמו סזארו, לסנר ובריאן, שבאמת מנסים להביא משהו חדש לרסלינג, מביאים איזה לוחם-על שלא מראה שום יכולות מעניינות ולא מביא שום סגנון ייחודי ורק נותנים לו לחסל ג'וברים. אם לא נותנים לו לעשות שום דבר באמת מרשים או מיוחד, לפחות שיתנו לו לנצח מתאבקים בדרג קצת יותר גבוה.

שילד-אבולושן היה אחלה של קרב. הפתיע אותי שהשילד ניצחו, מעניין לאן ימשיכו את זה עכשיו.

סינה-ווייאט היה חגיגת פיהוקים. כנראה שבאמת אין כימיה בין השניים וזה גורם לי לקוות שווייאט לא יהיה זה שיגרום להיל טרן של סינה. רואן מחזיר את סינה לזירה על הכתפיים היה מגניב, גם לא הייתה לי בעיה עם זה שילד קטן מהקהל גורם לסינה להפסיד, אבל איך שעשו את זה - היה פשוט עלוב. היו יכולים לתת לכמה ילדים קטנים לעמוד בצד השני של הדלת ולהפריע לסינה, כשסינה לא רוצה לפרוץ את הדלת כי הוא לא רוצה לפגוע בהם. אבל האפקט המפגר הזה היה פשוט זלזול באינטילגנציה.

בריאן-קיין היה מיותר מהרגע שהוא נקבע. הקטע עם המלגזה היה חביב, אבל חוץ מזה היה קרב לא טוב. חבל שנצטרך לראות עוד אחד כזה. אם כבר הWWE נתפסים חזק לרסלקראפ אצל קיין והווייאטס, היו צריכים לתת לבריאן לשרוף את המסיכה של קיין - וכך להשמיד אותו. זה היה סיום רסלקראפי ראוי לפיוד הרסלקראפי הזה. חבל שלא הפכו את הפיוד הזה ליותר אישי על בסיס ההיסטוריה שהייתה להם ביחד לפני שנה-שנתיים.

מקווה שפייבאק יהיה יותר טוב. בטוח שהקהל יהיה יותר טוב.

DGRI

New member
דעות

אירוע שציפיתי ממנו ליותר אך לפחות יצא אירוע סביר ולא פצצת שעמום אחת גדולה.

קרב משולש- תכלס, ציפיתי ליותר מהקרב הזה ודי התאכזבתי. סוואגר פשוט פרווה. אין מילה אחרת לתאר אותו. מרוב ואן דאם האמת- אף פעם לא התלהבתי ממנו. לא יודע פשוט לא מתחבר לסגנון ההיאבקות שלו, אך אני חייב להודות שעדיין נשאר לו עוד מה לתת בזירה. לסזארו זה היה אחד הקרבות החלשים שלו השנה. שורה תחתונה-קרב סביר. קרב האנדיקאפ היה פשוט מיותר, מתאים יותר לסמאקדאון/סופרסטאר/תוכנית שולית אחרת מאשר לPPV. הבנו שהWWE אוהבים אותו אבל לדחוף את קוזלוב 2014 לכל חור? אוי ווי

בארט מתאבק על הפנים, ביג אי מתאבק על הפנים, והתוצאה בהתאם. לפחות נתנו לבארט תניצחון כי הוא כרגע דמות מאוד חמה בעסק. אשכרה בארט (ההיל), קיבל תפופים מהקהל בעוד שביג אי (הפייס) קיבל היטים צורמים. אולי זה יקרב פייס טרן של בארט?
בריי וואיט נגד סינה היה שיט אחד גדול. אני לא מאמין שWWE הצליחו לגרום לי לעשות FF על קרב כלוב. דווקא אני אהבתי את הסיום עם הילד (למרות שהוא היה נשמע כמו דארת' ויידר ג'וניור). קצת יצירתיות לא תזיק מידי פעם. קרב הדיוות היה מאוד נחמד. מקווה שהמחלקה תחזור לימיה היפים כשהיו לנו את טריש ואת ליטה.
עכשיו שני הקרבות שהצילו את האירוע הזה: אבולושן-שילד היה קרב טוב מאוד. קצב טוב, קהל חם, בטיסטה לא היה כזה חרא כמו בדרך כלל. השילד היו מעולים. מאוד אהבתי את הברול בקהל. עכשיו השאלה מה יהיה עם אבולושן עכשיו שבטיסטה לוקח הפסקה בשביל לקדם את הקריירה השנייה שלו(ומבחינתי שיקח כמה זמן שצריך
) אוי איך שהתגעגעתי לקרבות BACKSTAGE BRAWL. הקרב בתוך הזירה בין בראיין לקיין היה סביר+ אבל כאשר זה הגיע למאחורי הקלעים, התאהבתי בקרב.
הקטע עם המלגזה היה חזק וגם הסיום היה טוב מאוד. מיין אבנט ראוי, רק חבל שהפיוד היה מאוד תפל.

