שרשור אוספים

MajorWinters

New member
שרשור אוספים

פעילות כדי להעיר ענק משנתו שרשור אוספים כל אחד יספר מה הוא אוסף כמה זמן (כי אנחנו תמיד מספרים אבל אף פעם לא באופן מסודר), רצוי להוסיף תמונה. אני דין וגם אני מכור לאקשן פיגרז....

odiman11

New member
פרק 4

פה יש לי בעיה של קצת יותר משלוש..אז אני יביא לפה 4 ואם יהיו בקשות את אראה את השאר:) פה יש לי זוג סצנות אובי וואן נגד ווידאר וארטו בטאטוין כמובן יש לי גם ת'ריפיו בובה ומחזיק מפתחות אקס ווינג על סטנד דאת' סטר שנפתח לכל פרק 4 ממש(פה הייתה לי בעיה עם התמונות) וג'וואה

odiman11

New member
4 המשך

הייתה לי קצת בעיה עם האן סולו.. הוא לא של פרק 4 הוא יותר של EU אבל לא היה לי איפה להכניס את המסכן

odiman11

New member
4 המשך

אופס, שכחתי להזכיר גם את הבטריה המהלכת ופה יש את אובי נגד ווידר

odiman11

New member
4 אחרון

בחיים לא תנחשו מאיפה זה.. שלוק דיבר עם ת'ריפיו וארטו במוסך שלו בטאטויו הוא ישב שניה ושיחק עם צעצוע של חללית

odiman11

New member
דברים כללים ולא קשורים

שלא תעזו לשאול אותי מה זה

odiman11

New member
דברים כללים ולא קשורים2

החרב של ווידר שנפתחת לקרב בyavin

odiman11

New member
דברים כללים ולא קשורים3

זהו! סיימתי אני מקווה...יש כמה פוסטרים אבל נראה לי שזהו

MajorWinters

New member
סצינות שעיצבתי

אני כבר מת לעשות עוד סצינות מאז שקיבלתי את המצלמה, אבל עקב דירה קטנה באופן יוצא דופן נאלצתי לשים את האוסף במנוחה לבנתיים...

Another Girl

New member
../images/Emo7.gifלי אין

חוץ מאקשן פיגור של ליה בבגדי הות' ששלחו לי פעם ומגזין סטאר וורס שקניתי פעם בדיזינגוף,אין לי כלום. *נסקלת*

juggernaut

New member
אממ..

יש לי את כל המשחקים שיצאו אי פעם לסטאר וורס גלקסיס(גם האלה לגמבוי ולגיימקיוב, ואפילו האלה למגהסון) הכל מקוטלג יפה יפה...חחח ועד...שבועיים אני מקבל סוף סוף את הלייטסיביר של לוק..אל תשאלו כמה זה עלה.

למעלה