איך רואים שזה שופץ בפוטושופ
L love to hate you New member 9/2/08 #42 היית שם? ../images/Emo2.gif הייתי שם היה פשוט ענק XD שיאו כמה זמן לא הייתי בפורום הזה
P PerfectSP New member 7/2/08 #22 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif ~ריר~ גאד זה ג'יימס מסאן אופ דורק(ובאסטד לשעבר) למי שלא ידעD:
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif ~ריר~ גאד זה ג'יימס מסאן אופ דורק(ובאסטד לשעבר) למי שלא ידעD:
S sweet shir New member 9/2/08 #45 אני לא סובלת את היצור הזה... ../images/Emo6.gif בא לי להחטיף לו סטירה על "כאפתיות-יתר". צ'ארלי. 33> ~מחכה להיסקלות בידי אבנים ~ אגב, גם סאן אוף דורק זה "לשעבר".
אני לא סובלת את היצור הזה... ../images/Emo6.gif בא לי להחטיף לו סטירה על "כאפתיות-יתר". צ'ארלי. 33> ~מחכה להיסקלות בידי אבנים ~ אגב, גם סאן אוף דורק זה "לשעבר".
P PerfectSP New member 9/2/08 #44 זה מאיי דונט לאב יו התמונה?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif שיווו איזה נוסטלגיה יש לי אני לא מאמינה שאני מסוגלת אפילו לזהות באיזה קליפ זה או לחשוב שזה באותו קליפ,ובכלל לזכור קליפים שלהם!!!! אני צריכה לנוח
זה מאיי דונט לאב יו התמונה?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif שיווו איזה נוסטלגיה יש לי אני לא מאמינה שאני מסוגלת אפילו לזהות באיזה קליפ זה או לחשוב שזה באותו קליפ,ובכלל לזכור קליפים שלהם!!!! אני צריכה לנוח
M MyChemicallRomance New member 10/2/08 #53 חחחחח כן זה מאיי דונט לאב יו . . . . אני מכירה את כל הקליפים שלהם
M MyChemicallRomance New member 9/2/08 #46 תודו שהוא הבן אדם הכי יפה בעולם ../images/Emo99.gif ג'ארד לטו
M MyChemicallRomance New member 9/2/08 #50 חחחח ../images/Emo6.gif כמה שהוא יפהההההה ../images/Emo99.gif