שרשור "איפה"

איפה ??..

חחח כבר שאלתי אני אשאל שוב איפה יש חנויות עם דברים יפים בירושלים? אם מישהו יודע.. תודה !

Shusho

New member
לא שואלת איפה, אלא מספרת-

בפוקס מוכרים עכישו חולצות מכופתרות ומעליהן שאל. תעיפו את השאל. הוא לאמשהו. אמא שלי סורגתלי הרבה יותר יפים ממנו. החולצה עצמה
. וואי. אני מקווה שאשיג תמונה/אצייר משהו כדילהראות לכם.

Shusho

New member
אה נו אני מגניבה.

הקווים באמצע זה קיפולים משונים. אוף פשוט תדמיינו חולצה מכופתרת מלפני מאה או יותר שנה, היא באמת מקסימה כזו. רציתי לשלב אותה עם חצאית עלשהי או מכנסיי שרוול שחורים מחוייטים.

שלום. ../images/Emo9.gif

מחפשת חנות באיזור השרון/ ת"א שמוכרת חצאיות סקוטיות. אם יש גם בכל מיני גוונים זה טוב. עדיף לא חנויות ממותגות, חצאית סקוטית זה חצאית סקוטית.

Degeneration X

New member
אה ירדנית..

נראה שלפעמים יש מציאות ב"פורומים חדשים בתפוז אנשים"..

בת"א...

יש בקינג ג'ורג', אי שם בתחילת הרחוב חנות קטנה נורא בשם "פרינס", שהיא כמו מסדרון של מטר על מטר ומוכרים בה חצאיות סקוטיות מדהימות! אני קניתי משם את שלי, והיא עלתה לי 60 ש"ח...

Shusho

New member
אמרו לי שבתחנה מרכזית חדשה בת"א

אבל אני לא בטוחה בזה כי אני בעצמי הולכת לחפש אותן בקרוב.

חוץ מתל- אביב<?

מוכרים אותם אולי איפשהו ברחובות בילו סנטר או ראשון מישהו מהסביבה אולי יודע ?

a lost seashell

New member
התחנה המרכזית החדשה בת"א

ארוסתו של דוד שלי אמרה לי שזה מקום נורא נחמד עם המון דברים בזול. מה יש שם?? בגדים? נעליים? פיצ'פקעס???? לק שחור?

psycho maiden

New member
כל מה שאמרת יש שם ../images/Emo13.gif

יש שם כמעט הכל ; בגדים (-יש כל מיני חנויות בגדים שם זולות כאלה , חנות עודפים של לי קופר.. ),נעליים (-יש קומה שלמה עם מלא מלא נעליים...), סטודיו של פירסינגים וקעקועים שמולו יש מישהו שמוכר מלא מלא מלא תכשיטים בזול , הלבשה תחתונה, דיסקים ועוד.. לק שחור- בטוח תמצאי שם ! הכי חשוב- אפשר להוריד מחירים בקלות
וגם ככה הם זולים..

a lost seashell

New member
איך מורידים מחירים?

אם נגיד מכנס עולה 40 אני אומרת לו: 'אתה יכול להוריד לי ל30?' ונראה לי אסור לנהסתובב עם שטרות (כי אם תבקשי להוריד ותתני לו 100...אז הוא יחזיר ל40..
) הכי טוב עם שקלים או חצאים. הכי כיף! פעם קניתי שרשרת (10 ש"ח) בחצאים והמוכרת חשבה שאני עובדת עליה XD

psycho maiden

New member
חח פשוט מאוד תגידי לו

"לא מתאים לי ב40 , אם אתה רוצה יש לי 30 שקל !" בטח הוא יגיד לך לא מתאים לי וזה ואז תגידי לו טוב לא משנה .. ותצאי מהחנות .. הוא כבר יקרא לך
חח איזה סיפור .. קיצר זאת לא בעיה להוריד מחירים .. תתווכחי קצת! את תלמדי =) אממ בקשר לשטרות - זה לא אמור לעניין אותם בכלל , אם אומרים לי על זה משהו אני אומרת שאני צריכה כסף לנסיעות ולאוכל
או שאני צוחקת ..

אווווו אומנות המיקוח! ../images/Emo8.gif

קודם כל, אסור בשום פנים ואופן להסכים למחירים שהם דופקים לך על ההתחלה, כי אפשר ברוב המקרים להוריד את המחיר בצורה משמעותית... תגידי למוכר שמנסה לשכנע אותך שאין עליך סכום כזה, ותנקבי בסכום מסויים שיש לך שאת מוכנה להוציא. אם הוא לא יסכים מיד, תגידי לו יפה שלום וצאי משם. באמת סביר להניח שהוא יתרצה ויקרא לך...
חח ככה זה מוכרים. (בשוק הפשפשים גם נתקלתי במוכרת כזו שניסתה למכור לי חצאית ב-200, ובסוף הורדתי אותה ל-70...) וטיפ קטן: בתחנה המרכזית החדשה בת"א יש המון כיסיים, אז אל תסתובבי עם המון כסף מזומן, ושימי לב תמיד שהתיק שלך צמוד אליך. חברה שלי תיכננה לקנות בגדים שם, ופשוט כייסו אותה בלי שהיא שמה לב
גנבו לה את הארנק, הפלאפון, וכל כרטיסי האשראי, והיא הגישה תלונה במשטרה...

toogit

New member
../images/Emo42.gifדחוףףףףףף../images/Emo42.gif

כתבתי כבר כמה הודעות אבל אף אחת מהן לא ממש עזרה לי... יש כאן מישהו שיודע אולי איפה אפשר להשיג חגורה משובצת שחור לבן באיזור המרכז? ואם תתנו לי את שם החנות ספיציפית ואת הכתובת זה יהיה נהדר... (גם שוק מתקבל בברכה, אם יש כזו חגורה באיזשהוא שוק) תודה רבה מראש!

בשנקין בתל אביב

יש חנות בשם ג'יפה ושם יש חגורת שחמט ממש מדהימה וביכלל יש שם דברים יפים ולא ממש יקרים

שאלת מחוך... כנסו ותעזרו...

יש מצב שאני מוצאת מחוך כשמידת החזיה שלי היא DD85 כי אני פשוט לא מוצאת כלום שעולה לי על הציצים המחורבנים האילה!! ואני רוצה מחוך יפהההההההההההההה ובוא נגיד גם שאני לא רזה במיוחד.. איפה יש להשיג??

למעלה