שרשור אמצע הלילה!

ועוד משהו חשוב בראש1!!!

במדור של "קוראים כותבים" אז למטה יש "הצגה ראשונה".. הקיצר הכי בשמאל, כתוב שם על נד קלי
ממש ממש אהבתי את הסרט אני מציעה לכם להשכיר אותו ולראווווווווווווות!!!!!!!!
**רק תדאגו טוב טוב שזה יהיה עם תרגום אלא אם כן אתם רוצות לראות את זה חמש פעמים עד שתבינו באמת מה הם אומרים...
**

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאיזה מהם?../images/Emo6.gif

הארי פוטר חברתי, הספר, או הסרט ועוד?

yaaronet bloom

New member
לאמשנה כבר מצאתי...

מהר להצביע בראש אחד ההשיר שלנו עוקף אותנו!!! מה ר להצביע... www.rosh1.co.il

תודה לכולם!!!

בקשר לסיפור שכתבתי באמצע הלילה כבר אמרתי אלפיים וחמש מאות פעמים: ל-א ה-צ-ל-ח-ת-י ל-ה-י-ר-ד-ם!!!!!!!!!!!! ובקשר להיערות של דורית:
תודה רבה על ההארה!
גם אני בהתחלה לא הבנתי את המשפט הזה אבל לא היה לי כוח לתקן כי הייתי עם עין אחת עצומה...
הנשיקה המיידית זה בגלל שזה אהבה ממבט ראשון וחוץ מזה כתבתי לפני זה שהוא הסתכל לה בעיניים הנוצצות מדמעות או משו כזה...
בקשר לכאילו דהה: ראי את התגובה בשורה השנייה...
נכון באמת חסר בזה רגשות אבל שחכתי להדגיש שזה היה די ברור שאורלנדו הרגיש אשם ולכן בא אליה כדי "לפתור את הבעיה" בכל מקרה תודה רבה!!!! אני בשלבי כתיבה של הפרק השלישי! אבל הפעם: לא באמצע הלילה...

ממש ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאוד אהבתי!!!!
תמשיכי ככה!!
ובקשר להערות של דורית, אני מסכימה איתם. -כולל עם הניסוח הטוב של הרגשות, מאוד אהבתי אותו!!

Sweet 6teen

New member
ממממממש יפה!!!! מחכה כבר לפרק 3!

אהבתי! קבלי ח'ח... יוו, גם אני לא נירדמתי אתמול עד איזה 3!! אבל אני קמתי ב-7... (כן, כן היה לי בית ספר...
) ובקשר לאורלנדו... איזה יופי שהוא נבחר למקום 5!! אני מה זה שמחה!!! ו... אני היחידה שהמילים אישתו לעתיד מפריעות לה?!

T u r n e r 1

New member
הוא לא מאורס לה

זה סתם הם המציאו.. אף פעם אל תסמכו על עיתונים כמו ראש 1 ומעריב לנוער

**גם לי**

זה מאווווווווד הפריע כשקראתי את זה!!!!
ואני לא הלכתי היום לבצפר לא בגלל שביתה (לא הייתה..
) אלא כי אתמול ליום ירושליים לקחו את הכיתה שלי ועוד שתי כיתות מהשכבה לירושליים. וטיילנו קצת בעיר העתיקה, ואז היינו בצעדה
והיה ממממממש כיף
רק מה?! חזרנו ב11 וחצי בלילה והם אמרו לנו שאנחנו כןןןןןן לומדים מחר! (היום) ככה שאני פשוט לא באתייייייייי
כמו נראה לי חצי מהשכבההההההה...

Sweet 6teen

New member
../images/Emo46.gif אוווף! הייתי בטוחה שמישהי אמרה

שאורלנדו על השער של מעריב לנוער!!!!!!
אני כבר חיה בהזיווות... איזה קריזות!!! מה זה משחתי לקבל את העיתון היום, ומה אני רואה?! אוריל לווין על השער! לא שיש לי משהו נגדה... אבל הייתי בטוחה שזה יהיה אורלנדו! בכל מקרה יש כתבה על טרויה! בעמ' 1 אורלנדו ובעמוד שאחריו בראד פיט. לפחות זה! טוב, שיהיה לכן יום טוב! אני זזתי לבית ספר... (כן, ב-11!!!) אני כנראה אתחבר רק מחר.. אז עד מחר.. לאב יו!

למעלה