LeAnnDyIan
Well-known member
האייקונים.האייקונים, זה שיחזרו אלי או השעה שבה זה נכתב?
רציתי לעשות לך פרצוף בוכה אבל את לא תראי אותו אז לא משנה.
האייקונים.האייקונים, זה שיחזרו אלי או השעה שבה זה נכתב?
מחשבה על פרוזן- לשבור את הקרח
כולל ספוילר לשלושת האנשים שלא ראו את הסרט (לי לא היתה ברירה לראות אותו 100 פעם כי - אחייניות)
אז כל הקטע של הסרט זה שאהבת אמת היא לא דווקא אהבה רומנטית
עכשיו לקראת סוף הסרט כשאנה הבינה את התוכנית של הנס והיתה עם לב קפוא אולף הדליק לה מדורה למרות שהוא שלג ונמס
ואז אולף אומר "יש אנשים שווה למות בשבילם". האם זאת לא אהבת אמת!!!!!
בפעם הראשונה שצפיתי בסרט היתי בטוחה שבזה נגמר הסיפור. אבל זה לא הזיז לאף אחד
אני מבינה שטכנית איש שלג נחשב לחפץ ואהבת חפץ זה לא אהבה אמיתית.
אבל come on לאולף יש נפש ורגשות, ההקרבה שלו היא האהבה האולטימטיבית!!!!
מה שהכי מפתיע אותי שלא ראיתי בשום מקום עוד מישהו מציין את זהלא חשבתי על זה ככה אף פעם,
אבל נראה לי שיותר מזה שאולף הוא רק חפץ, זה העניין שאולף רק חי ימים בודדים בשלב הזה. והוא הכיר אנשים בודדים, אולי רק שניים. אז נראה לי שמהבחינה הזאת האהבה שלו פחות משמעותית.
הוא אומר שהוא יודע מה המשמעות של אהבה, אבל זה לא אומר שזה נכון.
חוץ מזה שטכנית הוא לא אומר "יש אנשים שווה למות בשבילם", אלא "יש אנשים שווה להינמס בשבילם".
אנחנו יכולים לפרש את זה בתור "למות" אבל לא בטוח שזאת באמת המשמעות של זה עבורו.
אם אנחנו כבר מדברים על זה אז הנה הסצנה המדוברת:
עכשיו עשית לי חשק לראות את הסרט. אני יודעת שהוא נחשב לדי טוב בתחומו, אבל איכשהו אף פעם לא משך אותי לצפות בומחשבה על פרוזן- לשבור את הקרח
תראי אותו כן.עכשיו עשית לי חשק לראות את הסרט. אני יודעת שהוא נחשב לדי טוב בתחומו, אבל איכשהו אף פעם לא משך אותי לצפות בו
זה כל הקטע של הסרט מליפיסנט הראשון, דווקא די הפתיעו שם בסוף וחידשו את הסיפור של היפהפייה הנרדמת.אז כל הקטע של הסרט זה שאהבת אמת היא לא דווקא אהבה רומנטית
אל תמהרי לראות אותו, אני חשבתי שיצא ילדותי מדי. יש סרטי אנימציה עדכניים של דיסני יותר מוצלחיםאף פעם לא משך אותי לצפות בו
זה פשוט משהו שמושתק על ידי ועדת הצללים של דיסני ששולטת במדיה העולמיתמה שהכי מפתיע אותי שלא ראיתי בשום מקום עוד מישהו מציין את זה
לא יכול להיות שאני היחידה שחשבה ככה
אף פעם לא ראית פרוזן, אני לא מאמ...עכשיו עשית לי חשק לראות את הסרט. אני יודעת שהוא נחשב לדי טוב בתחומו, אבל איכשהו אף פעם לא משך אותי לצפות בו
היה טוב, אבל לא התלהבתי בטירוף. איכשהו הטריילר גרם לי לצפות ליותר.זה כל הקטע של הסרט מליפיסנט הראשון, דווקא די הפתיעו שם בסוף וחידשו את הסיפור של היפהפייה הנרדמת.
זה פשוט משהו שמושתק על ידי ועדת הצללים של דיסני ששולטת במדיה העולמית
אף פעם לא ראית פרוזן, אני לא מאמ...