יאללה מכאן לפייבאק ולקהל החם של שיקאגו. מי מוכן להמהר שבאירוע הזה פאנק יחזור?

AMEOBI

New member
דעות בקצרה

היה אירוע בינוני מינוס בסך הכל.

שילד - אבולושן: באמת שהופתעתי מהתוצאה כי לא האמנתי שטריפס, בטיסטה ואורטון יעשו ג'וב שני ברציפות בפיי פר ויו, וצריך להגיד להם כל הכבוד שהסכימו להוציא את בריאן והשילד אובר על חשבונם. בחיים לא הייתי חושב שבקרב הראשון שלהם אחרי החזרה של אבולושן הם יפסידו. הייתי גם בטוח שפלייר יתערב בקרב לטובת אבולושן (זאת לא הייתה הסיבה שהוא הופיע בראו בשבוע שעבר?). אני מתאר לעצמי שהפיוד הזה ימשיך למרות שלא ברור לי כל כך איך אם בטיסטה באמת יוצא לחופשה.

ביג אי - בארט: אם לWWE באמת היה שכל אז הם היו לוקחים את הפוש החזק שריינס מקבל ונותנים אותו לבארט. הוא היה יכול להיות טופ פייס מעולה לדעתי.

קיין - בריאן: הופתעתי שנתנו להם את המיין איבנט אבל טוב שכך. קרב סביר מינוס כשהקטע עם המלגזה היה נחמד. אני מניח שנראה קרב חוזר ביניהם (לפחות אחד אם לא יותר) בפיי פר ויו הבאים.

meidadc

New member
דעות באיחור

ממש אהבתי את האירוע.
העובדה שבראיין היה במיין איבנט היא סופר חשובה בעיני. בקלות היו יכולים לדחוק אותו ולשים את קרב השלשות עמוס במיינאיבנטרים של פעם או אפילו סינה - ווייאט.
אבל לא. נתנו לבראיין את האמון. וזה לא שהיה לו קרב מול שם גדול. כולה קיין.
ככה צריכה להיות הבניה שלו. זה שונה לגמריי ממה שעשו לפאנק. שימשיכו ככה.

הקרבות היו אחלה ממש. נהנתי משלושת הקרבות הגדולים. וגם מהבוקינג שלהם. כן - גם מקרב הכלוב. אני חושב שמסופר שם סיפור מעניין ומבוצע היטב. אני שמח שהפיוד הזה ממשיך כי בעיני הוא ברמה גבוהה.
קרב השלשות גם היה טוב מאוד. נתנו לשילד ניצחון נקי. ועוד על באטיסטה. מי היה מאמין שהפרימדונה הזו תסכים. הוא אשכרה חזר כדי לעשות ג'ובים

הניצחון של בארט היה במקום. הוא אובר עם הקהל והתואר יכול לתת לו מעמד שלו הוא זקוק.

קראתי בYNET כתבה על כך שזה היה האירוע של הסמארקים. לא בהכרח הטובים ניצחו (בארט, סזארו) אבל קידמו את מי שהסמארקים רוצים לקדם. כנ"ל הנוכחות של בראיין במיין איבנט של האירוע.

אני מרוצה

למעלה