לא!!D: אני מנהלת שני פורומיםD: ואני רק בת 14 אבל עזבו
P PerfectSP New member 8/2/08 #38 לא!!D: ../images/Emo190.gif אני מנהלת שני פורומיםD: ואני רק בת 14 אבל עזבו
B Billy Shirs New member 5/2/08 #6 ../images/Emo99.gif|מזיל ריר| הוא כזה שווה אעעע אגב, זה דיוויד אנדרס (השווה!) שמשחק כקנסיי\אדם ב"גיבורים" וכמישהו ב"זהות בדויה" (לא ראיתי אף פעם ).
../images/Emo99.gif|מזיל ריר| הוא כזה שווה אעעע אגב, זה דיוויד אנדרס (השווה!) שמשחק כקנסיי\אדם ב"גיבורים" וכמישהו ב"זהות בדויה" (לא ראיתי אף פעם ).
B Billy Shirs New member 8/2/08 #39 אני יודעת שזה ממש מפתיע, בהתחשב בעובדה שאף פעם לא חפרתי לך על כמה שהוא כוסון. אבל כן, אני אוהבת אותו. בחיי, היה קשה להוריד את זה מהלב .
אני יודעת שזה ממש מפתיע, בהתחשב בעובדה שאף פעם לא חפרתי לך על כמה שהוא כוסון. אבל כן, אני אוהבת אותו. בחיי, היה קשה להוריד את זה מהלב .
S ScreamingForSomethin New member 7/2/08 #17 תזהרי ממני את..../images/Emo223.gif ולא באת בסוף לביג נכון? חח איזה מלחמות כדורי שלג הלכו שם
G GD ROCKS New member 7/2/08 #18 חחח בוהו.. בואי מכות!!!בואי!!!! לא, איזה ביג אני פה לומדת מילים בעבריתS: חחחח איך היה שם?D: [גם בתמונה הזאת לא כזה רואים לו את הפנים. חחח תשימי תמונה שהוא מסתכל ישירות למצלמה שיבינו על מה אני מדברת ושזה לא שיש לי סתם טעם גרוע]
חחח בוהו.. בואי מכות!!!בואי!!!! לא, איזה ביג אני פה לומדת מילים בעבריתS: חחחח איך היה שם?D: [גם בתמונה הזאת לא כזה רואים לו את הפנים. חחח תשימי תמונה שהוא מסתכל ישירות למצלמה שיבינו על מה אני מדברת ושזה לא שיש לי סתם טעם גרוע]