שרשור אוף 🐔

didalf

Well-known member
לפי מה שהבנתי, זה הכל שמועות. רצות שמועות על ספיידרמן 3 עוד מ- 2019. ואני כבר חשבתי שיו ג'קמן יהיה בנוקמים ENDGAME אז אני מתעלם.
לא ראיתי מליפיסנט 2.
לא ראיתי פרוזן 2.
לא ראיתי דדפול 2.
לא ראיתי גוונים של אפור 2.
לא ראיתי מיניונים 2.
אני מקווה שראית שרק 2

מילי08

Well-known member
עוד באג תפוזי מוזר.
לפעמים האתר מתכווץ לי או מתהפך לי. אני כנראה לוחצת על משהו, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהם שילובי המקשים שהופכים את השרשור למין עמוד דק וארוך. כלומר זה לא שהדף קטן או משהו. נשאר 100%, רק תצוגת השרשור מסתבכת. ועכשיו איכשהו גם התהפך לי הדף לשמאל -ימין במקום ימין- שמאל. זה מסתדר רק אחרי ריענון.
ד"ר באגים, מה האבחנה?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
עוד באג תפוזי מוזר.
לפעמים האתר מתכווץ לי או מתהפך לי. אני כנראה לוחצת על משהו, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהם שילובי המקשים שהופכים את השרשור למין עמוד דק וארוך (כלומר זה לא שהדף קטן או משהו. נשאר 100%, רק תצוגת השרשור מסתבכת. ועכשיו איכשהו גם התהפך לי הדף לשמאל -ימין במקום ימין- שמאל. זה מסתדר רק אחרי ריענון.
ד"ר באגים, מה האבחנה?
לאדעת8-* אפילו ניסיתי ללחוץ על כל מיני דברים לשחזר אבל לא הצלחתי.

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד באג תפוזי מוזר.
לפעמים האתר מתכווץ לי או מתהפך לי. אני כנראה לוחצת על משהו, אבל עד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהם שילובי המקשים שהופכים את השרשור למין עמוד דק וארוך. כלומר זה לא שהדף קטן או משהו. נשאר 100%, רק תצוגת השרשור מסתבכת. ועכשיו איכשהו גם התהפך לי הדף לשמאל -ימין במקום ימין- שמאל. זה מסתדר רק אחרי ריענון.
ד"ר באגים, מה האבחנה?
תנסי להשתמש ביישור (מופיע בסרגל באמצע).

מילי08

Well-known member
באמת שאין לי מושג איך או למה זה קורה.
תפוז מתנכל לי באופן אישי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
צ'ארלי קוקס יופיעו בתור דרדוויל בספיידרמן 3.

שמישהו ירגיע אותי(ואני מניחה שעכשיו אני אצטרך לראות את כול הסרט בשביל הדקה וחצי שהוא יופיע שם)
אני גם לחלוטין מת.
אני גם כמובן מת על ספיידרמן
ואני גם מת על דרדוויל של צ'ארלי קוקס (לרגע כשקראתי את הידיעה לראשונה חשבתי שאולי מתכוונים לדרדוויל של בן אפלק והייתי מוכן לצאת לרחובות להפגין)

אני מקווה שהתפקיד שלו דווקא יהיה יותר משמעותי מדקה וחצי.
אבל אני בעיקר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שזה סימן מקדים לכך שבמארוול הולכים להשתמש בדמות שלו שוב באופן ניכר יותר - בין אם זה ממש המשך לסדרה שלו, או שילוב שלו בסדרה של דמות אחרת (מתוכננת סדרה של She-hulk והיא בקומיקס גם עורכת דין), או שילוב משמעותי שלו בסרטים עתידיים (משהו כמו הנוקמים) או כמובן סרט משלו. (אבל בתכלס אני מעדיף אותו בסדרה כי זה פשוט יותר) (אני גם תכלס הייתי מעדיף את ספיידרמן בסדרה)

ממ בסדר אני ארשה את זה בשבילך.
אבל אין לי כוח שידחפו לשם את כל הספיידרמנים מכל הגלגולים יחד עם החברות שלהם והנבלים שלהם.
די תנו לטום להיות ספיידרמן לבד הוא טוב בזה.
ממה שהבנתי גורמים ממארוול (או מקורבים) הרגיעו שהסרט יהיה לחלוטין סרט של ספיידרמן של טום הולנד. ההופעה של אחרים תנוע בין קמאו (כלומר ממש רגע שרואים) למשהו ברמה שבה ראו את ספיידרמן בסרט של "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים" (להזכיר: הוא היה שם בקרב גדול + עוד סצנה).