לרגע שכחתי שאת רובוט.
היה טוב, אבל לא התלהבתי בטירוף. איכשהו הטריילר גרם לי לצפות ליותר.
את השני (של מליפיסנט) לא ראיתי.
ראית?
ובעניין סרטים שניים ופרוזן, מה אתם חושבים על פרוזן 2?
חמוד אבל פחות זכירובעניין סרטים שניים ופרוזן, מה אתם חושבים על פרוזן 2?
איזה ספר זה?טוב, אז בספר שאני קוראת עכשיו כבר הספיקו להזכיר את הקורונה במשפט אחד(הספר יצא לפני חודש).
זה עבר כרגע כול גבול![]()
![]()
![]()
![]()
יש איזה סופרת ישראלית שבתקופת הסגר הראשון עוד פרסמה כל חודש פרק מספר חדש שהיא כותבת. ספר שהעלילה שלו זה על זוג בתקופת הקורונהטוב, אז בספר שאני קוראת עכשיו כבר הספיקו להזכיר את הקורונה במשפט אחד(הספר יצא לפני חודש).
זה עבר כרגע כול גבול![]()
![]()
![]()
![]()
זה נקרא the law of innocence של מייקל קונלי וכרגע אני בעמוד 140 מתוך 400 ומשהו. זה הוזכר בשיחה של שתי דמויות בזמן שהם נסעו במכונית וכרגע בספר זה עדיין רק בסין אז אני מקווה שלא יתייחסו לזה יותר.איזה ספר זה?
וכשאת אומרת שכבר הספיקו להזכיר, כמה עמודים קראת כבר? (ומתוך כמה?)
הקטע הוא שזה בגדול דרמת בית משפט, הוא לא היה חייב להכניס את זה(למרות שזה קטע של הסופר, הספרים מאוד מעוגנים במציאות).יש איזה סופרת ישראלית שבתקופת הסגר הראשון עוד פרסמה כל חודש פרק מספר חדש שהיא כותבת. ספר שהעלילה שלו זה על זוג בתקופת הקורונה
זה הכל שמועות בינתיים.צ'ארלי קוקס יופיעו בתור דרדוויל בספיידרמן 3.
![]()
Charlie Cox To Return As Daredevil, But With A Big (Screen) Twist — Report - TVLine
Perhaps only Matt Murdock saw this coming. Charlie Cox is set to reprise his role as the Marvel hero Daredevil, though not in any TV…tvline.com
שמישהו ירגיע אותי(ואני מניחה שעכשיו אני אצטרך לראות את כול הסרט בשביל הדקה וחצי שהוא יופיע שם)
הקטע הוא שאני ממש רוצה שצ'ארלי קוקס ימשיך לשחק את דרדוויל, לא משנה לי באיזו מסגרת.זה הכל שמועות בינתיים.
לפי השמועות כל הקאסט של כל הספיידרמנים הקודמים כבר בסרט הזה
אני מקווה שלא האמת.
ממ בסדר אני ארשה את זה בשבילך.הקטע הוא שאני ממש רוצה שצ'ארלי קוקס ימשיך לשחק את דרדוויל, לא משנה לי באיזו מסגרת.
תראי אותו כן.
אבל חייבת להגיד שלטעמי הוא לא כזה טוב כמו שעשו ממנו.
בעיקר הוא הצליח למשוך קהל צעיר לקנות מרזנדייס.
אני אישית מעדיפה את פלונטר על פרוזן
נו, תחליטו.אל תמהרי לראות אותו, אני חשבתי שיצא ילדותי מדי. יש סרטי אנימציה עדכניים של דיסני יותר מוצלחים
אף פעם לא ראית פרוזן, אני לא מאמ...
לרגע שכחתי שאת רובוט.
אוי, זה נוראטוב, אז בספר שאני קוראת עכשיו כבר הספיקו להזכיר את הקורונה במשפט אחד(הספר יצא לפני חודש).
שמישהו ירגיע אותי(ואני מניחה שעכשיו אני אצטרך לראות את כול הסרט בשביל הדקה וחצי שהוא יופיע שם)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.