שרשור-אם תאהבו

Yishai A

New member
ועוד כמה דברים לדרך ההתמכרות שלי...

את העונות הראשונה עד השלישית ראיתי לפי הסדר כמו ילד טוב בערוץ שתיים. כשהבנתי שהעונה הרביעית לא תגיע (חשוב לציין שכל הזמן הזה ברקע הייתי באינטרנט מדבר עם אנשים שאוהבים באפי), התחלתי להוריד פרקים מסויימים מהעונה הרביעית (ליתק דיוק - "משהו כחול", "האש", "רסטלס"). לא הרגשתי צורך מיוחד לראות את העונה הרביעית (היה לי אינטרנט איטי), ורק כשהורדתי את הפרק "המתנה" הבנתי מה לעזאזל אני מפסיד. אז התחלתי להוריד את החמישית לפי הסדר, כשברקע ראיתי את הרביעית בסטאר, ולאחר מכן הגיעה העונה השישית והאינטרנט המהיר איתה - ומאז הכל יורד ונצרב בויסידיאים. רק השנה אגב, בעקבות ביפ, גיליתי שעוד הרבה אנשים נתחילים לאהוב את הסדרה, אבל אם תשימו לב לתופעה מעניינת - כל האנשים כיום שרואים בביפ, הם ממש לא כמונו - המכורים, הם פשוט אוהבים את הסדרה. כל מי ששרד מימי ערוץ שתיים, הפך כמעט באופן מוחלט למכור טוטאלי, בעוד היום מי שרואה מרשה לעצמו לוותר על פרקים (כמובן שלא שתי הבנות מהכיתה שלי שהבנתי שרואות באופן קבוע, ומאז אני עושה להם מבחנים על פרקים, ואם הן מפסידות הן חייבות לבוא אלי לראות בוידאו)... עד כמה שאני אוהב את ביפ, הערוץ גרם לתופעה רעה מאוד בקרב המעריצים האמיתיים, שמתחלפים בגרופים שאוהבים את הסדרה בגלל האקשן ולא בגלל הגאונות. מילא - לפחות יש עוד אנשים שלא אומרים שבאפי זה "בום אתה מת"...

B a n j o

New member
אני חושב שעלית על שיטה מעולה !!!

"כמובן שלא שתי הבנות מהכיתה שלי שהבנתי שרואות באופן קבוע, ומאז אני עושה להם מבחנים על פרקים, ואם הן מפסידות הן חייבות לבוא אלי לראות בוידאו" כן... בטח... וידאו... באפי...

WillowFreak

New member
אאהם..טוב אז הנה פירוט המחלה שלי../images/Emo8.gif

אני יודעת שכבר סיפרתי אבל... הנה אני מספרת שוב אבל ב-ק-י-צ-ו-ר
אני ראיתי את באפי לפני 6 שנים מהפרק הראשון בערוץ 2 וממש לא התלהבתי (החלקת השיער שעשיתי דאז די החדירה לי כימיקלים מוזרים למוח ובגלל זה... הבורות..
) ביום בהיר אחד החבר הכי טוב שלי החליט לעשות שטיפת מוח מסיבית בקשר לבאפי ובגלל זה חזרתי לצפות בסדרה ומשם כבר לא היתה דרך חזרה..
(YEY!!!) היום אני אפילו יותר מכורה ממנו... לאחר תחילת ההתמכרות הקשה (שהחלה מ-"התהוות" חששתי שהפסדתי המון פרקים ולכן התחלתי להשלים מסטאר ועד מהרה התברר לי שראיתי את כל(!!) הפרקים להוציא את "Go Fish" ההזוי... אז התחלתי להקליט מסטאר את עונות1-2 ובמקביל את עונה 3 מערוץ 2... אם איכשהו היה יוצא לי לפספס את ההקלטה ביום הייתי נשארת ערה כל הלילה עד הבוקר בשביל להקליט את כל הפרקים (א הייתי ציפור הלילה שאני היום
) הייתי מפסידה בית ספר, רבה קצת הרבה עם ההורים אבל שטויות!! Everything for my Buffy!!!! אני זורכת שכשסוף סוף שודרה הפינלה של השלישית בערוץ 2 כל הספקת פרסומות (והיו ה-ר-ב-ה!!) ישר חברי הטוב היה מרים אלי טלפון בהול על כמה נפלאה היתה הסצינה הקודמת מלווה בצרחות התרגשות משנינו... בקיצור... הנה רשימת ההשפעות שלי על האנשים החיים סביבי: *אבא שלי חולה המיוזיקל ואמבר בנסון *אחותי האמצעית מכורת קשה. *אחותי הקטנה AKA "דון" מכורה עוד יותר קשה..
שאפילו זוכרת את כל מילות המיוזיקל בע"פ ומתפלספת איתי שעות על באפי וכמובן על ווילו וטארה שלנו - הדמויות האהובות עלינו... *אמא שלי ש-ו-נ-א-ת את באפי
בגלל שגרמתי לכל המשפחה שלי לשגע אותה על זה... היום כשחזרתי מהטיולון המשפחתי שלי (אגב.... ח-ז-ר-ת-י
) עברנו בכביש ממש חשוך ומפחיד באמצע הלילה בצרפת וברקע התנגן לו דיסק המיוזיקל.. אניווי... הגיע תורו כל הקטע המצמרר מהאש וכולם ממש נבהלו YEY!!) היה מצחיק...
FUN FUN FUN!!!!!! אז זהוא בערך וחנוכה שמח לכולם

כל הכבוד!

