שרשור אקסטרים רולז 2014

shanytopper

New member
דעות לאקסטרים רולז (ספוילרים כמובן)

הולי שיט זה היה אירוע מחורבן

נתחיל בזה שהוא היה צפוי בטירוף. הקרב היחיד שבו טעיתי בהימורים הוא הקרב היחיד שבו עוד איכשהו חשבתי שיש סיכוי שיפתיעו אותנו, וגם שם הם לא ובארט ניצח את ביג אי.
נמשיך בזה שרוב הקרבות היו פשוט מרדימים. לא היה שום דבר חדשני, שום סיפור מעניין, שום אתלטיקה מרשימה, שום "הוליט שיט", מעפן לגמרי.

בריי וואייט נגד סינה, שהיה הקרב שהכי ציפיתי לראות, היה חביב, עם סיום משעשע, אבל למרבה הצער ברור שזה לא סוף הפיוד, ולפיכך אני עוד אצטרך להמשיך לראות את סינה אם אני מתעניין בקטעים של בריי וואייט. חבל.

זמני קרבות

קרב משולש (סוואגר-RVD-סזארו): 12:30 דקות
קרב האנדיקאפ: 2:50 דקות
אליפות בין יבשתית: 8 דקות
שילד-אבולושיין: 20 דקות
סינה-וויאט: 21:30 דקות
אליפות הדיוות: 6 דקות
אליפות העולם: 22:30 דקות

Zasalamel

New member
אפשר דעות בכללי?

ניסיתי לא לקרוא מה שרשמת, להמנע מספויילרים לכל מקרה.

היה קרב/ות טוב/ים ששווים צפייה?

shanytopper

New member
דעות ללא ספויילרים:

ציונים מ1 (זוועה) עד 10 (קרב מדהים).

קרב משולש (סוואגר-RVD-סזארו): ציון 4
קרב האנדיקאפ: ציון 2
אליפות בין יבשתית: ציון 4
שילד-אבולושיין: ציון 6
סינה-וויאט: ציון 7
אליפות הדיוות: ציון 3
אליפות העולם: ציון 6

סך הכל, משעמם, בנאלי, וצפוי.

Daniel Bryan

New member
דעותיי

טוריטו נגד סוואגל היה ענק.

הקרב המשולש היה טוב מאוד. אופנר קיצבי עם ספוטים טובים. המיני קרב של RVD וסזארו היה פי מאה מהקרב שלהם בראו. נהניתי מאוד, ההופעה הכי טובה של RVD מאז שהוא חזר.
בארט נגד ביג E היה אחלה קרב. לא יודע איך אני מרגיש לגבי הזכייה של בארט, מצד אחד הוא היה צריך לנצח, מצד שני הוא היה בנקודה הזאת לפני שנה וזה לא עבד לו טוב. כמו בנובמבר לפני שנתיים, אני הייתי מעדיף שהוא ילך למיינאיבנט, נקווה שהפעם זה לא יסתיים באותה צורה כי יש לו אחלה מומנטום.
אבולושיין נגד שילד היה מדהים. באמת, מדהים. רסלינג אדיר וברול בקהל שאשכרה היה מעניין. סיום מושלם שבו ריינס מנצח את בטיסטה, זה היה צריך לקרות בגלל כל ההשוואות של ריינס אל בטיסטה ולמעשה כל הפיוד הזה בנוי על העברת הלפיד של אבולושיין לשילד. ענק. מעניין מה יעשו עם השילד עכשיו כי הם מעל כל הרוסטר.
בריי וויט נגד ג'ון סינה היה תאונת דרכים רוסואית. כמה חבל. הקרב הזה הוריד לי כל טיפת עניין מבריי וויט והפיוד הזה. הזוי שעד לפני 24 שעות זה היה הפיוד הכי אהוב עליי ב-2014 וקרב אחד הצליח להרוס הכל. ברסלמניה זה היה מתבקש בגלל הסטוריליין, אבל כאן? כאן אין שום תירוצים. זה בוקינג פתטי שהוציא את המנצח יותר גרוע ממה שהוא היה בהתחלה. אם הם לא מוכנים להביא לבריי ניצחון נקי על סינה, בשביל מה להמשיך את הפיוד הזה? ומה זאת השטות הזאת עם הילד? הבאתם ילד, בסדר. אבל תעשו את זה אמין. בשביל מה הוא צריך קול של דארת' ויידר? ה-WWE חושבים שזה מפחיד או קריפי? זה רק גורם לכל הסיפור להראות כמו בדיחה אחת גדולה. שוב פעם, חבל. אני מקווה שבריי יצליח לצאת מזה למרות שכרגע זה לא נראה טוב, בשבילי לפחות. קרב שהיה DUD אחד גדול. ואני דווקא נהניתי מהחצי הראשון, אגב..
מיינאיבנט טוב, שמח מאוד שבריאן קיבל את המיינאיבנט, אבל כמו שאמרתי, לפיוד אין מספיק היט להיות במיינאיבנט. הקרב הזה היה יכול להיות ההזדמנות המושלמת בשבילם להחזיר את בריאן למסלול אחרי החודש הצולע הזה אבל זה נראה שהם ימשיכו את הפיוד. אני מקווה שיסיימו אותו בקרב בראו היום וזה יגמר כי אין לי רצון לראות את זה פעם נוספת, בטח ובטח שהאירוע הבא בשיקאגו וזאת הזדמנות מושלמת לסזארו-בריאן או קרב בסגנון הזה. היה בסה"כ קרב טוב עם אחלה ספוטים.

