שרשור אני מחפש את...

נר2

New member
מחפשת את הסרט "רומן אמיתי" בקלטת וידאו

הסרט שנעשה על מאחורי הקלעים של סיבוב ההופעות של שלום חנוך מ1988.

Piplup

New member
"פוקימון לנצח"

אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה (כן אני יודע שפרסמתי את זה פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא השגתי וזה באמת מאוד חשוב לי אז אני רוצה לנסות לכתוב פה שוב)

Piplup

New member
זה הסרט הרביעי

אבל בארץ הייתה טעות וכתבו על "שובו של מיוטו" שהוא הרביעי והוא לא אמור להחשב בספירה בכלל הסרט שאני מתכוון אליו כתוב עליו "פוקימון לנצח" (הסרט עם סלבי) בבקשה כל מי שיש לו את הקלטת או מכיר מישהו עם הקלטת שיצור קשר - אני ממש חייב להשיג את זה וחייב להיות לפחות עוד מישהו אחד שקנה את הקלטת! אין סיכוי שאני היחידי אבל בינתיים זה נראה ככה =\

MADMUAZEL

New member
שאלתי את אחי (שהוא מבין בפוקימון,מנגה ואנימה)

והוא אמר שהוא מכיר את הסרט הזה וגם הוא רצה להשיג אותו, אבל הוא בכלל לא הגיע לארץ בקלטת וידאו וכשאמרתי לו שיש מישהו בפורום "תרבות יד שנייה" שכן הייתה לו קלטת - הוא היה ממש מופתע.
אולי תשאל בפורום "מנגה/ אנימה" אם יודעים שם משהו. (ואם אתה רוצה, אני יכולה לשאול את אחי אם הוא מסכים לתת לך את המסנג'ר שלו). שיהיה המון בהצלחה בכל אופן...

Piplup

New member
הסרט הזה היה בקולנוע ואחר כך יצא לוידאו+DVD

גם באנימה/מנגה כתבתי על זה ולאף אחד לא היה... אולי אנסה אחר כך לשאול שם שוב תודה ואני לא ממש אוהב מסנג'ר אבל אפשר לדבר בהודעות פרטיות פה אם הוא רוצה

MADMUAZEL

New member
אולי תתקשר לחברה שהוציאה את הקלטת/ששיווקה

אולי נשאר להם מי יודע? (אני פעם חיפשתי אייזו קלטת - לא זוכרת כבר אייזו, וטילפנתי לחברה שמשווקת ואמרו לי שם אייפה יש להשיג אותה) אחי לא אוהב להתכתב דרך המסרים בתפוז...רק מסנג'ר הוא אוהב...אז לא משנה - נעזוב את זה. שיהיה בהצלחה בכל אופן וקח בחשבון שגם אם לא תמצא - לא סוף-העולם, שזה יהיה כל הצרות שלך בחיים (יש דברים יותר חשובים בחיים מקלטת וידאו...)

Piplup

New member
כל אחד ומה שחשוב לו...

בשבילי זה באמת מאוד חשוב... אני ממש לא מבין איך עד כדי כך בלתי אפשרי למצוא את זה... אני היחידי בארץ שקנה את הקלטת? אף אחד אחר לא קנה או שכל מי שקנה זרק? לא נראה לי אפשרי כל כך אבל זה באמת נראה ככה =\

MADMUAZEL

New member
מחפשת את הסרט "The Dark Cristal"

של ג'ים הנסון. (סרט בסגנון "המבוך", שיצא זמן לא רב אחריו, בשנות ה-80 אם אני לא טועה). מעדיפה עם תרגום. (אני נמנעת לקנות מE-BUY ומאמזון ובכלל מהאינטרנט, לכן נא לא להפנות אותי לקנייה כזו, תודה מראש).

Mupirocin

New member
מחפשים בובת במבה

יד ראשונה או שניה , חדשה או משומשת - מה לא עושים כדי למנוע מלחמת עולם בבית על הבובה היחידה....

beky1

New member
יש לי בובה כזו כחדשה

פניה במסרים בלבד , נא לציין את התמורה. מסירה ישירה בלבד (אזור השרון)

למעלה