אני חושב שזה כבר ידוע בפורום עד כמה אני אוהב את טום הולנד, אז אני לא אשמח אם התפקיד שלו בסרט יופחת. אבל אני גם אהבתי את סרטי ספיידרמן הקודמים ואני מאוד אשמח לראות אותם שוב במידה מסויימת.
חוץ מזה שהקונספט של ספיידרמנים שונים הוא פשוט מגניב (ראה ערך Into the spiderverse)

*אגב @didalf , ראית את סרטי ספיידרמן הישנים?

לפי מה שהבנתי, זה הכל שמועות. רצות שמועות על ספיידרמן 3 עוד מ- 2019. ואני כבר חשבתי שיו ג'קמן יהיה בנוקמים ENDGAME אז אני מתעלם.
אני חושב שזה כבר יותר משמועות.
יש הבדל בין שמועות בזמן הפקה מוקדמת לעומת שמועות בזמן שכבר ממש מצלמים את הסרט.

*אני לא זוכר שמועה שיו ג'קמן יהיה באנדגיים. אבל וואו זה היה יכול להיות מגניב.

לא ראיתי מליפיסנט 2.
לא ראיתי פרוזן 2.
לא ראיתי דדפול 2.
לא ראיתי גוונים של אפור 2.
לא ראיתי מיניונים 2.
מה לגבי קפטן אמריקה 2?
הנוסע השמיני 2?
ספיידמן 2? (שלושתם)
אקס מן 2?
שליחות קטלנית 2?
מלחמת הכוכבים 2?

טוב, אז בספר שאני קוראת עכשיו כבר הספיקו להזכיר את הקורונה במשפט אחד(הספר יצא לפני חודש).

זה עבר כרגע כול גבול |פנים||פנים| |פנים| |פנים| |פנים|
אוי, זה נורא
אני לא מבין למה זה נורא לדעתכם. זה לא הגיוני שיתייחסו למה שקורה בעולם?

dilia snake

Well-known member
מצד אחד כן, והייתי אמורה לנחש שאם מישהו כבר יכניס את זה לספרים שלו זה מייקל קונלי כי הספרים מאוד מציאותיים ואקטואליים. אבל אני רק רוצה לברוח מהקורונה וספרים זו כמעט הדרך היחידה כרגע.

אני בטוחה שעוד כמה שנים יהיה תת ז'אנר שלם של ספרים/סדרות/סרטים שהתייחסו לקורונה מזוויות שונות, אבל כרגע זה מוקדם מידי.

didalf

Well-known member
חוץ מזה שהקונספט של ספיידרמנים שונים הוא פשוט מגניב (ראה ערך Into the spiderverse)
ספיידרוורס היה מעולה. והוא היה מקורי ולא שילב מלא דברים מסרטים קודמים במה שנשמע בעיקר גימיק מעייף. (סתומרת אולי לא מקורי לגמרי כי אני מניחה התבסס על קומיקס אבל עדיין מקורי).
וראיתי את אלה של טובי מקגוויר.

מה לגבי קפטן אמריקה 2?
|מאוהב||מאוהב|

didalf

Well-known member
סיימתי לראות עכשיו את Onward, הסרט האחרון של פיקסר שיצא ב-2020 ועוד הספיק טיפונת להיות בקולנוע בתחילת השנה. ובכיתי. וזה סרט מעולה. וזהו רק רציתי לשתף.
עריכה- היי זה גם מתאים לשרשור כי טום הולנד בסרט הזה. אבל אל תסכלו אותי, אני ממש לא מתלהבת ממנו.
ראיתי גם, חמוד למדי. דמעתי קצת אבל לא ברמות של סרטי פיקסאר אחרים.

