שרשור אני מחפש את...

נר2

New member
מחפשת את הבוטלג של חתונה לבנה: "לבן של חתונה"

וכל הקלטה נדירה נוספת של שלום חנוך.

NY STEEL

New member
מחפש Kenny Rogers- First Edition

לא להתבלבל: אני לא מחפש את אחד מתוך מיליארדי האוספים שנקראים "The Best Of Kenny Rogers and the First Edition" אלא את האלבום המקורי שפשוט נקרא "First Edition" והוא יצא בשנת 67. עדיף במצב טוב. מסרים או אימייל [email protected] תודה

odedm1

New member
מחפש את - Gorillaz Demon Days

שלום לכולם אני מחפש לקנות את הדיסק השני של הגורילס , Gorillaz -Demon Days . מקורי ובמצב טוב . להשאיר פרטים דרך המסרים ליצירת הקשר תודה מראש עודד

friend9

New member
הספר כנראה לא רב-מכר.

מלבד הספריה הלאומית - כל הספריות האקדמיות האחרות בארץ לא מחזיקות אותו בספריות שלהן.

ליטרט

New member
יש לי...

בעברית...

mortis

New member
מחפש ספרים

איי מונשיי (בעברית או אנגלית העיקר שיהיה!!) הנוסע השמיני (חוץ מהראשון שיש לי ואם אפשר אז בעברית) ספרי רומח הדרקון (יש לי את הטרילוגיה , צבא האבדון , אגדת הומה , מלחמת התאומים , עת התאומים ) בעברית את כל ספרי הארי פוטר (חוץ מהראשון) בעברית זהו לביינתים אפשר להשיג אותי או במסנג'ר [email protected] או במייל [email protected] תודה רבה:)

MADMUAZEL

New member
מחפשת את הספר "אייפה היינו ומה עשינו" !

של דנקנר אמנון וטרטקובר דוד זה ספר נוסטלגיה כזה, על שנות ה-50 וה-60 , מלא תמונות...

MADMUAZEL

New member
"אייפה היינו ומה עשינו" ככה נראה הספר

אני רוצה את הספר הזה....חייבת להשיג אותו למי שיש להציע במחיר טוב או שיסכים לקבל כמה ספרים תמורתו (אני סטודנטית, אין לי כ"כ תקציב)

evilihi

New member
אחלה ספר!

יש לי אותו - אבל לא למכירה כרגע... מצאתי אותו משומש באיזושהי חנות - חדש עולה המון
אם אני אתקל...אודיע לך

MADMUAZEL

New member
תודה...אני אשמח,

זה באמת יקר מאוד בחנויות. אני מקווה שאשיג אותו אייכשהו בזול...בינתיים לא דחוף לי

למעלה