נכון "קיבת ברזל" זה רק ביטוי
ושוב למרות השינויים של הגוף בהריון, אני מכירה את הגוף שלי בדיוק כמו שאני מעדיפה לא לקבל חיסון שפעת שהומלץ לי עליו כי נשים בהריון הן יותר בסיכון וגם שפעת זה לא נעים בהריון וזה גם וירוס די שכיח.
מהכרותי עם הגוף שלי גם בהריון הקודם, דברים של הקיבה לא עוברים אצלי קשה וכנ"ל שפעת.
יש לי חברה שגם ביום טוב תצליח לקבל הרעלת קיבה גם אם היא רק נוסעת לעיר אחרת ואוכלת בחוץ אז היא בטוח לא תסתכן אף פעם ובאמת בכל מצב מבשלת את כל האוכל שלה למצב של well done
הקביעה שלי כמו שאמרתי, של מה לאכול או לא זה האם יהיה מעבר וגרימת נזק לעובר ולכן אני אוכלת עכשיו בשר טחון בבולונז ולא סטייק (כי אני לא אוהבת לאכול סוליה
) גם אם הסיכוי קטן אני לא אקח אותו. כנ"ל שתית אלכוהול (ועישון אין מה לדבר אני שונאת מראש).
שוב פעם כמו שאמרנו ההחלטה צריכה להיות אישית, אני יכולה לציין שבהריון הקודם לא ידעתי האיסור הוא רק בגלל האם ושסלמונלה לא יכולה לעבור לעובר ולכן לא אכלתי ביצים כמו שאני אוהבת ואני חושבת שידע זה חשוב על מנת לעשות החלטה מודעת.