שרשור-אם תאהבו

שרשור-אם תאהבו

אז חשבתי על שאלה כדי שנפתח שרשור (או שזאת תהיה הודעה בודדת ומטומטמת שלי:) ככה- אתם בעניין באפי אז איך נכנסתם לקטע- והאם הכנסתם את החברים שלך גם?! אני יודעת שאת האהבה הענקית שלי אני מפיצה בין חברים והמשפחה וכל מי שמכיר אותי יודע מזה באפי ולפיסדר הקרבה שלו אלי ככה הוא יודע הכול- למשל החברה הכי טובה שלי שלא אוהבת מבינה בבאפי יודעת מי זה מי ואחרי כל פרק אנימספרת לה הכול אם היא מבינה או לא.. אפילו המורה שלי לאנגלית הפרטית יודעת על באפי כי ב5 דקות שיחה אני לא מפסיקה לדבר על הפרקים שהיו:) ואני נכנסתי לבאפי בכיתה ו או ה במקרה כי פתחתי טלוויזיה ב22 וזה היה - הקודש ופשוט נסחפתי... וכיום אני פנטית:)

ANGEL N

New member
טוב....

אני רואה את באפי מהפרק השלישי של העונה הראשונה. ראיתי את זה ממש במקרה כשזה עוד שודר בערוץ 2. מאז ראיתי את רוב בפרקים. העונה השניה היא מה שגרם לי להיות מכור לסידרה, ואם לדייק אז הפרק שבו אנג´ל מאבד את נשמתו היה הפרק שגרם לי לא לפספס שום פרק. העונה הרביעית היתה פחות טובה. העונה החמישית היא באמת אחת הטובות ואני מת לשישית

Skunk On Wheels

New member
אממ, תורי

אני ראיתי באפי מהפרק הראשון ששודר בערוץ 2 - הגעתי ללראות כי נדמה לי שראיתי פרסומת לזה או משהו אז החלטתי לראות וראיתי נראה לי את כל הפרקים חות מאולי 3 עד הפרק התשיעי של עונה 7 (מתכנן להשלים את הפרקים שהפסדתי - את הפרק הראשון של עונה חמש ואת The Body וגם עוד פרק אחד שנדמה לי שהוא מעונה 3 אז אני לא יכתוב סימן של ספויילר - הפרק Wild At Heart אני חושב שהוא נקרא, שבו אוז פוגש אשת זאב או משהו, אם מישהו יודע את מספר הפרק המדוייק אני ישמח לקבל). אממ, גם אחותי הקטנה דיי מכורה לבאפי, אבל אני לא הבאתי אותה למצב הזה. ובין חברים לא מפיץ.. יודעים שאני מכור לבאפי אבל לא מנסים להתמכר גם.

cassie88

New member
ברור...

כל החברים שלי הם buffy freaks... רובם לפחות... זה ממש מצחיק כל מילה שניה שלנו זה "באפי" ואנשים שלא רואים משתגעים ורק כדי להבין על מה אנחנו מדברים מתחילים לראות ומתאהבים :) ככה בערך 90% מהחברים שלי אוהבים באפי... חוץ מחברה ממש טובה שלי שמתנגדת לראות אפילו פרק אחד... אבל היא לאט לאט נכנעת... חיחי cassie

talrv

New member
בודדה ומטומטמת? לא ניתן לך..

אני התחלתי לראות באפי עוד מימי ערוץ 2, כשהייתי בת 9 בערך. בעצם מתי זה היה? לפני 6 שנים? אז כן, 9. ואהבתי את הסדרה, והייתי רואה די הרבה. אני לא ממש זוכרת את התקופה הזאת, וכשראיתי בביפ את העונות מהתחלה התפלאתי לראות כמה פרקים כבר ראיתי. כשהייתה העונה הרביעית בביפ, זה היה בדיוק שהביאו לנו ממיר, והיה 3 חודשים חינם, ונזכרתי שאהבתי את הסדרה, והתחלתי לראות מ"משהו כחול" (*שיעול* הפרק-האהוב-עליי *שיעול*), והמשכתי לראות "הס" כי גלשתי באינטרנט בכל מיני אתרים ואמרו שהיום יש את הפרק בו ווילו מתחילה להבין שהיא לסבית, אז הייתי חייבת לראות.. אחרי תקופה של חרם על הטלויזיה בסלון קיבלתי ממיר לחדר, והתחיל הסבב של העונות מהתחלה, וראיתי כל יום.. איפה שהוא בעונה השנייה התמכרתי. אסור להפריע לי בבאפי, לא משנה שכבר ראיתי את כל הפרקים בערך 4 פעמים (בלי הגזמה).. וגלשתי באינטרנט לחפש חומר על הסדרה, וגיליתי גם על העונות החמישית-שישית (זה היה עוד לפני השביעית), ומאוחר יותר גיליתי את הפורומים השונים. והפרק הראשון שהיה לי על המחשב הוא המיוזיקל. וחברות שלי סובלות כי כל מה שאני מדברת עליו זה באפי. ולחברה אחת הראתי את I will remember you, (נו בטח, סטאר קרוסית שכמוני) והיא אהבה ואפילו בכתה אבל יש לה יס, אז היא לא יכולה לראות ביפ, ואין לי את כל הפרקים שיעניינו אותה מבלי להתחיל להראות לה את העונה השישית ושהיא לא תבין כלום. לכל שאר החברות בלבלתי את השכל עם באפי, וניקולס ברנדון. וכולם מכירים ויודעים שבאפי ואנג´ל לנצח, ושאני חולה על ניק!
ואני מתנצלת בפני מי שכבר קרא את הסיפור הזה, ובפני כל מי שהשתעמם פחד מהסיפור ה"מרתק" שלי
..

