שרשור|אוף|

AeroSlash

New member
קראתי את ההודעה...

ועוד הפעם גרמת לי להודות על כך שהחרא הזה כבר מאחורי.. מה שיש לי להגיד לך אתה בטח כבר מנחש, זה ממש לא שווה שתתעצבן [מילא היית מקבל 300 אבל על 697? אני בטוחה שגם עם זה תסתדר איכשהו]

אם תשמעו בימים הקרובים שהגיע השלום, תדעו

בזכות מי..: תצפית ראש הנקרה, סוף מסלול השלום (רכיבת אופניים מפאתי עכו עד לגבול לבנון, לפני שבועיים).

nady4u

New member
../images/Emo65.gifבקשת עזרת מתנדב/ת

אני נכה המעסיק עובדת זרה. ביום החופשי (שבת) אני זקוק למישהי שתיהיה איתי בבית משעות הצהריים עד הערב. אני בן 37 ומתגורר לבדי בנהריה. אני עצמאי אך בשל בעייתי חשוב נוכחות אדם כדי לסייע בשעת הצורך. אשמח לעזרתכם בנושא. בתודה ובברכה
נדב.

DeAth ScrEaM

New member
כן היא יפייפיה :))

ויש לה את העיניים הכי מושלמות שראיתי בחיים :)

בוקר אור

חזרתי עכשיו מהחממה. הדרעאק הזה שנמצא ליד ה"חורדרה" של אלה. אז קודם כל, אל תאמינו לאלה שבחדרה אין מה לעשות. מטר מהחור הזה יש אחלה מקומות בילוי, כדוגמאת הלכת, החממה והרפת (ברפת טרם הייתי, אבל לפי הריח ששורר באיזור, חייב להיות שם מועדון כזה). בכ"א, המועדון הכי טוב שהייתי בו עד כה. וזה למרות שעמדתי שעה שלמה בסלקציה והצטרכתי להתחזות למישהו אחר כדי להכנס בסופו של דבר (מסתבר שאני נראה, בניגוד לז'ניה, כמו "עבריין רוסי", לכן עליי לקוות לחסדי הסלקטורים ימ"ש וזכרם..). בכל מקרה, יופי של מקום, יותר טוב מכל חור אחר שהייתי בו בצפון המדינה. מה שרק פחות טוב-הבנות לא זורמות, וזה גם אחרי שאתה מספר להן שאתה טייס וכאלה... אבל אולי זה בגלל שהייתי קצת\הרבה שתוי?.. לעע.. לא סביר.. בכ"מ, בוקר טוב לכולם!

למעלה