אני ממש חייב להשיג את הקלטת של הסרט "פוקימון לנצח"! (קלטת קנויה מקורית- לא זיופים או הקלטות מטלוויזיה) חלקכם אולי זוכרים את ההודעה שפרסמתי (עוד בכינוי הקודם שלי) על הקלטות שאבדו לי ואני צריך להשיג- השגתי הכל חוץ מ"פוקימון לנצח" אני מניח שקשה כל כך למצוא את זה מכיוון שזה כבר יצא אחרי התקופה שבה פוקימון הצליח בטירוף פה... אבל חייב להיות למישהו! בבקשה אם יש לכם או למישהו שאתם מכירים - צרו קשר במסרים או הגיבו להודעה זו! אני ממש רוצה לקנות ממישהו את הקלטת הזאת כי אין סיכוי למצוא אותה כבר בחנויות - יצאה ב2004 (אבל אם מישהו יודע על חנות שעדיין מוכרת את זה בבקשה תגידו!) ובבקשה אם אתם יכולים תנסו אפילו לברר עם משפחה/חברים אם אולי יש להם את זה ומוכנים למכור... זה באמת ממש חשוב לי! תודה (כן אני יודע שפרסמתי את זה פה כבר כמה פעמים אבל עדיין לא השגתי וזה באמת מאוד חשוב לי אז אני רוצה לנסות לכתוב פה שוב)
אבל בארץ הייתה טעות וכתבו על "שובו של מיוטו" שהוא הרביעי והוא לא אמור להחשב בספירה בכלל הסרט שאני מתכוון אליו כתוב עליו "פוקימון לנצח" (הסרט עם סלבי) בבקשה כל מי שיש לו את הקלטת או מכיר מישהו עם הקלטת שיצור קשר - אני ממש חייב להשיג את זה וחייב להיות לפחות עוד מישהו אחד שקנה את הקלטת! אין סיכוי שאני היחידי אבל בינתיים זה נראה ככה =\
והוא אמר שהוא מכיר את הסרט הזה וגם הוא רצה להשיג אותו, אבל הוא בכלל לא הגיע לארץ בקלטת וידאו וכשאמרתי לו שיש מישהו בפורום "תרבות יד שנייה" שכן הייתה לו קלטת - הוא היה ממש מופתע.
אולי תשאל בפורום "מנגה/ אנימה" אם יודעים שם משהו. (ואם אתה רוצה, אני יכולה לשאול את אחי אם הוא מסכים לתת לך את המסנג'ר שלו). שיהיה המון בהצלחה בכל אופן...
אולי נשאר להם מי יודע? (אני פעם חיפשתי אייזו קלטת - לא זוכרת כבר אייזו, וטילפנתי לחברה שמשווקת ואמרו לי שם אייפה יש להשיג אותה) אחי לא אוהב להתכתב דרך המסרים בתפוז...רק מסנג'ר הוא אוהב...אז לא משנה - נעזוב את זה. שיהיה בהצלחה בכל אופן וקח בחשבון שגם אם לא תמצא - לא סוף-העולם, שזה יהיה כל הצרות שלך בחיים (יש דברים יותר חשובים בחיים מקלטת וידאו...)
בשבילי זה באמת מאוד חשוב... אני ממש לא מבין איך עד כדי כך בלתי אפשרי למצוא את זה... אני היחידי בארץ שקנה את הקלטת? אף אחד אחר לא קנה או שכל מי שקנה זרק? לא נראה לי אפשרי כל כך אבל זה באמת נראה ככה =\
של ג'ים הנסון. (סרט בסגנון "המבוך", שיצא זמן לא רב אחריו, בשנות ה-80 אם אני לא טועה). מעדיפה עם תרגום. (אני נמנעת לקנות מE-BUY ומאמזון ובכלל מהאינטרנט, לכן נא לא להפנות אותי לקנייה כזו, תודה מראש).