talrv

New member
וניצול שרשור..

יש לי וולפייפר של באפי (מצורף), שמכיל שיר שלדעתי נורא משקף המון דברים בבאפי, מכל העונות, החל מהראשונה ועד השישית. (אין ספויילרים) תהנו.

formersusan

New member
I started watching Buffy

after I heard about the lesbian relationship. I simply ignored teh show earlier. and the relationship is the thing I love most about it to this day. But i also learned to enjoy the show. I taped season 1-4 in Israel, and now I´m taping seasons 5-7 here in Boston.. I enjoy the show tremendously, and I try anf find people who enjoy the show as much as I do. I actually met someone who does, and countless others who have watched the show in the past but have given up on it for one reason or the other.

smgfan

New member
שיוווו תמר, איזה טלפתיה!!!!

גם אני חשבתי על שרשור בסגנון הזה לאחרונה...
טוב, אצלי זה היה די תהליך כזה..אז ככה: כשהייתי בכיתה ה´-ו´ בערך לפני 7 שנים גרתי אצל סבתי (כי עמדתי לעבור דירה-לא משנה) והיא קיבלה כלבה קטנטנה שנראית כמו קוקר-ספנייל מעורבת עם פינצ´ר או משהו כזה...א´קיצר היא היתה מהזה המכוערת אבל ממש ממש חמודה וקראו לה "באפי"!!!!! באמת, זה היה הרבה לפני שהסדרה צולמה אפילו! וכששמעתי את השם לראשונה אני פשוט התפוצצתי מצחוק!!! ובהמשך אני ובאפי היינו מהזה קרובות והיא היתה הכלבה הכי הכי אהובה עליי והיא גם אהבה אותי הכי הכל המשפחה...אבל כעבור שנה-שנתיים עברתי דירה וסבתי מסרה אותה (אוף למה הסמיילים לא עובדים לי?!?!?-לא משנה). אז שנה אחרי שעברתי בערך דודים שלי אמרו לי שיש סרט "באפי, קוטלת הערפדים" בטלוויזיה בערוץ 22 וכולנו התלהבנו וצחקנו (שזה כמו הכלבה שהיתה לי וכל זה...). ואז בסוף שנת 97´ הייתי בכיתה ז´ ו"אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" הגיע לקולנוע והיה כתוב שמשחקת שם שרה מישל גלר שהיא ב"באפי" וחשבתי שהתכוונו לסרט והתחלתי להתלהב וכל זה ואז אחרי כמה זמן היו כתבות על הסדרה שמגיעה לארץ לערוץ 22 וראיתי פרסומות וקראתי על זה והחלטתי לראות את זה ועל הפרק הראשון תכננתי להקליט את הכל, וזה מה שעשיתי ויש לי את הסדרה מוקלטת כבר מימי ערוץ שתיים (אין לי ביפ, מה לעשות..). בקשר למיכור של חברים ומשפחה לסדרה, מיכרתי את דודה שלי שהיתה בערך בגילי (צעירה ממני בשנה בערך...) וגם היא התחילה להקליט את הסדרה מההתחלה, אבל בהמשך היא די חיפפה...לא נורא! את אחי הגדול גם מיכרתיותמיד הוא ביקש ממני לשים לו "באפי שהיה היום" כשהוא הפסיד פרק (כי אני תמיד הקלטתי). וככה הוא ראה מההתחלה עד לסוף עונה-3, ואז התחילו כל הבעיות בערוץ 22 והוא הפסיק ואז הוא התגייס ובסטאר הוא לא רואה (הוא אפילו לא ידע שיש עוד עונות). ולאחרונה הוא רק ראה את הפרק מעונה 5 "intervention" והוא אהב. גם דודה שלי (אותה דודה) סיפרה לי שכוווולם בכיתה שלה כל פעם שהיה "באפי" בערוץ שתיים, אז יום אחרי בכיתה כולם צעקו "מי ראה באפי?" וכל זה! החברים שלי, חלקם ראו וחלקם אולי קצת- אבל לא ניסיתי למכר אותם רק ביום שהיה הפרק הראשון צעקתי באוטובוס של ההסעה חזרה הביתה: "כווולם לראות היום באפי בערוץ שתיים בשעה (אני לא זוכרת אז אני משערת) שבע!!!" ועכשיו יש לי דוד קצת יותר גדול ממני שגם מיכרתי אותו בערך מההתחלה ועד היום הוא רואה אצלי, הוא התחיל לראות פרקים מעונה-6 והוא גם מקליט לפעמים! וווווההוווו.... כמה כתבתי אני לא מאמינה, מצטערת אם זה ארוך מדי אבל פשוט לא שלטתי על הידיים לי.....