אם סינה-וויט היה קרב טוב, זה היה יכול להיות ברמה של EC. בכל זאת, אירוע טוב מאוד.

אסף Day

New member
הרבה זמן לא הסכמתי איתך

אבל הפעם מסכים עם כל מילה.
רק נשאר לי לצאת בעצמי על הסיום הנוראי של הקרב כלוב שנגמר כמו WCW בתקופה שהם סיפקו בדיחות לפני תקופת ה-NWO. ילד עם קול מעוות דיגיטלי? באמת? זה ברמות של שוקמאסטר/ספין דה וויל מייק א דיל.
נכון שהעסק מבוים כמו סרט אבל זה כבר לא תופס בתקופתנו זה צריך להיות דמוי ריאליטי בלי בולשיט דמוני כאילו יש שדים במציאות. אפילו סיום באנלי של סינה מנצח נגד כל הסיכויים היה פחות מעליב לאינטליגנציה.

את האמת להגיד לך

אני מקנא בך...
על זה שאתה ככה מצליח להנות מכזה ערב.

אני חשבתי שלאבולושן-השילד היו ספוטים מעולים לקראת סוף הקרב,אבל קשה לקרוא לקרב הזה "מדהים"...במיוחד עם הסליפר של בטיסטה כשכל הקהל צועק לו "You can't wrestle".

itaikadosi

New member
דעות
אני תמיד זוכר את אקסטרים רולז כאירוע טוב, בשנים האחרונות שרסלמניה כבר לא הצליחה להלהיב מספיק, אז אקסטרים רולז תמיד סיפקה לנו סוג של שידור חוזר רק עם הרבה יותר עניין.

אבל השנה... הFF חגג ובגדול.

אירוע של שלוש שעות ראיתי בשעה. תוצאות צפויות, בנייה קצת משעממת ורוב המוחלט של הקרבות לא היו משהו..

אם לא ראיתם תקראו תוצאות ואם את מתכננים לראות.. תעבירו את האירוע ביחד עם הקפה של הבוקר (זה בדיוק הזמן שצריך להקדיש לו)

rkoron

New member
דעות

הקרב הפותח היה מצוין לדעתי, סוואגר נתן הופעה טובה וכמובן סזארו וRVD.

אבולושן והשילד היה מעולה.

הקרב על הביניבשתית היה קצר מידי, אבל שמח שבארט זכה.
מצטער, אבל סינה-וואייט היה חרא אחד גדול. כמה שטויות אפשר להכניס בקרב אחד? סיום גרוע, ציפיתי לניצחון של וואייט, אבל בגלל התערבות של ילד? לא קונה את זה.

המיין אבנט היה סביר, באמת שעברה לי מחשבה אחרי הצ'וקסלאם של קיין בסוף על השולחן שבריאן הולך להפסיד את החגורה.

בסה"כ אירוע נחמד מאוד, לא גרוע ולא מצוין, משהו באמצע.

ninjastar

New member
Extremination Chamber

הTLC גנב את ההצגה מבחינתי. אני אפילו יגיד שרוב הקרב של השילד-אבולושן היה די צפוי, וארוך כזה, בעוד הקרב TLC היה מפתיע וסופר כיפי.
מה שאני כן שנאתי בקרב TLC - הבוקינג של הקרב היה בוקינג רציני, הקהל הגיב להכל, המתאבקים השקיעו כאילו זה קרב MITB במניה, אבל הפרשנים פשוט צחקו על הכל. וזה קטע WWE קלאסי של שנאה עצמית. זה כאילו הם כל כך מפחדים שמישהו יגיד "רגע, אז הקרב גמדים הזה, זה קרב רציני?" אז הם היו חייבים לצחוק כל שנייה כדי להגיד לקהל "זה סתם קרב בדיחה, אנחנו לא באמת לוקחים את הקרב הזה ברצינות" וזה בסדר בקרב של שתי דקות בסמאקדאון, אבל זה היה ממש מזלזל בקרב הזה.

