../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gifאתמול שמתי כאן הודעה ונראה שהיא
נעלמה
מקוה שלא נמחקה כי היתה בהחלט מתאימה לפורום, משורשרת וגם מלאה בכוונות טובות
[אנסה שוב ...] שלום לכולם, אתמול מיהרתי מאד אך בכל זאת מפאת דחיפות העניין מצאתי את הפורום שלכם והכנסתי בו הודעה. בהודעתי הצגתי לינק לארגון (ארגון התנדבותי , שאפילו אינו רשום כעמותה ואינו למטרת רווח כזה או אחר) הנקרא קה"ל הנה
שוב האתר ארגון זה מספק תמיכה ומידע (בחינם ובלי מסיונריות
) להורים שלא מלו את בניהם או שמתלבטים האם לערולברית מילה לילדם ורוצים מידע או לפגוש הורים שלא מלו. נתתי גם את הלינק לאתר עצמאי שהקים אב שביטל את ברית המילה של בנו יומיים לפני שהתקיימה והוא נקרא :
גונן על הילד בהמשך ההודעה סיפרתי שקיבלתי פניה מערוץ טלויזיה במעונין לראיין הורים שלא מלו את בנם או נער לא נימול או הורים המתלבטים - רצוי (בגלל אופי התוכנית) שזה יהיה מישהו דובר רוסית או עם זיקה למגזר זה. שרשרתי את הודעתי להודעת
אחרת. אך לא מצאתי אותה היום. אני מנסה שוב להכניס כאן הודעה ומקוה שנעלמה בטעות כלשהי. אני מבטיחה לכם נאמנה שאין לי כל רווח מהעניין, ואיםן פה שום דבר לאכשר, שיווק סמוי או שרתי או כדומה. אני גם מזמינה אתת המתעניינים בנושא ברית המילה (או יותר נכון אי המילה) לפורום 202 "
מוותרים על ברית המילה" בתפוז כדי ללמוד עוד על הנושא או לקבל תמיכה במידה ואתם מתלבטים. לגבי תוכנית הטלויזיה - אפשר לשלוח לי מסר ואני אתן את הטלפון של הכתבת ברצון (אני רק מסייעת לה למצוא מרואיינים). בתודה ובברכה.