talrv

New member
השם של המשורר רשום..

אבל לא יודעת אם שרים אותו, אני מוכנה לחפש..

ScoobyGang girl

New member
אמממ... אז ככה:

את באפי התחלתי לראות מהפרק הראשון כי הכי התלהבתי מהפרומואים בעולם!! זאת הייתה נראית לי בדיוק הסדרה בשבילי... אחרי אותו הפרק יצאתי מהחדר עם חיוך מאושר על הפרצוף והודעתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע (וגם כל אלה שלא...) שאני מכורה!!!!!! מאז לא הפסדתי אף פרק... אני יודעת על עוד כל מיני חברות שלי שהתחילו לראות את הסדרה ואהבו מאוד, אבל לא המשיכו לעקוב כשהיא ירדה מערוץ 2. לא רציניות, הא? אבל כשהתחילה העונה החמישית ב"סטאר", חברה שלי ישבה לראות איתי את הפרק הראשון והתמכרה!! (ופה היה קטע ממש ממש מעצבן של לספר לה את כל העונה הרביעית שהיא הפסידה... אבל לא נורא. לדבר על באפי זה תמיד כיף!!). ובערך מהיום שעלתה העונה הרביעית ב"ביפ", והודעתי לכולם ששוב יש לי טעם לחיות (ממש!!!)- השם "באפי" תמיד נקשר אלי.

סיפור מצחיק

אני התחלתי לראות באפי במקרה כי רציתי לדעת משהו מה שהיה כך היה התחלתי לראות באפי באמצע העונה הראשונה שהייתי בצבא יום אחד היה לנו ארוע חשד לחדירת מחבלים בעקבות מודיעין של השב"כ מאזור X אחרי כמה דקות מוקפצים מסוקים לאוויר וכוחות XXXXXX וסורקים את השטח אחרי 4 שעות בערך נימצאים 3 ונילקחים למיתקן חקירות של השב"כ בקיצור אנחנו ממשיכים לסרוק {מדובר כמעט על 100 חיילים ועוד 4 מסוקים באוויר ועוד כל מיני XXXX} פתאום אני שומע בקשר את המפקד שלי {בן 34} אומר את המישפט הבא "יאללה בואו ניסגור את הארוע אני רוצה להספיק לראות באפי" וזהו אני רציתי לדעת מי זאת באפי שהמפקד שלי לא הפסיק לדבר עליה במשך כל הטיסה בחזרה לבסיס YYYYYY בקשר לחברים הם בקושי רואים טלוויזיה אז אין להם חצי מושג על מה אני מדבר שאני מתאר להם מה קרה בפרקים או מצטט משהו

וואו איזה סיפורים אדירים...

והיום אני ואמא שלי דברנו והיא היתה בשוק שאנשיםבצבא רואים באפי.. אני רצה לספר לה שגם קצינים בן 37 רואים.. וסמג- אנחנו פשוט תאומות שהופרדו בלידה:)

Forrest

New member
אצלי באפי-סינדרום התחיל די מוקדם:

זה הי מעין יום אחד, חמישי, נדמה לי(ציניות....) בה ישבתי אצל שצתי ידידות שלי וראינו טיוי. עכשיו תקלטו תמצב- שתי בנות ובן, כיתה ד´ אז, יושבים ורואים טלווייזה ופתאום אנחנו רואים תפרסומות - פרסומת לבאפי של העונה הראשונה. ואז החלטנו (החלטתי) להשישאר אצל הילדה ולראות את באפי - ואז התאהבתי - אז אני ראיתי באפי מעונה 1 - פרק 1!!!!! לאקי מי! לא חשוב, עונה ראשונה פוף, נגמרה, ואני הייתי מזה במתח. תאנמאת, הייתי בטוח שזהו - נגמר!!! אבל לא! שבוע אחר כך עונה שניה על המסך!! רק תראו איך סידרה של 12 (!!!!!!!!!!!!!1) פרקים משפיעה על אדם תוך מעט זמן. תוך פרק אחד נדבקתי! כשהגעתי לכיתה ז כבר פגשתי מישו שגם רואה/ראה באותה תקופה באפי והקליט כל פרק - אז הלכתי וראיתי אצלו וככה הוא חזר לאהוב את באפי, אמנם לא כמוני אבל בכל זאת!! בקשר לאחרים, אותה ידידה שאיתה ראיתי את 1-1 אוהבת עד היום את אנג´ל (מה יש לו אני לא מבין?) אבל בגלל שטיפת המוח שאני עושה לה כל יום (בעיקר בתקופה של עונות חדשות!) היא כבר לא ממש מתה על זה. ועל אנשים אחרים בשכבה שלי - רובם ערסים ("מה לי ולבאפי? סתם שרמוטה!") אז אין מה לדבר איתם! נראה לי אני היחידי בעולם שרואה את זה...אבל אז הגעתי לפה - ופה אשכרה כיף לדבר על באפי וכיף לי לדעת שיש עוד אור בקצה המנהרה - (אוקיי פילוסופי!) אבל אמיתי!

btvs

New member
אז ככה...

אצלי ההמתכרות הגיעה באיחור קטנטן אבל היא הגיעה (למזלי!). כשהתחילו לפרסם בערוץ 22 את הסדרה לא ממש שמתי לב אליה, והייתי בטוחה שזאת סתם עוד סדרה. ואז הגיע יום חמישי אחד שממש השתעממתי ולא היה לי מה לעשות אז ישבתי לצפות בטי.וי, ומכל מבחר הערוצים העצום שהיה לי (1,2,3. טוב, הכבלים עוד לא הגיעו לפה באותה תקופה) חלטתי לפתוח ערוץ 22 (צירוף מיקרים? לא נראה לי... גורל!). ישבתי, ראיתי ו-ה-ת-א-ה-ב-ת-י! זה היה באמצע העונה הראשונה, ככה שהפסדתי כמה פרקים, אבל הם הושלמו בשידורים החוזרים בביפ. מאז החיים שלי סובבים סביב באפי, וכולם יודעים שכשאני רואה באפי, ולא משנה כמה פעמים כבר ראיתי את הפרק, לא מפריעים לי ואויי לו, למי שיפריע לי, דמו בראשו! בקשר למיכור (אני לא בטוחה שהמועצה ללשון העברית תאשר את המילה, אבל הם יכולים לקפץ קיפוצים ולדלג דילוגים קלילים) אנשים אחרים, מכיתה ה´ עד כיתה ח´ לא הכרתי אף בן אדם שהיה מכור לבאפי, או אפילו אהב את הסדרה, אז יצא שהייתי דיי בודדה ולא היה לי עם מי לחלוק את החוויות ה"באפיאיות" שלי. זה לא שלא ניסיתי להשריש את הסדרה באנשים אחרים, אבל מה לעשות שהחברים שלי באותה תקופה היו סתומים (ברובם). ואז הגיעה כיתה ח´, כיתה חדשה ובלאגנים. יום אחד התחלתי לחפור לחברה שלי על באפי ואחת הילדות שם שעוד לא היכרתי קפצה כזה ושאלה אותי "וואיי, גם את רואה באפי?" וכמובן שהייתי שמחה שסוף סוף יש לי עם מי לדבר, לא סתם לדבר אלא שהיא גם הבינה על מה אני מדברת. ואז מה?! היא עברה ליס (סססאמממממק!), ועוד פעם לא היה לי עם מי לדבר, כי היא ראתה רק מה שהיה בערוץ 22. עד שגילתי את האינטרנט, ויותר מאוחר את הפורום (יבורך מי שהמציא אותו), ואז החיים שלי חזרו להיות מאושרים כי גם התחילה החמישית בסטאר... ומאז אני ילדה שמחה ומאושרת (חוץ מהרגעים שאני בדיכאון ובא לי להתאבד או לרצוח מישהו בדם קר,ואז עוד פעם, מגיע באפי ומוציא אותי מדכאוני...) זה הסיפור שלי, מקווה שלא קדחתי יותר מידי...

