dotan282872
Well-known member
הוא הזויתהרגו אותי אני לא מבינה למה עוז
לא אומר להם מתי הגמר
הם עצבנים מאוד
נמאס להם.
הוא הזויתהרגו אותי אני לא מבינה למה עוז
לא אומר להם מתי הגמר
הם עצבנים מאוד
נמאס להם.
מנסה להיות "מקורי" .שוב ושוב ושובתהרגו אותי אני לא מבינה למה עוז
לא אומר להם מתי הגמר
הם עצבנים מאוד
נמאס להם.
נזכר שקארין חיפשה את התשומת לב של יהודה?
מותש.נזכר שקארין חיפשה את התשומת לב של יהודה?
באמת הוא בכה?
במשימת בית משפטאלמוג דיברה עכשיו על דיון שהיה על יהודה עד שהיא צרחה שיפסיקו את הדיון.. מתי זה היה?
אני מסרב להאמין שיהיו שישה בגמר. למה? מה מצדיק את זה?נראה לכם שיש עוד דייר מהותיקים שאורן יעקוף אותו כמו את ליאור?
לאלמוג ודניאל אני לא מתייחסת כי הם עקפו בזכות התומכים של יהודה.. לדעתי אלמוג בגמר ודניאל כמובן לא.. יהיו שישה בגמר.. השאלה אם אלה חמשת הותיקים+ אלמוג או אלמוג, אורן +ארבעה ותיקים..
הבטחותאני מסרב להאמין שיהיו שישה בגמר. למה? מה מצדיק את זה?
יגידו שזה בגלל החוקים חדשים וזה..אני מסרב להאמין שיהיו שישה בגמר. למה? מה מצדיק את זה?
אני לא חושב שיהיו 6 בגמריגידו שזה בגלל החוקים חדשים וזה..
אולי נבקש מהסימבות שיעשו את זה או המשפחה של קארין הרי הם שמה כמעט כול יוםשמישהו יילך לצעוק להם שהגמר ביום שני
יהרוס לרועי עוז את ההתעללות
רועי עוז הפח, אמן שיתבעו לו את התחת על כל ההתעלליות האלהשמישהו יילך לצעוק להם שהגמר ביום שני
יהרוס לרועי עוז את ההתעללות
בעקבות מה שרמי אמר וכתבת בבוקר.רועי עוז הפח, אמן שיתבעו לו את התחת על כל ההתעלליות האלה
באופן כללי הוא מתעלל שם בכולם, וכן בג'וזי ורמי הוא מתעלל הכי הרבהבעקבות מה שרמי אמר וכתבת בבוקר.
עוז בהחלט מתעלל ברמי, הבן אדם עם בעיות בוויסות עצמי סוגר אותו בחדר ומחרפן אותו עם מוזיקה.
במשימת השמירה התעקש לחיבור בינו לבן יהודה.
ואני מהצופות משעות אחה"צ אך אם כתבת זאת לבטח יש עוד עניינים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.