מיכור המשפחה- D-: גאד, אבל הקטע של האש באמת מצמרר, לא נראה לי שאי פעם אני אתרגל אליו.. ואל.

ANGEL N

New member
צודק בהחלט...

באמת כל מי שראה בעבר את באפי בערוץ 2 הפך לצופה שרוף (יש עוד אנשים שמשתמשים במונח הזה "שרוף") אבל לצערי כמות גדולה מאוד של אנשים הפסיק לראות את באפי כשהפסיקו לשדר אותה ב"קשת"
הקטע הוא שאם הם היו יודעים שהסידרה משודרת בסטאר הם היו חוזרים לראות אותה. עכשיו כבר מאוחר מידי. אני אישית ידעתי ממש במקרה שהעונה הרביעית של באפי משודרת בסטאר. זה היה ככה, חזרתי לי מהצבא, וכהרגלי אכלתי וראיתי חברים בסטאר, כשפתאום ראיתי שיש פרומו לעונה הרביעית של באפי, ועוד אמרו שהסידרה תהיה "מייד", התלהבתי בטירוף, סוף סוף לראות שוב את באפי, כמובן שראיתי את הפרק הראשון של הרביעית באותו היום (זה היה ל"ג בעומר), ואז באמצע באפי אני רואה פרומו ל"אנג´ל", זה עשה אותי כ"כ שמחחחחחחח
. גם באפי וגם סידרת הבת שלה שמאוחר יותר גילית כמה היא טובה. מה עוד בן אדם צריך... (כמובן שהתאכזבתי מאוד כשגיליתי שסטאר מצנזרים בטירוף, אבל אין מה לעשות, עדיף מצונזר מכלום)

ANGEL N

New member
אתה מבין שבזכותך יש לנו באפי...

בזכות זה שאתה וכל מי שהיה בקבוצות המיקוד האלה, אהב את הסידרה החליטו להקרין אותה- רק חבל שהחליטו גם להוריד אותה... למה אני לא נמצא בקבוצות מיקוד כאלה, אני הייתי בקבוצות על קולה, ושטויות כאלה

N i c o l e

New member
טופ- אז ככה:

ניסיתי לראות את הפרקים של באפי ששודרו בערוץ 22 אבל תמיד בשעה הזאת היה לי חוג אז לא יכולתי....אח"כ ראיתי בסטאר וורלד ואז בביפ (וזה יוצא בערך כל הפרקים...). יש לי ידיד ממש ממש טוב שלא היה לו מושג בכל הקשור לבאפי- אפילו לא ידע איך היא נראית- הבושה...בכל אופן- בואו נגיד שעכשיו לפחות הוא יודע מי זה כל אחד...(דאגתי לעשות לו הכרות לעומק עם כל אחת מהדמויות...)

N i c o l e

New member
אויש איך שכחתי

וכל הספרים כמובן שיצאו- גם אותם קראתי (פעמיים שלוש)

matanbu

New member
גם אני מהוותיקים

התחלתי לראות בעונה ראשונה בערוץ 2 (לפני 6 שנים), אבל לא זכרתי את זה עד שראיתי שנתיים בערך אח"כ בסטאר וורלד את הפרקים מההתחלה. תמיד הייתי בטוחה שהתחלתי לראות ב"אנג´ל" בעונה הראשונה כי זכרתי רק את הסצינה של הנשיקה (שבאפי מבינה שזה ערפד), אבל שראיתי פרקים קודמים הבנתי שראיתי כבר לפני. הייתי מעריצה פאנטית אובססיבית במשך 3-4 שנים (3 העונות הראשונות בערוץ 2) ואז גם הייתי ספוילר-פרי. (עד בערך אמצע עונה 3).. אח"כ היתה תקופה של חוסר רציני בבאפי, עד שלא הגיעה עונה 4 לביפ בעצם אפשר לומר שראיתי רק שברים של וידאו קליפים, פרקים פה ושם, בלה בלה בלה. ואז התחלתי לראות עונה 5-7, שראיתי די באדיקות (כמו פעם סניף סניף) רק בלי הקטע של הפנאטיות. בקשר לחברים... הבנאדם הכי חשוב לי בחיים, החברה שלי, די שונאת באפי :) אני מבינה אותה גם אני שונאת את זואתי.... מה שמה... ג´סיקה אלבה... שתמות.

