שרשור אוספים

juggernaut

New member
אמרתי לא לשאול!

לאדע. דודה שלי שגרה בחו"ל קנתה. אמרה שזה עלה דיי הרבה...

DARTHME

New member
אני אוסף מחזיקי מפתחות

עדיין אין לי מחזיק מפתחות של סטאר וורס אבל יש לי את זה
זה קוואי גון ואובי וואן נלחמים נגד דארת' מול בנאבו הם זזים כשפותחים את זה, זה עלה לי 10 שקל באייקון

odiman11

New member
יש לי אוסף

אבל זה ידרוש ממני המון תמונות:\ זה יקח זמן

The Anja

New member
המממ

יש לי מספר לא מבוטל של ערכות לגו, אבל רובן מפורקות כרגע וגם אין לי מצלמה מתאימה. לגו שולט!

Obi Dan Kenobi

New member
יש לי הרבה מאוד אקשן-פיגרס ../images/Emo118.gif

אבל קודם אני צריך למצוא את כולם, חלקם בארגזים, ואז לנקות אותם. חוץ מזה, יש לי גם הרבה חלליות. בימים הקרובים אני אביא תמונות.

odiman11

New member
אוקי...האוסף שלי:)

פרק 1 אוקי...יש לי פה את: התסריט של פרק 1 מתחת ל"מכשיר קשר" שקווי גון השתמש בטאטוין חלליות של: הפדרציה, נאבו, ועוד רכב של הדרואיד ודמויות:סידיוס, אמידאלה, אינאקין, אובי וואן, קווי גון, דארת' מול, וואטו, ריק אולייה ועוד זוג חלליות קטנות....

odiman11

New member
פרק 2

גם פה יש 3 תמונות פה יש לי את: חללית של אובי וואן, היצור הענקי הזה שאינאקין רכב עליו(לא זוכר שם) דוקו, ווינדו, אינאקין, אובי וואן

odiman11

New member
פרק 2 המשך

שכחתי לציין את הדרואין השבור שבא עם ווינדו..

Mor L

New member
לי יש אוספים מסוגים אחרים

אני מניחה שלרובכם יש את הדברים הבאים, אבל בכל זאת, הם מה שמחממים לי את הלב ונותנים לי תקווה חדשה כל יום. 2 פוסטרים ענקיים של ויידר, 3 עותקים של חוברת של בלוקבאסטר שכולה ספיישל אחד גדול על מלחמת הכוכבים, בובה אחת מסכנה של ויידר שקיבלתי כשעבדתי כדיילת ידיעות בקיוסק אבל אני אוהבת אותה מאוד. אני מדפיסה תמונות מהאתר הרישמי www.starwars.com שממלאים לי את כל הקירות גם בבית וגם במעונות (יש לי אחת מדהימה מאחורי הקלעים שבה מארק האמיל ודייויד פרווס עם החליפה של ויידר מחזיקים את אותה החרב, דבר שלעולם לא היה באמת בסרטים - זו תמונה נדירה ביותר), ציור מיוחד של ויידר מחזיק בחורה מעולפת והוא הישועה שלה, שלצערי אני לא מצליחה לגלות מי צייר אותו. הספר האמיתי של מלחמת הכוכבים בעברית, ועוד 4 מתוך 6 ספרים בסדרה המצויירת בעברית. שלא לדבר על זה שיש לי את המסיכה של ויידר, כל הסרטים באיכות חדשה וגם ישנה, כשהעטיפות שלהם סרוקות, ואת תקווה חדשה ספציפית יש לי בשלושה עותקים. בוא נראה... אממ... פוסטר פארודיה של אורי פינק על מ"כ מסב"כ ופוקימון הכל מישמש מצחיק ביחד, אלף ואחד כתבות על הלחמת הכוכבים מהעיתון, צילום שלי עם האן סולו (דמות קרטון), 2 חולצות של מלחמת הכוכבים, מאות האתרים ששמורים לי בפייבוריט, עד שאח שלי מפרמט את המחשב ואני צריכה לחפש אותם מחדש... אווווווו כן! ציור שציירתי במשך שנתיים של ויידר! חלק יגידו שזה לא נחשב, אבל מבחינתי הם הדברים הכי יקרים לי בעולם.

למעלה