שרשור אוספים...!!

tali44

New member
שרשור אוספים...!!

נכון שיש כבר כזה, אבל פה חשבתי שיהיה נחמד לעשות אותו בתמונות. שכל אחד יעלה תמונות של הדיסקים, DVDים וכל מה שיש לו של בריטני. אולי זה רעיון גרוע אני יודעת...? חחחחח, אבל בכל מקרה אני אתחיל. ואני רוצה לציין שהאוסף שלי מצומצם בריטוף יחסית לאנשים פה בפורום. חחחחחח

tali44

New member
אממ יש לי תקלה, אז לבינתיים תשרשרו לפה

תמונות של דברים שלכם של בריטני. לדוג' לקובי יש מלא, ולצחי יש את "מקדש ברינטי" ועידן פעם פרסם.... פרסמו, אני אפרסם יותר מאוחר.

Invisible Boy

New member
אוקיי ../images/Emo2.gif

מאיפה הבאת את הפוסטר הזה ?
ואני מכיר את התמונה שעל הכרית
אחלה אוסף

s H e L i 1 6

New member
טנקס../images/Emo13.gif

פשוט אמא שלי אמרה שאני יבחר תמונה בשביל הכרית וראיתי אותה ככה מעוצבת אז הייתי חייבת
והפוסטר מהפנינג ואפשר להזמין גם דרך אתר וזה מגיע אליהם לחנות. ולעומתך ולאחרים פה אינלי כלום אני עדיין בשבלי הרחבת האוסף :|

Brit22k

New member
א נ י - ר ו צ ה - א ת - ה פ ו ס ט ר - ה ז ה !

אני החפש אותו!!!

YugiBoy

New member
יאא אוסף טוב לדעתי... כי

יש לך במידה מסוימת מכל דבר... (=

Over To You

New member
אוקיי שלי =]

אממ אוקי אני אפרט חח אני אתחיל מלמעלה הדיסקים יש לי רק את הסינגל של סומדיי, מהדורה מיוחדת של מי פרוגטיב עם הרמיקסים, מהדורה מיוחדת של אין דה זון עם 4 מדבקות ואיזה פאץ' להדביק על בגדים... אתם יכולים לראות אותם למטה מתכת לכרית ודיסק ממש ממש מיוחד של בריטני עם חתימה אמיתית שלה!! חח אני עד עכשיו מתרגשת מזה......... והשאר רגיל חח מתחת לדיסקים כל התמונות האלה מאחורה יש לוחות שנה קטנים כאלה חח יש לי מיליונים......... ולידם כמה סימניות..... ובצד...... שטרת של בריטני!!! חח כן תופתעו..... שטרות של כל מיני ארצות לא אמיתיות כמובן עם בריטני עליהן חחחח מיוחד או מה? ולידם איזה קלטת של רימקסים מהדיסק הראשון ושירי בונוס לא יודעת חח והמדבקות של האין דה זון ולידם עוד סתם מדבקות חח ולמטה כל הבשמים שלה :) אוקי חח מקווה שנהנתם מהסיור אם נהנתם ספרו לחבריכם XD

Brit22k

New member
יאאא איזה אוסף מאאאגניב ../images/Emo3.gif אהבתי../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

Invisible Boy

New member
סינגלים../images/Emo26.gif

זו תמונה ישנה של הסינגלים כלום לא השתנה חוץ מזה שעכשיו יש לי את BTMYH פעם אחת.

tali44

New member
מה זה שם בצד של פפסי...??../images/Emo2.gif

זה הדיסק או מה? מאיפה השגת את זה...??

Invisible Boy

New member
זה דיסק../images/Emo3.gif

יש בו ראיון עם בריטני, פרסומות ולא זוכר מה עוד... לפי מה שאני הבנתי, זה היה בארגזי פפסי. אני קניתי את זה ממישהו

למעלה