שרשור אוף 🐔

Aranel Nenharma

Well-known member
חייבת לציין שבשבילי התפוז החדש יותר נוח מהישן.
האתר הקודם שנה עד שהוא היה עולה
מה גם שאני עובדת מאייפד והאתר הישן בכלל לא היה מרוצה מלעבוד על דפדפן ספארי

אני כבר שנים קוראת סמויה של הפורום והמעבר דווקא הקל עלי בכתיבה פה בפורום ובגלל זה התחלתי להיות פעיל היותר

didalf

Well-known member

אני כבר שנים קוראת סמויה של הפורום והמעבר דווקא הקל עלי בכתיבה פה בפורום ובגלל זה התחלתי להיות פעיל היותר
טוב נו לפעמים יש לו גם יתרונות אז|חיבוק|

nerdkey treky

Active member
אוף אני כל הזמן שוכח לרענן ולשלוח את ההודעה. ומשום מה אני צריך לחכות כמה עשרות שניות עד שאני שולח שוב הודעה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני חושב שאני צריך ליצור קשר עם הנהלת תפוז כדי שתהיה ברירה מוהמוהמוהמוה
נראה לי שהתבלבלת. אם תהיה ברירה זה להשאר בתפוז.
האין ברירה זה אם תפוז יסגר.
אז במקרה הזה דוקטור אוויל צריך ליצור קשר עם הנהלת תפוז כדי שיסגרו את הפורומים ואז לא תהיה לנו ברירה.
וגם אז לא נעזוב לפייסבוק.

ואני דווקא מאלו שכן אוהבת ומסתדרת עם הקבוצות בפייסבוק.
דברי כפירה!!!
מבחינתי, אחד היתרונות הכי גדולים של תפוז זו התחושה של האנונימיות. ומהכרות שלי עם עצמי אם אני אפתח דף רק בשביל קבוצה של הפורום אחרי יום כבר יימאס לי מלרוץ בין החשבונות(כי אני נכנסת לפורום ולפייסבוק בממוצע פעם בחצי שעה) ואני אפסיק לכתוב...
דווקא את זה נראה לי קל לפתור על ידי שימוש בדפדפנים שונים (או במקרה של כרום לפחות אפשר לפתוח דפי כרום שונים שבכל אחד פייסבוק שונה.
אבל תשכחי שאמרתי את זה כי פייסבוק זה איכס.
גם אני. פייסבוק מערים קשיים על חשבונות פיקטיביים.
אותי גם הפייסבוק מציף ממש, יותר מידי פרסומים וקשקושים. אין לי סבלנות.
לי יש חשבון פייסבוק פיקטיבי ולא נתקלתי בבעיות. אם כי אני גם בקושי עושה בו משהו (ויש לי שם איזה 3 חברים רק)
אבל כן, כל הקשקשת היא לחלוטין מעצבנת.

אני באמת שמח שיש צדדים חיוביים למעבר הזה :)

LeAnnDylan

Well-known member

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא קישור, אלא embed מלא של כל הציוץ, ואם זה לא מוצג בטלפון, אובכן...
גם במחשב זה לא מוצג לי.
ככה אני רואה את זה
Untitled.png
וחוץ מזה שספציפית את התמונה הזו שלחו לי באינסטגרם אז הייתה לי תמונה ולא קישור, וממש לא התכוונתי לצאת מגדרי כדי להיכנס לטוויטר ולחפש את הציוץ הזה כדי להביא קישור. אז אם זה מפריע לך, אני מתנצלת אבל אני פשוט עצלה ולכן מקומי הוא בדיוק כאן במשכן העצלנים :-):

arseny92

Well-known member
מנהל
גם במחשב זה לא מוצג לי.
ככה אני רואה את זה
צפה בקובץ המצורף 9568
וחוץ מזה שספציפית את התמונה הזו שלחו לי באינסטגרם אז הייתה לי תמונה ולא קישור, וממש לא התכוונתי לצאת מגדרי כדי להיכנס לטוויטר ולחפש את הציוץ הזה כדי להביא קישור. אז אם זה מפריע לך, אני מתנצלת אבל אני פשוט עצלה ולכן מקומי הוא בדיוק כאן במשכן העצלנים :-):
אולי גם הדפדפן קובע? (אני על chromium edge), מוזר. כאמור אמור להיות פה embed במקום קישור. כפי שגם עבור כל שירות אחר אשר נתמך על ידי תג המדיה (בסרגל כלי העריכה בין סמיילים לציטוט)
screenshot 2020-12-28 001.png

LeAnnDyIan

Well-known member
אולי גם הדפדפן קובע? (אני על chromium edge), מוזר. כאמור אמור להיות פה embed במקום קישור. כפי שגם עבור כל שירות אחר אשר נתמך על ידי תג המדיה (בסרגל כלי העריכה בין סמיילים לציטוט)
צפה בקובץ המצורף 9569
דווקא בטלפון זה מופיע לי, אבל משום מה במחשב זה לא (משתמשת בכרום בשניהם)
אבל אם כבר אתה פה, אתה יודע מה הסיפור של האמבד של האינסטגרם ולמה הוא לא עובד כבר כמה זמן?
(או שאולי כבר תיקנו אותו ולא שמתי לב? 🤔 בואו נבדוק)
*לא עבד לי בתג המדיה, אנסה לשים פשוט קישור כפי שהייתי עושה בהתחלה נראה אם עובד
עריכה: עדין לא עובד🤷🏻‍♀️

arseny92

Well-known member
מנהל
דווקא בטלפון זה מופיע לי, אבל משום מה במחשב זה לא (משתמשת בכרום בשניהם)
אבל אם כבר אתה פה, אתה יודע מה הסיפור של האמבד של האינסטגרם ולמה הוא לא עובד כבר כמה זמן?
(או שאולי כבר תיקנו אותו ולא שמתי לב? 🤔 בואו נבדוק)
*לא עבד לי בתג המדיה, אנסה לשים פשוט קישור כפי שהייתי עושה בהתחלה נראה אם עובד
עריכה: עדין לא עובד🤷🏻‍♀️

