Aranel Nenharma
Well-known member
כשתומס ג׳פרסון (daveed digges, hamilton) פגש את חנוכה
מגניב. השיר קצת עיצבן אותי בהתחלה, אבל בהמשך נכנסתי לזה.כשתומס ג׳פרסון (daveed digges, hamilton) פגש את חנוכה
זה חמוד ביותר!כשתומס ג׳פרסון (daveed digges, hamilton) פגש את חנוכה
Challenge acceptedזה חמוד ביותר!
תמשיכו ככה, זה בונה לי את החשק לצפות בהמילטון![]()
זה לא השחקן עם הראסטות מרכבת הקרח?וזה הזכיר לי שדויד דיגס הוא יהודי
כן אבל בעיקר לאפייט/ג'פרסון מהמילטון.זה לא השחקן עם הראסטות מרכבת הקרח?
כלומר בעיקר ראסטות מרכבת הקרחכן אבל בעיקר לאפייט/ג'פרסון מהמילטון.
בהחלט מאוד מאוד ממליץ.זה חמוד ביותר!
תמשיכו ככה, זה בונה לי את החשק לצפות בהמילטון![]()
גם לי יצא טקססלא יודעת למה, אבל לחצתי על איזה קישור בפייסבוק שטוען שהוא יודע מאיזו מדינה אני לפי הטעם של בגברים.
אז היו איזה מיליון אופציות של זה או זה (אחת מהן הייתה טום הולנד או וויל סמית')
בקיצור, אחרי כל זה הם ניחשו שאני מטקסס
אז לא יודעת למה הקישור הזה יהיה רלוונטי עבורכם חוץ מהעובדה שיש שם את כל הבעלים של עדי חזיר וואנקרו אבל הנה
OMG זה כל כך ארוך וכמעט כולם שם מכוערים ברמה שכואב לי להחליט מי פחות מכוערלא יודעת למה, אבל לחצתי על איזה קישור בפייסבוק שטוען שהוא יודע מאיזו מדינה אני לפי הטעם של בגברים.
אז היו איזה מיליון אופציות של זה או זה (אחת מהן הייתה טום הולנד או וויל סמית')
בקיצור, אחרי כל זה הם ניחשו שאני מטקסס
אז לא יודעת למה הקישור הזה יהיה רלוונטי עבורכם חוץ מהעובדה שיש שם את כל הבעלים של עדי חזיר וואנקרו אבל הנה
חחח אוף סלחתי לך כי השתמשת בשם המלא שליטוב עדי חזיר וואנקרו רק שתדעי לך שהתכוונתי לעמוד בהתחייבויות אליך עכשיו כשיש לי קצת זמן. אבל נכנסתי לדיכאון מזה שאין דרו על בסיס יומי כי היא בפגרה שמרגישה לי כמו נצחאז במקום לראות סדרות התחלנו מסורת של Movie Night ואיכשהו כל סרט בארבעה ימים האחרונים היה של דרו
ואז כבר ביקשתי מהבוסית שלי (שרצתה לדעת מה לקנות לי לכריסמס) שתביא לי גיפט קארד לאמזון שאקנה לי עוד סרטים של דרו (המטרה שלי היא לרכוש את כל הקטלוג סרטים שלה, אבל זה לא יקרה בבת אחת כי זה מלא כסף {אחרי שכבר הוצאתי על זה $150 השבוע} וגם יש כמה שצריך לחפור ממש עמוק כדי למצוא
) אז אניווי, לפחות לשלושה שבועות הקרובים יש לי מה לעשות כל לילה וזה לא כולל את שיימלס או שיטס קריק
(אבל אולי גאווין יהיה נחמד אליך ויכפה עלינו סגר שאנשים אשכרה יעמדו בו ואז יהיה לי יותר זמן לעשות גם וגם
)
יש שם את כל הבעלים של עדי חזיר וואנקרו
אבל למה שתצרו לדעת באיזו מדינה אתם לא גרים? לפחות שיגידו איזה סדרה אתן אוהבות לפי הטעם בגברים...יוצא תמיד טקסס!!![]()
לא יודעת, אובססיה לשאלונים, אולי שמת לב שלחלקנו פה יש את הבעיה זאתאבל למה שתצרו לדעת באיזו מדינה אתם לא גרים? לפחות שיגידו איזה סדרה אתן אוהבות לפי הטעם בגברים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.