שרשור איחולי "חג שמייח!"

yaarangel

New member
ניצלו"ש

תגידו יש איזו תוכנה שאפשר לעצב בה תמונות והיא בחינם?!?! אם יש פליז תגידו לי מה היא... תנו לי קישור או משו לאתר שאפשר להוריד אותה או תשלחו לי באי סי/אימייל..

סרינה99

New member
יש פוטושופ...אם לזה התכוונת

אני ממש מתה להוריד אותה אבל לא מצאתי מאיפה למה כל פעם שאני מנסה להוריד תוכנות דרך אתרים זה מוצא לי רק אתרי פורנו מוסווים??
אז אם מישהו יודע איפה מורידים שבבקשה יגיד

yaarangel

New member
אופ..ניסיתי להוריד אבללל..

זה עולה 600 ומשו דולר!!!! דמאט...אם מישו הוריד בקא** שיצור קשר... 240205123 ומישאין לו אי סי...שלחו מסר אני יעביר לכם ת'אימייל...

סרינה99

New member
בעעע אני לא יכולה להוריד כי אני לא

במחשב שלי... הדר תזכרי את השם...אני אוריד כשיהיה לי אינטרנט

yaarangel

New member
כשאת מורידה את יכולה..

ווקשה לשלוח ליאת ההתקנה פליז פליז פליז...הקאזה שלי לא עובד.. הוא שולח איזו הודעה משו פרובלמ דיטקטת.. יש לך אי סי?

midnight dragon

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

התגעגענו אלייך

yaarangel

New member
ברוכה השווה מאמי!!

התגעגענו המון...ולא איןלימסנג'ר...אוופפפ...!! לא נורא...איך הבית?...איך החדר שלך?..

סרינה99

New member
סבבה

יש לי חדר כזה יפני וסיני ויש לי כזה מיטה יפנית ותלויים לי על הקירות בדים עם אותיות סיניות והחדר כזה מוצי...

midnight dragon

New member
מעניין מאיפה יש לך בדים עם אותיות

סיניות.. זה לא מעניין? שתפי אותנו ענתוש, מאיפה יש לך בדים עם אותיות סיניות על הקיר?

סרינה99

New member
אז ככה...

החברות
הכי מדהימות בעולם ישבו והכינו לי את זה לכבוד היומולדת... והדרושלה תפרה לי את הבדים

למעלה