B a n j o

New member
../images/Emo45.gif

"חוץ מהרגעים שאני בדיכאון ובא לי להתאבד או לרצוח מישהו בדם קר,ואז עוד פעם, מגיע באפי ומוציאה אותי מדכאוני..." מזדהה...

B a n j o

New member
אני אנסה עוד פעם

לפני שנייה כתבתי הודעה ענקית אבל הכל נמחק....
טוב, אני שוב אהיה החריג אני התחלתי לאהוב את הסידרה דווקא מהסרט
ממש חיכיתי שהסרט יגיע לארץ ושמעתי עליו כל מיני דברים. וכשהסרט הגיע התלהבתי ממנו (אני אוהב סרטים דפוקים). כששמעתי שמגיעה סידרה התחלתי לטפס על הקירות וראיתי מהפרק הראשון (בסטאר או ב-2?) ששודר בארץ. אני הייתי בתיכון אז אבל לא היו איתי חובבי באפי. מאז אני רואה את כל הפרקים שיש ולא משנה כמה פעמים. אני זוכר את התקופה ששודרה העונה השלישית ולא רצו לשדר את פרק הסיום בארץ ובארה"ב אז הורדתי אותו באינטרנט לאחר חיפושים ארוכים ולפני שהיו תוכנות מסוימות... והוא היה באיכות נוראית !!!! בחלון קטן כזה... אני זוכר כמה קשה היה לי בצבא כשהייתי מפסיד פרקים של באפי ואנג´ל בזמן שמירות... ממש רציתי לדפוק נפקדות. הייתי רץ ביום שישי מהר הביתה כדי לתפוס את השידור החוזר. אני אפילו הייתי מבריז מעבודה בימי ראשון אם הייתי מפסיד את הפרק של יום חמישי, רק בשביל לראות שידור חוזר (וכל יום עבודה אני מפסיד מעל 100 ש"ח). בקשר למשפחה, אני מכריח אותם לראות אבל הם לא מתלהבים
(אבל למה שיהיה לי אכפת?
)

Yishai A

New member
אני חושב ששלי זה דווקא אחד מקורי...

אתם יודעים מה זה קבוצות מיקוד? קבוצות מיקוד זבה קבוצות אנשים (לפי גילאים וכאלה) שאוספת אותם חבהר מסויימת (טלוויזיה, אוכל, וכו) כדי לעשות סקר קהל לפני שמביאים דברים חדשים לארץ. בשנת 1997 (הייתי בכיתה ד´) הוזמנתי לקבוצת מיקוד אצל ידידה שלי שאמא שלה תמיד עשתה כאלה קבוצות (הייתה גם קבוצת מרשמלו פעם אחת ומאז אני לא מסוגל לגעת בזה - נראה לי שאכלתי מליון סוגים :), בנושא "סדרה חדשה" משידורי קשת. בקיצור, הראו לנו את הפרק "ברוכים הבאים לפי השאול" (חלק א´ - בלי "הקציר") ושאלו אותנו לדעתנו. אני הייתי מהאלה המאוד מאוד נלהבים. לאחר מכן עברו כמה חודשים, כשפתאום ראיתי את הפרומואים בערוץ שתיים. ומאז אני מכור לגמרי. חשוב לציין אגב, שבפעם הראשונה שהכל שודר, הפסדתי את הפרקים "מופע הבובות" ו"נער הלטאה". את מופע הבובות השלמתי בקלטות וידאו לאחר כשנתיים, ואת נער הלטאה השלמתי רק לפני כמה חודשים בביפ (כן... אני יודע.. מאוד מוזר ולא מתאים לאובססיבי לבאפי כמוני). אגב, עוד פרק שהפסדתי היה "תגליות" שכשהפסדתי אותו התחלתי לבכות ובכיתי בטירוף ולקח הרבה זמן להרגיע אותי - גם את הפרק הזה השלמתי בביפ רק כשזה שודר לפני כמה זמן. (אלה היו שלושת הפרקים שהיו חסרים לי כדי לראות את כל הסדרה). וזהו... כיום אני אובססיבי לגמרי לסדרה, כ-5 ג´יגה במחשב שלי זה של באפי, יש לי 10 ספרים, 24 קלטות וידאו, שתי עונות בדיוידי (השלישית בדרך), עונה בדיסקים ועוד שתיים בויסידיאים, פוסטרים, אקשן פיגורס, והמון ידע בנושא (אחרי שעות רבות של קריאת מאמרים). אני מכור גאה, והכל בגלל קבוצת מיקוד מלפני הרבה שנים. ומרשמלו זה רע. ישי

למעלה