מילי08

Well-known member
לדעתי, צריך קצת ברייק לפעמים. אנחנו חיים את זה כבר שנה ללא הרף ועבורי למשל ספרים וטלוויזיה אמורים להוות קצת מפלט, בדיוק כמו שעדי נחש כתבה.
תראו את גאווין החתיך שלי מדליק חנוכיה!!! אחח ישר לקחת הביתה להורים|מאוהב|
קיבל ממני קצת קרדיט

Lhuna3

Well-known member
ראיתי עכשיו את הסרט YESTERDAY ואני ממליצה עליו. מאוד משעשע.
הסרט הוא על זמר כושל ואלמוני שמתעורר במציאות אלטרנטיבית שבה להקת הביטלס מעולם לא הייתה קיימת ורק הוא זוכר אותם, אז הוא כותב מחדש את כל השירים שלהם כאילו היו שלו.

אהבתי נורא גם את כל שאר ההבדלים הקטנים במציאות, כמו קוקה קולה וסיגריות ו-Thursday Night Live...
ואד שירן בהופעת אורח מצחיקה, במיוחד שהוא מאלץ אותו לשנות את Hey Jude ל-Hey Dude :-D
ושני האנשים שיודעים עליו והוא מפחד שיחשפו אותו, אבל אני חשבתי על זה שאין להם באמת איך לחשוף אותו כי אף אחד לא יאמין להם ואין להם איך להוכיח, וגם שמה שהוא עשה זה באמת לא דבר רע בכלל, אלא בעצם עשה טוב לאנושות שהביא להם את השירים, אז זה היה נחמד שגם הם חשבו ככה.
גם היתה ממש מצחיקה הסצינה שהוא מנסה לנגן להורים שלו את Let it Be בפעם הראשונה.

מה שהרבה פחות אהבתי זה את הסיפור עם הבחורה, אני ממש שונאת שאי אפשר לתת לסרט או סדרה להשען לחלוטין על רעיון מוצלח ומקורי וחייבים לתקוע גם את החלק הרומנטי הבנאלי ומשעמם לחלוטין שראינו כבר 1000 פעם, ובאמת שלא היה בו שמץ של משהו מעניין או מקורי או עשוי היטב. היא גם היתה ממש מעצבנת בעיני, במיוחד כשהיא מציבה לו אולטימטום לוותר על החלום הכי גדול שלו וההצלחה הכי גדולה בחיים שלו או לוותר עליה. הזויה לחלוטין, וללא כל היגיון, כאילו יותר הגיוני שהוא יוותר על זה מאשר שהיא תוותר על הקריירה "המדהימה" שלה כמורה של כיתה ח'. ממש אהבה.
ולא שאכפת לי שלגיבור תהיה בת זוג, סה"כ לרוב האנשים יש וזה חלק מהחיים, אבל למה זה חייב להיות חצי מהפוקוס של הסרט ומניע כל כך גדול של העלילה? |לא|

אבל אם נסתכל רק על החצי השני - הסרט כיפי וממש שווה צפיה.

didalf

Well-known member
ראיתי עכשיו את הסרט YESTERDAY ואני ממליצה עליו. מאוד משעשע.
הסרט הוא על זמר כושל ואלמוני שמתעורר במציאות אלטרנטיבית שבה להקת הביטלס מעולם לא הייתה קיימת ורק הוא זוכר אותם, אז הוא כותב מחדש את כל השירים שלהם כאילו היו שלו.

אהבתי נורא גם את כל שאר ההבדלים הקטנים במציאות, כמו קוקה קולה וסיגריות ו-Thursday Night Live...
ואד שירן בהופעת אורח מצחיקה, במיוחד שהוא מאלץ אותו לשנות את Hey Jude ל-Hey Dude :-D
ושני האנשים שיודעים עליו והוא מפחד שיחשפו אותו, אבל אני חשבתי על זה שאין להם באמת איך לחשוף אותו כי אף אחד לא יאמין להם ואין להם איך להוכיח, וגם שמה שהוא עשה זה באמת לא דבר רע בכלל, אלא בעצם עשה טוב לאנושות שהביא להם את השירים, אז זה היה נחמד שגם הם חשבו ככה.
גם היתה ממש מצחיקה הסצינה שהוא מנסה לנגן להורים שלו את Let it Be בפעם הראשונה.

