שרשור אקטואליה

מחבלים לא יכולים להיות פעילי שלום..

לכן ברור שכל מה שרצו היה להתחזות למה שהם לא. למה זה נוגע לארגון שכל הפעולה שלו היא בשביל שלום? יותר מחבלים, מתאבדים ולא מתאבדים, התחזו לחיילי צהל.... איזה 'צעדי עונשין' אתה מציע לנקוט נגד צהל...?

מטרניך

New member
אם אתה יכול להתחזות ל'פעיל שלום'

אז גם הם יכולים. ההבדל ביניכם הוא שהם מוכנים גם להתאבד ואילו אתה רק לאבד.

רוב התנועות/ארגונים/פעילים המכנים ע

עצמם "שלום" "דוקיום" אין בהם מאומה מכל זאת כך שההתחזות נראה שהיא כבר מעצם השם בו מכנים עצמפ הארגונים/פעילים

yeshgvul

New member
תיאור ממפגש ישראלי פלסטיני

כדאי לקרוא עד הסוף (בקישור). המפגשים האלה מאוד לא פשוטים אבל הם חשובים מאוד. מפגש נוסף ייערך בקרוב. http://img.tapuz.co.il/forums/15089053.rtf ----------------- הזמנה: חברות וחברים! התאחדות צעירי נאבלס ובית הספר לשלום בנווה שלום יוזמים מפגש של פלסטינים-ישראלים שמעוניינים/ות להיפגש, להכיר, לשמוע, לדבר וללמוד על היחסים בין הקבוצות. אשמח אם תפיצו את ההזמנה המצורפת לרשימות תפוצה ולכל מי שיוכל להיות מעוניינת/ן במפגש משמעותי זה, שיתקיים ב: 24-23-22 במאי, בנווה שלום. אשמח לפרט, לספר וכמובן לרשום אתכן/ם להששתפות בסדנא. ההרשמה היא מראש, בטלפון 09-9508487 (אפשר להשאיר הודעה), או באימייל: [email protected]. תודה מורן

yeshgvul

New member
מרצ לא הכריזה על תמיכה בסרבנות

אבל תומכיה ימצאו עניין בארוע הבא. עמרי, אם גם בשרשור אקטואליה זה פסול, אני אתמה, אבל במידה שזה חלק ממדיניות כוללת ועקבית באמת, אנוחם...

מטרניך

New member
להיפך, מרצ נגד הסרבנות, אבל ----

היא בעד הסרבנים והודיעה שהיא מסייעת להם. אז אני שואל אותך מה יותר טוב: מרצ מתנגדת ומסייעת, או תומכת ולא מסייעת ????? שלמה ניצן צריך לעשות על זה מערכון.

מטרניך

New member
מדוע סרי נוסייבה ביטל את מסיבת

העיתונאים כדי להציג את תוכנית השלום שלו ושל עמי איילון? אומרים שערפאת התנגד. ללמדך, החיים והמוות ברש"פ עדיין בידי ערפאת. אז מה יהיה? יהיה שלום בלי תוכנית נוסייבה-איילון? או תהיה תוכנית נוסייבה-איילון בלי שלום? אבל אני חושב ששרון אשם. אלמלא הטיל שרון הסגר על ערפאת במוקטעה לא היתה מניעה שנוסייבה יופיע במסיבת עיתונאים. ככה הוא גרם לערפאת להיעלב שנוסייבה ולא הוא מציג שלום של אמיצים WHICH I SIGNED WITH MY PARTNER ISSHAK RABIN, OUR PEACE OF THE BRAVE. מה שמזכיר לי בדיחה. יענקל ושמרל הולכים בדרך. יענקל לא מפסיק למלמל: שרונה שם, שרונה שם. שואל אותו שמרל: מה קרה לך? חלמת חלום רע? מה יש לך עם שרונה? אומר יענקל: לא הבנת, שרון אשם. יענקל ושמרל חוזרים. גירסה א': פתאום צועק יענקל: שרון אשם שאין שלום! שמרל: אבל יש, בממשלה. גירסה ב': פתאום צועק יענקל: שרון אשם שאין שלום! עונה לו שמרל: נכון, אתה צודק. יענקל מנשק ומחבק את שמרל ואומר: תשמע, פעם ראשונה שאתה מסכים איתי. אומר שמרל: אתה פשוט צודק, שרון אשם שאין שלום. אבל הוא לא לבד. אומר יענקל: הוא לא לבד? מה זאת אומרת הוא לא לבד? מי עוד אשם? אומר שמרל: נהגי המוניות. אומר יענקל: למה נהגי המוניות? ולמה שרון? שואל שמרל. שבת שלום.

מטרניך

New member
אף אחד לא נתן לי עדיין תשובה לשאלתי

מדוע סרי נוסייבה ביטל את מסיבת העיתונאים להצגת תוכנית השלום שלו עם עמי איילון. אם אינני טועה מישהו פה בפורום עוסק כל הזמן בהחתמה על תוכניתם של השניים. אולי הוא יודע?

מטרניך

New member
שולה אלוני, המתחבקת עם מנהיגי הטרור

הפלסטיני, תומכת באינתיפאדה ומשמיצה את המתנחלים כדמויי הנאצים היא עצמה נותנת הכשר לרצח אזרחים - אזרחי ישראל, בני עמה, ע"י המחבלים הפלסטיניים.

Azazel

New member
אילו שטויות.... חבל פשוט חבל.

"העובדה שפגזים אלה הרגו נשים יושבות אוהל או במקרה אחר הרגו שלושה נערים לא עשתה רושם על בית המשפט הגבוה לצדק." כך גם עשו הרבה מאוד כדורים של M-16. מה הקשר? לוחמה בשטח עירוני היא מותרת, אם האויב מסתתר שם. "זאת, כשם שלא עשתה עליו כל רושם הורדת פצצות משמים במשקל של טונה במרכז צפוף אוכלוסין, כי הצבא רצה לחסל חשוד ותוך כך להרוג "רק" את אשתו עמו." אותו דבר כמו למעלה. אל תגיד "חשוד" תגיד "גורם אויב". חייל אויב שמסתתר בשטח בנוי, הוא האשם בפגיעה באזרחים, כאשר באותה העת, כמובן, חייב יריבו לנסות ולמזער את הפגיעה בהם, בכל אופן. נכון שקיימים מקרים רבים ומדאיגים מאוד של ביזה, שזה דבר חמור מאוד, אבל מכיוון שההתבכינות שלה כנגד צה"ל והמערכת המשפטית בישראל מכוונת כנגד שימוש בנשק כבד בשטח בנוי, אין לי מושג על מה היא מדברת. אבל, בואו לא נפריע לשולה במסע הצלב הצדקני שלה.

למעלה