מדברים על שנאה, אני ממש שונא שהWWE עושים דברים "שאין צורך" כי הם חושבים שהם חייבים. ואני מדבר על הקרב כלוב.
אני הייתי בטוח שבסוף הקרב סינה יתחיל לרדת בצד הכלוב, פתאום הקבוצת ילדים תופיע ותעמוד מתחת לכלוב. וסינה יהיה תלוי שם מבולבל, הוא לא יוכל לרדת כי אז הוא בטעות יפגע באחד מהם, ואז הוא יטפס חזרה ובלה בלה בלה, ובריי וויאט מנצח, אני יכול לחיות עם זה.
אבל פאק, מה שהם עשו היה פשוט כל-כך אידיוטי. אני אפילו הייתי מקבל את זה עם הילד היה עומד שם בשקט ומפריע לסינה. לפחות זה לא היה נראה כמו סרט מצויר.

אבל..........כל זה לא באמת משנה, כי זה היה פאקינג קרב ארוך מידי, משעמם מידי, ועם אפס יצירתיות. כשהפיוד הזה התחיל ושנאתי את הרעיון של סינה נגד וויאט, זה בדיוק סוג הקרב שידעתי שנצתרך לסבול.

ועכשיו שאלה: מה היה יותר מפתיע?
1.טייקר מפסיד במניה.
2.רומן ריינס מקבל את הספוט לייט הראשי בסוף הקרב.

ומה שיותר הפריע לי, כשריינס ניצח והקרב נגמר. לא הראו את אבולושן עומדים בזירה ושולחים מבטים מאיימים לעבר השילד, הניצחון של השילד היה משמעותי כי הם פשוט ניצחו. וזהו.
נעבור קצת קדימה לקרב של קיין נגד בריאן, וחצי דקה אחרי הניצחון קיין כבר עומד מוכן לקרב הבא. אז לא רק שזה בוקינג WWE גרוע שבו לקרבות אין משמעות והנה קיין הפסיד ודי ברור שהוא יקבל עוד קרב, זה גם מוציא את בריאן חלש. זה בסדר עם היריב לא מעולף לגמרי בסוף הקרב, אבל זה אמור להיות קרב הארדקור רציני.........אני יגיד את זה שוב, לסינה..זה לא היה קורה (ולריינס זה לא היה קורה)

זה נדמה לי או שהמוזיקת כניסה של בארט קיבלה את התגובת פייס הכי גדולה של הערב?

הקרב המשולש השתפר פלאים בשניה שסוואגר יצא החוצה.לא היה עדיף לעשות את הקרב הזה בלעדיו מלכתחילה?
ולמה מישהו כישרוני ואובר כמו RVD מבוזבז בקרב הפותח של הערב? הוא אולי כבר מבוגר,אבל הוא יותר צעיר מבטיסטה שנמצא בפיוד של מיין איבנט,למרות שהוא גרוע בזירה וכמעט לא מקבל תגובה מהקהל.

אבל סזארו ממשיך לקבל פוש,אז אני אשתוק.

רוסב הוא פשוט גירסה חדשה של קוזלוב- ביגמן משעמם תחת שהקהל לא מתחבר אליו.אני כבר מחכה שלקריאייטיב יימאס ממנו ויתחילו לדחוף אותו בחזרה למטה.

מדהים מה שדמות מעניינת עושה למתאבק,ובארט הוא דוגמא טובה לזה שכבר מעכשיו מקבל תגובות של בייביפייס.
בניגוד טוטאלי לביג אי שיש לו אישיות של לחם יבש ששכחו אותו בחוץ איזה חודש.

השילד-אבולושן היו סתם קרב TV של 6 איש בלי שומדבר מיוחד חוץ מהספוט של אמברוס קופץ על הנטר ואורטון דקה לפני הסוף.
ומה הייתה הפואנטה עם פלייר בRAW האחרון,אם ממילא הוא לא הופיע פה בכלל?