מה שהרבה פחות אהבתי זה את הסיפור עם הבחורה, אני ממש שונאת שאי אפשר לתת לסרט או סדרה להשען לחלוטין על רעיון מוצלח ומקורי וחייבים לתקוע גם את החלק הרומנטי הבנאלי ומשעמם לחלוטין שראינו כבר 1000 פעם, ובאמת שלא היה בו שמץ של משהו מעניין או מקורי או עשוי היטב. היא גם היתה ממש מעצבנת בעיני, במיוחד כשהיא מציבה לו אולטימטום לוותר על החלום הכי גדול שלו וההצלחה הכי גדולה בחיים שלו או לוותר עליה. הזויה לחלוטין, וללא כל היגיון, כאילו יותר הגיוני שהוא יוותר על זה מאשר שהיא תוותר על הקריירה "המדהימה" שלה כמורה של כיתה ח'. ממש אהבה.
ולא שאכפת לי שלגיבור תהיה בת זוג, סה"כ לרוב האנשים יש וזה חלק מהחיים, אבל למה זה חייב להיות חצי מהפוקוס של הסרט ומניע כל כך גדול של העלילה? |לא|

אבל אם נסתכל רק על החצי השני - הסרט כיפי וממש שווה צפיה.

אני דווקא די התאכזבתי. היה לו רעיון גאוני ובזבזו אותו לחלוטין. גם הוא היה אדם מעצבן וגם כמו שאמרת כל הקטע הרומנטי שתפס הרבה יותר מידי נפח היה על הפנים. וממש שנאתי את הסוף למה תמיד הכל פומבי?
אבל היו קטעים קטנים נחמדים כמו אלה שציינת:
"אהבתי נורא גם את כל שאר ההבדלים הקטנים במציאות, כמו קוקה קולה וסיגריות ו-Thursday Night Live...
"
ו" גם היתה ממש מצחיקה הסצינה שהוא מנסה לנגן להורים שלו את Let it Be בפעם הראשונה."

Aranel Nenharma

Well-known member
אני דווקא די התאכזבתי. היה לו רעיון גאוני ובזבזו אותו לחלוטין. גם הוא היה אדם מעצבן וגם כמו שאמרת כל הקטע הרומנטי שתפס הרבה יותר מידי נפח היה על הפנים. וממש שנאתי את הסוף למה תמיד הכל פומבי?
אבל היו קטעים קטנים נחמדים כמו אלה שציינת:
"אהבתי נורא גם את כל שאר ההבדלים הקטנים במציאות, כמו קוקה קולה וסיגריות ו-Thursday Night Live...
"
ו" גם היתה ממש מצחיקה הסצינה שהוא מנסה לנגן להורים שלו את Let it Be בפעם הראשונה."
אני גם התאכזבתי מהסרט.
באתי אליו עם המון ציפיות כי הרעיון הוא גאוני ונשמע מרענן.
אבל כן, הפיקוס היה על הדבר הלא נכון.
גם ממש עצבן אותי שהבחור זכר הכל וכל השאר לא זכרו.
מסתבר שיש לסרט סוף אלטרנטיבי, שלדעתי הרבה יותר טוב.
בסוף הזה הבחורה היא זו שמציינת את הארי פוטר ולא הבחור. והבחור הוא זה ששואל מה זה
שלדעתי זה מגניב יותר. כי ככה זה נותן תחושה שהפסקת החשמל הזו השפיעה על כולם ולא שיש משהו מיוחד בבחור הזה (כי הוא לא כזה מיוחד)

ולמי שרוצה, הסוף האלטרנטיבי

dilia snake

Well-known member
צריך לאשפז אותי, או לפחות להחרים לי את הכרטיס אשראי.

הלכתי היום עם אימא לאיזה מרכז כדי לקנות לה מתנה ליום הולדת, מפה לשם היה צומת ספרים פתוח אז נכנסנו גם לשם.

