שרשור אוספים...!!

tali44

New member
קלסר -

קלסר עם תמונות מעיתונים גם מפעם ופוסטרים מעיתונים וכאלה...

tali44

New member
עוד מהקלסר-

וזוהא לבינתיים. ביומולדת שלי אני מתכננת להגדיל את האוסף...

YugiBoy

New member
אחלה אוסף..

הלוואי והיה לי את BITM כדי להשלים את הסדרה.... ויש לך המון חומר... והבשמים (=

YugiBoy

New member
אני לא יכול...

אני חוסך עכשיו... אני מתכנן קניה גדולה של איזה 7 סינגלים ועוד דיסק מיוחד ודיי נדיר...(כן כולם של BS) אז אין לי אפשרות ממש... מה גם שאם אני אמצע מישהו שימכור לי אני אקנה - כי זה פריט אספני.. לא באמת תשימי ותשמעי את זה ... חחח

YugiBoy

New member
אני לא יודע למה,

הייתה לי הרגשה שתשאל את זה...ואתה אפילו לא פעיל בפורום חחח אני קונה את: BABY ONE MORE TIME BORN TO MAKE YOU HAPPY
CRAZY FTBOMBH OOPS I DID IT AGAIN STRONGER LUCKY ואת דיסק הרמיקסים (לא סינגל - דיסק) של OOPS עם האריזה הסגולה-מוזרה הזו... כנראה שיהיה לי את BOMT ואת LUCKY פעמיים (לא בטוח) ואני אוכל להחליף עם מישהו על משהו (=

YugiBoy

New member
אם זה -היחיד- שחסר לך,

אז תקבל אותו
רגעע... אבל אז הוא יהיה חסר לי!

Invisible Boy

New member
לא נורא ../images/Emo6.gif

אני אביא לך את הרמיקסים או משהו
זה כזה חסר לי.

YugiBoy

New member
חחח נו אתה משווה

בין רמיקסים לבין הסינגל הכי פחות מוצלח שלה? בטח הוא לא מכר כלום לך תמצא מישהו שקנה אותו ! לא סתם... אבל לדעתי כדאי להשאיר את הדיון הזה לאחרי שאני אקנה.. למרות שבדקתי, ויש לו עטיפה ממש יפה! אבל יש מצב שאני אולי משיג עוד מקור, אז אני אדבר איתך... !

tali44

New member
אם יש לו איזה סינגל פעמיים אז תודיע לי. ../images/Emo3.gif

SuperShiro

New member
בטח שכן../images/Emo3.gif למרבה הפתעך אני

אפילו שמעתי אותו כל כך הרבה פעמים עד שהוא נשרט והייתי צריכה לקנות אחד חדש [מה שעשיתי
]. יש שם רמיקסים מצוינים ששווים שמיעה
בכל אופן, איך שאתה רוצה. היום הוא עולה בסך הכל 50 שקלים, אבל שוב..ההחלטה היא שלך

YugiBoy

New member
אולי זה כי אני

יותר אוהב גרסאות רגילות, או לכל היותר גרסאות דאנס.. או אם זה רמיקס.. שיהיה מיוחד.. זה פשוט עושה לי חור בראש.. אפשר לשמוע מידי פעם, אבל לא לשלם כל כך הרבה כדי לשמוע את זה פעם בשנה... אני שמח שאת אהבת את הדיסק (= אני אשיג אותו כבר...אל תתדאגי לי (=

tali44

New member
תודה...../images/Emo13.gif

אבל זה דווקא לא כל כך הרבה חומר... יש לי עוד הרבה להשלים
ואני מחכה ליומולדת להגדיל את האוסף!!

YugiBoy

New member
חומר הכוונה עיתונים והדברים הקטנים האלה...

קלפים וכל שאר השטויות.... והאביזרים לבית הפסר.

למעלה