סינה-וויאט:
אני מבין שאנחנו בPG אבל חלאס כבר עם הילדים הקטנים שנדחפים לכל חור בסטוריליין הזה.שלא לדבר שאפשר היה לשמוע את הקהל מגחך על הסגמנט כשהם עשו עם הילד מאחורי הקלעים.(וואיי ילד עם קול מעוות ,אימאל'ה)
ובכלל,למה סינה היה צריך כלוב בשביל להגן עליו מהוויאטס בחוץ,אם כבר במניה הוא ניצח נקי- בלי הכלוב?!
עם או בלי,לשניים האלו אין כימיה בזירה ביחד בגרוש.

בריאן-קיין מאוד דומה לקרב 6 איש:
קרב ממוצע ודי משעמם עם סיום מצוין ולוהט.
וכמובן שקיין מוכרח לקום על הרגליים ולעשות פרצוף כועס בסוף הקרב,כי...חייבים למצוא סיבה להמשיך את הפיוד הזה,בשביל שבריאן יתקע איתו לעוד איזה 200 קרבות ממוצעים ומטה בPPV's,בשביל לדאוג שבריאן לא יתבלט יותר מדי בקרבות מעולים עם מתאבקים אחרים.
ומה הייתה הפואנטה מלכתחילה לערב את סטפני בסיפור? בשביל שהיא תוכל לרדת על בריאן ולהגיד את המילה האחרונה,מבלי שהוא יחזיר לה?

בקיצור:
PPV שהרגיש יותר כמו פרק גרוע של RAW,ולא רק שהרסלינג היה ממוצע ומטה,אלא גם כמעט ולא היה פייאוף סופי לאפאחד מהפיודים.

יש לי הרגשה שאנחנו לא הולכים לקבל יותר מדי אירועים טובים השנה.

KOBEMANIA

New member
דעות
E.X.R 2014

ניצחון צפוי של סזארו, קרב די הפתיע לרעה מבחינת הרמה, חשבתי שיהיה פחות גרוע.

קרב הנדיקאפ מיותר לחלוטין. רוסוב לא מביא שום בשורה.

ניצחון של בארט היה די צפוי, כי הקרב שלו היה פחות או יותר הקרב היחיד שיכולתי לראות תואר מחליף ידיים, ביג E עם כל הכשרון שלו פשוט משעמם אותי. בזירה ומחוץ לה.

הקרב הטוב של הערב לטעמי היה הקרב של הטריוס, הדבר היחיד שהפריע לי בקרב היה שהסיום היה קצת רגיל מידי וחשבתי על אלף דרכים אחרות לסיים אותו. אני ממש אוהב את דין אמברוז אני חושב שלא מעריכים אותו מספיק. אהבתי שההתחלה של הקרב הייתה קצת איטית ולאט לאט נכנסו לקצב טוב, לקבל קרב טוב בהשתתפות בטיסטה זה לא משהו שאני זוכה לו לעיתים קרובות.

הקרב של ווייאט וסינה היה עוד קרב אופייני של סינה, עוד קרב שלאורכו ובסיומו סינה יוצא חזק ומחוזק, לא הפריע לי הסיום WCW סטייל, מה שכן הפריע וצריך שייאמר - סינה היה רחוק ממיטבו בקרב הזה, גם אם ווייאט היה נותן יותר הקרב לא היה מעניין.

קרב אליפות העולם היה על הגבול שבין פאתטי למיותר.

.

pufpuf

New member
דעות

סוואגר- אר וי די- סזארו
זה היה מאד מביך שבהצמדה הראשונה השדרנים לא ידעו שמדובר בקרב הדחות ולא הבינו אם מדובר בהתחמקות, הדחה או טעות וניסו לאלתר משהו סביב זה. הקרב עצמו היה אופנר חביב, אם הוא היה בכל מקום אחר בקארד זה היה די מאכזב, אבל בשביל קרב פתיחה זה אחלה.
הכוכבים של שלומי:
1/2

רוסב נגד אר טרות'

אני כן חושב שהגימיק של רוסוב עובד אפילו שהקונספט שחוק ותמיד משווים את זה לכל מיני דברים דומים בעבר. גם הדברים הדומים בעבר שנכשלו בסוף, כל עוד הם היו בשלב הפוש המאסיבי הראשוני הם היו הצלחה. הכישלון בא רק אחרי שהפסיקו עם זה. בינתיים אני חושב שזה מוצלח ואני חושב שרוסב נראה טוב בזירה, וגם כל הקטע של שנאת הזרים עובד. כמובן שמבחינת קרב לא היה כאן שום עניין.