קוד:
[media=instagram]CJSP76xsUOx[/media]
http://instagr.am/p/CJSP76xsUOx/
המ, אכן נראה שנשבר האינסטגרם, אבל התחביר שאמור להיות (בקוד) נכון. ID של פוסט ללא פרמטרים מיותרים. טוב, לפחות זה מציג אייקון ליד הקישור ולא שולח לדף התחברות. לא ברור אם תפוז אלו ששברו את תבנית האמבד, או שהאינסטגרם עדכן משהו אצלם כך שקוד האמבד פה לא תופס. בכל אופן תג המדיה מציין שהאינסטגרם legacy כך שסביר למדי שיש איתו בעיה.
אם וכאשר יתקנו את זה, ההודעה הזו תהיה אמורה להציג את האמבד.

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
גם במחשב אותו הדבר. ניסיתי משני דפדפנים שונים וזה עדין לא מוצג :-(

LeAnnDyIan

Well-known member
קוד:
[media=instagram]CJSP76xsUOx[/media]
http://instagr.am/p/CJSP76xsUOx/
המ, אכן נראה שנשבר האינסטגרם, אבל התחביר שאמור להיות (בקוד) נכון. ID של פוסט ללא פרמטרים מיותרים. טוב, לפחות זה מציג אייקון ליד הקישור ולא שולח לדף התחברות. לא ברור אם תפוז אלו ששברו את תבנית האמבד, או שהאינסטגרם עדכן משהו אצלם כך שקוד האמבד פה לא תופס. בכל אופן תג המדיה מציין שהאינסטגרם legacy כך שסביר למדי שיש איתו בעיה.
אם וכאשר יתקנו את זה, ההודעה הזו תהיה אמורה להציג את האמבד.
אז רגע, walk me through it
באופן עקרוני אם אני רוצה להוסיף קישור מהאינסטגרם, אני לוחצת על תג המדיה ומעתיקה לשם רק את ה-ID של הפוסט? לא את כל הקישור?
כי מה שהייתי עושה עד עכשיו זה פשוט ללחוץ על השלוש נקודות בפוסט באינסטגרם ובוחרת באופציה של Copy Link ופשוט מדביקה כאן. זה לא נכון?

didalf

Well-known member
באופן עקרוני אם אני רוצה להוסיף קישור מהאינסטגרם, אני לוחצת על תג המדיה ומעתיקה לשם רק את ה-ID של הפוסט? לא את כל הקישור?
כי מה שהייתי עושה עד עכשיו זה פשוט ללחוץ על השלוש נקודות בפוסט באינסטגרם ובוחרת באופציה של Copy Link ופשוט מדביקה כאן. זה לא נכון?
אני הייתי עושה כמוך עד שתפוז קלקלו את הקישור לאינסטגרם ומאז הוא צועק עליי שאי אפשר. עכשיו אני רואה שרק ID הוא בכלל לא מזהה וקישור מלא עדיין יש לו בעיה.

עם קוד ישירות בטח אפשר גם וגם.

נסיונות עם קוד:

קישור מלא:
http://instagr.am/p/https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCJWck3WJ97m/
רק ID:
http://instagr.am/p/CJWck3WJ97m/
עריכה: עובד רק השני שרק עם ID, הראשון מוביל לשומקום. אבל עדיין לא מטמיע. לעזאזל תפוז הדבר היחיד הטוב פה היה הטמעה של אינסטגרם!

נערך לאחרונה ב:

arseny92

Well-known member
מנהל
באופן עקרוני, כאשר את משתמשת בתג המדיה דרך לחיצה בסרגל (לא ידנית בעריכת קוד הודעה), עם כל שירות שיש בתג הזה, מדביקים קישור (עדיף ללא פרמטרים מיותרים כמו שלעתים קורה עם הפייסבוק), והמערכת בעצמה אמורה לנגוס מתוך הקישור את הפרמטר הרלוונטי (postid, mediaid, albumid, videoid, tweetid, etc) ולזהות באיזה שירות מדובר (על ידי הדומיין בתחילת הקישור) כדי להחיל את האמבד הרלוונטי

כפי שקורה נניח עם ה-YouTube: זה מזהה מהדבקת הקישור (פועל גם בהדבקה ישר להודעה) שני פרמטרים
1. youtube.com
2. ערך watch?v=
לאחר הדבקה/שליחת הודעה ניתן לראות בתצוגת קוד [ ] ליד הטיוטות 💾 (או בעורך או בעריכה)

אותו הדבר אוטומטית קורה עם הטוויטר: מזוהה twitter.com ומבנה הקישור שלו, כלומר מספר מזהה הציוץ לאחר /status/
וגם עם facebook, giphy, imgur, etc

עם קוד ישירות בטח אפשר גם וגם.
בקוד כאמור, רק ID

נערך לאחרונה ב:
למעלה