עכשיו ברשימת קריאה שלי יש:
3 מייקל קונלי+ ההמשך של POPPY WAR שיושב אצלי מאוגוסט ואני צריכה לקרוא אותו(בינתיים גם יצא הספר השלישי אז טכנית הוא גם ברשימה אבל אין לי עותק שלו בבית).
4 בעברית שקניתי מההטבת יום הולדת בסטימצקי ועוד לא נגעתי בהם (אחד מהם הוא ספר מס' 4 בסדרה, אני צריכה לקרוא את כול הסדרה מההתחלה כי אני לא זוכרת כלום).
5 ספרים שקניתי היום בצומת ספרים.
ו-2 שאימא קנתה אחד על מלחמת ששת הימים ואחד על יום כיפור.

אני חושבת שמה שזה אומר שלפני מרץ אסור לי להתקרב לחנויות/אתרים שמוכרים ספרים😅.

Lhuna3

Well-known member
צריך לאשפז אותי, או לפחות להחרים לי את הכרטיס אשראי.

הלכתי היום עם אימא לאיזה מרכז כדי לקנות לה מתנה ליום הולדת, מפה לשם היה צומת ספרים פתוח אז נכנסנו גם לשם.

עכשיו ברשימת קריאה שלי יש:
3 מייקל קונלי+ ההמשך של POPPY WAR שיושב אצלי מאוגוסט ואני צריכה לקרוא אותו(בינתיים גם יצא הספר השלישי אז טכנית הוא גם ברשימה אבל אין לי עותק שלו בבית).
4 בעברית שקניתי מההטבת יום הולדת בסטימצקי ועוד לא נגעתי בהם (אחד מהם הוא ספר מס' 4 בסדרה, אני צריכה לקרוא את כול הסדרה מההתחלה כי אני לא זוכרת כלום).
5 ספרים שקניתי היום בצומת ספרים.
ו-2 שאימא קנתה אחד על מלחמת ששת הימים ואחד על יום כיפור.

אני חושבת שמה שזה אומר שלפני מרץ אסור לי להתקרב לחנויות/אתרים שמוכרים ספרים😅.
אוף, אני מקנאת בך כל כך. הייתי שלשום בקניון ואיזה 20 דקות הסתובבתי בסטימצקי בשביל לנסות למצוא ספר שיעשה לי חשק לקרוא אותו. בסוף לקחתי את "מוקף באידיוטים" שזה בכלל ספר עיון אבל יאללה, נראה נחמד יחסית, ורק כי הוא היה במבצע 1+1 לקחתי גם את "הגיע הזמן להדליק את הכוכבים" שאני מאוד בספק שאני אוהב גם. נהיה לי ממש קשה עם הסיפור.

Lhuna3

Well-known member
זה בכלל סיבה למסיבה, לא? להיות בקניון, גם אני הייתי באחד בפעם הראשונה מזה חודשיים לפחות. התגעגעתי קצת.
בהחלט! |כן| רק שהמסעדות עדיין סגורות שם לישיבה קצת ביאס אותי.
וראיתי אחת לפחות שכבר נסגרה ויש במקומה עסק אחר ;-(

nerdkey treky

Active member
בהחלט! |כן| רק שהמסעדות עדיין סגורות שם לישיבה קצת ביאס אותי.
וראיתי אחת לפחות שכבר נסגרה ויש במקומה עסק אחר ;-(
ממש חבל על המסעדות. אני מתגעגע לשבת ולטייל ולאכול עם חברים. אני גיליתי חנות חדשה שנפתחה, לאו דווקא מסעדה. זו הייתה אחת מחנויות הציוד הביתי היפניות שמתרבות פתאום בישראל.

dilia snake

Well-known member
אוף, אני מקנאת בך כל כך. הייתי שלשום בקניון ואיזה 20 דקות הסתובבתי בסטימצקי בשביל לנסות למצוא ספר שיעשה לי חשק לקרוא אותו. בסוף לקחתי את "מוקף באידיוטים" שזה בכלל ספר עיון אבל יאללה, נראה נחמד יחסית, ורק כי הוא היה במבצע 1+1 לקחתי גם את "הגיע הזמן להדליק את הכוכבים" שאני מאוד בספק שאני אוהב גם. נהיה לי ממש קשה עם הסיפור.
ה"בעיה" שלי שאני מגיעה לחנות עם רשימה ואז צריך להשלים לכול המבצעים שלהם ומפה לשם במקום 1-2 אני גומרת עם 4-5:-D.

למעלה