B a n j o

New member
ג´סיקה אלבה ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

ושמתי לב, החתימה שלך ביזארית משהו....

hospital_food

New member
אני התחלתי לראות

"באפי" בגיל 14(אם אני זוכר נכון), מתי שהיא עוד שודרה בערוץ 2. הדמיות התבגרו ואני איתם. בענות 1-3 הייתי ממש אובססיבי, תמיד חיכתי ליום חמישי לשעה 18:30 גררר.... אחר כך הייתי בבצורת בערך שנה וחצי. עד שהתחילה העונה הריבעית בסטאר וורלד, ראיתי אותה, נהנתי, והתחלתי להוריד את פרקי העונה החמישית, שישית ,שיבעית... והם חיים באושר ועושר עד...

buffstar

New member
הסיפור שלי...

טוב התחלתי לראות באפי כשהייתי בת 11, מאמצע העונה השנייה ("מה התחום שלי חלק 2") הייתי לבד בבית ופשוט זיפזפתי בטלויזיה ונפלתי ב10 דקות האחרונות של הפרק אבל זה הספיק להפוך אותי למכורה בכל רמח(איות?) אברי... מאז ראיתי עוד פרק ועוד פרק עד שהגיע הפרקים "תמימות " ו"הפתעה" וכבר ממש הייתי מכורה קשה ואיכשהו ברוב טיפשותי הצלחתי להפסיד את ההתחלה של תמימות ולא הבתי למה אנגל השתנה אבל יום אחרי זה איזה ילדון בכיתה שלי הסביר לי איך וללמה... אז כשבאפי שודרה בערוץ 22 היו כמה ילדים בכיתה שלי שראו באפי אבל לא באופן קבוע או משו כזה... אבל אחרי זה שגיליתי את האינטרנט העונה 4 (וספיילרתי לי את עונה 4 ו5
) גיליתי שיש עוד מכורים וההתמכרות שלי התחזקה והגיעה לגבהים חדשים... כמובן שחיברו אותנו לביפ אז פה ושם כמה ילדים התחילו לראות באפי אבל לא באופן רציני וגם איך לומר, ראו אותה בגלל שאנגל חתיך מה זלא איפשר לפתח דיון מעניין איתם... אבל אז גיליתי שהמדריכה שלי רואה באפי והיא באה אלי לראות באפי מידי פעם ואז גם פגשתי עוד חובבת באפי בחוג וצרבתי לה את עונה 6 (איזה חמודה אני:) ) ולאחרונה אני מאוד גאה לספר שצירפתי עוד שני מכורים לכחותינו: נתתי לחברה שלי שראתה במימי ערוץ 2 באפי את הקלטות של עונה 1 ועכשיו היא מכורה לחלוטין ומתחננת אלי כל יום שאני יבא לה עוד פרקים(עכשיו אנחנו כבר בעונה 2)... ועוד ילד מהכיתה שלי שגיליתי שהוא רואה באפי במקרה, כי ילד אחת ראתה את הגינס שלי מקושקש עם ציטטות מבאפי וציירתי עליו גם את הלוגות אז היא אמרה "שבאפי סידרה מפחידה ומפגרה" לפניח שהספקתי להגיד "ג´וס ווידון" ולהגן על באפי עם חיי, מישהו מאחורי צעק "באפי היא הסדרה כי טובה בעולם" הסתובבתי וגיליתי שילד מהכיתה שלי רואה באפי
the joy וזו היתה תחילתה של ידידות מופלאה (זה קרה לפני שבוע...) אז עכשיו הדיסקים של עונה 6 שלי אצלו ... ולי יש עם מי לדבר:)

IDOffryn

New member
אני אעשה את זה קצר!

עונה שנייה בערוץ 2 חבר שלי הראה לי כמה פרקים.. הפרק הראשון המלא שראיתי היה "אן"(ועד שראיתי את הפרק השנה זכרתי את הקטע של "im buffy the vampire slayer and you?) ואחרי זה את וילו הכפולה(ולא הבנתי כלום!) כשהעונה הרביעית הגיעה לביפ נורא התלהבתי(אין לי מושג למה כי לא הייתי ממש מטורף על הסדרה וגם לא הקדשתי לה זמן לראות בסטאר) אז התחלתי לראות מהפרק הראשונים של העונה הרביעית ואז את כל הסדרה וזהו!! אף אחד מהחברים שלי לא רואה באפי!!!!! והחבר הזה שבגללו התחלתי לראות היום לא רואה ואומר שזה כבר מעצבן(אבל כמובן רק לעצבן אותי) אבל מעניין שהוא נורא אהב את סוף של family......

M16B

New member
איזה שרשור נחמד גם אני רוצה../images/Emo13.gif

אני התחלתי מאמצע העונה השניה בביפ.(מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא) ואני עכשיו באמצע החמישית (במחשב מהאינטרנט) הצלחתי לגרור 3 מהחברות שלי ואת אחי הקטן מכורים אמיתיים עוד לא הצלחתי ליצור (בנתיים.....)

למעלה