שרשור איחולי "חג שמייח!"

midnight dragon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח לא..

אני אומרת את הכל בציניות ובצחוק.. אל תקחי ברצינות..

yaarangel

New member
../images/Emo9.gif

now i'm happy
*מתרחקת תוך כדי זמזום אתה חושב שאתה וואו אתה בקושי* *מתחלחלת מהמצב שהיתדרדרתי אליו..שירי פיק* |מתחלחלת| |מתחלחלת| |מטיחה את הראש בעמוד חשמל| |מתחשמלת| נכתב בהשראת החתימה המאגניבה של לירון

yaarangel

New member
אווו....

ברררר...פיק...מעביר בי צמרמורת... יש משו יותר מפחיד מזה שתקום בבוקר ותגלה שמשפחת הפיקים החליטה לבקר אותך?!?! לא נראה לי...

midnight dragon

New member
כן.. לקום בבוקר ולגלות שאתה אחד

ממשפחת הפיקים!! אההההההה עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה..
חיחי

yaarangel

New member
בררר...

סיוטים זה לא מילה...וברקע יתנגנו להם צלילי ה- אני שומעת בגרסה מחודשת שרונה דניאלה והאבא פיקה ציק!! ברר.. *מתרחקת בחלחלה על מנת לקנות אטמי אוזניים+מגן חלומות אינדיאני*

yaarangel

New member
כן...גם את עצמי...ברר..../images/Emo5.gif

-פיק...אני פיק פיק פיק אני צביקה פיק.. -את צביקה פיק?! אלוהים ישמור אני הפיצול אישיות של צביקה פיק...
*בהלם* -רוצה חתימה? -לאאאא...אני רוצה לברוח לפני שתלבש חליפת פייטים..!!!!!!!!!!!

../images/Emo45.gif

גפילטע פיש זה מתוק... אני לא אוהב אוכל מתוק...(כמובן, אני מדבר על אוכל שאוכלים בארוחות, לא שטויות וקינוחים...)

Orbital Shadow

New member
נצל"ש- אנשים מצאנו חלמיש!!

מצאתי חלמיש בהגדה של פסח עוד מישהו ראה את זה??

yaarangel

New member
מי טו!!...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

"ההפכי הצור אגם מים חלמישלמעינו מים" חחח...

The Snow fox

New member
כן שמתי לב לזה השנה, אבל../images/Emo63.gif

שנה שעברה בפסחהייתי שרוף לגמרייעל רומח הדרקון(קראתי אז את דרקונים של שחר האביב). ואני זוכר שכשראיתי את המילה חלמיש, ממש קפצתי, זה היה מביך...

Silver Lance

New member
גם אני!

גם בהגדה וגם בבית הכנסת בתפילה שלפני! פעמיים היה בתפילה "חלמיש"! תשאלו אפילו את בן! חח זה היה גדול

python 4

New member
אני היחיד שהתלהב מזה

שיש שם גם 'ימי חיינו'? אגב, חלמיש לא מצאתי. זה לפני האוכל או אחרי? אם זה אחרי 'שולחן-ערוך' אז אין סיכוי שאני מכיר אותו כי מעולם לא קראנו את הצד הזה של ההגדה. מישהו בכלל ממשיך לקרוא את ההגדה אחרי האוכל?

סרינה99

New member
אצלנו כזה כמה גברים המשיכו לקרא

ויש כזה את זה שקורא את ההגדה וכולם כזה יושבים לידו כמעט נרדמים ומנסים לא להקיא מרוב אוכל שהם אכלו

סרינה99

New member
חג שמח! ^^

לכל הפורום המוצי הזה
ולכל האנשים שהצליחו להביך אותי היום וגם לרייסטלין ולקאי ולבאטמן ולאראגון ולפיסטי ולגדיל ולאמממ דאלי ולכל ציירי הפופ ארט

למעלה