הכוכבים של שלומי

ביגי נגד בארט

אני מתחיל לחבב את בארט והוא היה אחד המתאבקים הכי שנואים עלי. הוא שינה את הזרימה שלו בזירה והוא כבר פחות חור שחור ממה שהיה פעם. יפה לראות שהוא באמת מוציא את המיטב מזה שנותנים לו פוש כרגע. ביגי יכול להעלם ולא לחזור לעולם ואני לא באמת אשים לב. כל כך קצת אישיות...

אבולשן נגד השילד

זה היה הקרב הטוב של הערב. זה לא היה טוב ברמה של השילד נגד הוויאטס וזה לא יהיה MOTYC אבל זה היה אחלה קרב, בראול מהנה לצפייה והופתעתי שדווקא בטיסטה עשה את הג'וב הנקי.

הכוכבים של שלומי
3/4

סינה נגד ברי וויאט

בלעכססס, מה עוד אני אגיד על זה. הסיום היה פשוט מביך לצפייה, ובתכלס מה הביג דיל שאמורים להתלהב ממנו, שוויאט ניצח את סינה בקרב 3-על 1 עם התערבות נוספת? זה לא שזה גורם לו להראות מרשים.
כרגיל, הייתה לי שוב את אותה בעיה רגילה שיש לי עם וויאט, בזירה זה פשוט מצחין לראות אותו והגימיק משתלט יותר מדי על הקרב. אבל אם עד עכשיו סבלתי את הגימיק ולא אהבתי את הקרבות, הקטע הנוראי של הסיום הוא גם הרגע שמבחינתי גם הגימיק קפץ את הכריש.

קיין נגד דניאל בראין
אין לי ספק שיצא כאן המיטב שאפשר להוציא מקרב שקיין הוא חלק בו. למעשה, אני בעד שכל קרב שקיין חלק בו יערב דקות ארוכות שבהן נושאים את קיין על גבי מלגזה ברחבי האולם, זה אוטומטית משפר פלאים את איכות הקרבות שלו. אבל, למרות שזה היה המיטב של קיין, זה עדיין מאכזב, כי בשביל קרבות מהסוג הזה, אני לא צריך בטופ את דניאל בראין. את אותו הקרב בדיוק היה יכול לתת שיימוס או אורטון או דל ריו... עד שיהיה לי את בראין בטופ בא לי באמת לראות אותם מנצלים את זה כמו שצריך ונותנים לי כל חודש קלאסיקה אחר קלאסיקה של קרבות טובים בסגנון של בראין, במקום זה הם לקחו את בראין לסגנון הג'נרי של המיין איבנט.

הכוכבים של שלומי

אירוע לא משהו, אבל גם לא יותר מדי גרוע. סתם אירוע שכבר מחר אף אחד לא יזכור.

Rated RKO

New member
דעות ER.

סך הכל אירוע שענה על הציפיות. לא משהו מיוחד, אך לא גרוע כפי שחשבתי. מה שכן כמעט כל הקרבות היו צפויים.
קיבלנו קרב פתיחה מעולה שסיפק את הסחורה. החיבור של היימן לסזארו מעולה ועושה את העבודה.
לא התבאסתי מלכתחילה שנקבע רוסב נגד טרות' ו-וודס, כי ידעתי שנקבל סקוואש קצרצר, שלא יורגש בקארד.
ביג E נגד נגד בארט היה סביר.
אבולשיין נגד השילד היה בלי ספק הקרב של הערב קרב מצויין, 4 כוכבים. הסיבה שהוא לא עולה על הקרב של השילד נגד הוויטס היא בטיסטה. הוא הרבה דברים, מתאבק לא. אין לו מושג הוא לא יודע למכור מהלכים פשוטים.
סינה נגד ברי וויט היה גרוע ומשעמם. פשוט כדור שינה. אנשים ציפו לפני רסלמניה לקרבות טובים ביניהם. איזה טוב ואיזה בטיח. זה שוויט סיפק קרב טוב עם בראיין ולסינה היה את הקרב השנה נגד בראיין, היה בזכות בראיין. ידעתי שהקרבות ביניהם יהיו חלשים. הכלוב היה מאוד מיותר, יכול להיות שקרב הארדקור ברוטלי היה מספק משהו יותר טוב.
קיין נגד בראיין היה לא רע. סופסוף קרב טוב לקיין. שמחתי שזה היה המיין אבנט ולא קרב אחר. לבראיין היו קרבות טובים יותר, אבל לקיין לא.
למרות שניראה שהפיוד לא הסתיים, ממש לא בא לי עוד שיעשו עוד קרב ביניהם בפייבאק. שיסגרו את הסיפור הלילה ברו ושבפייבאק נקבל בראיין-סזארו.

למעלה