שרשור אוכל בהריון

חמי אותו סרט

כל ארוחת שישי אני עוברת ועושה מעקב תקינות מזון במקרר לפני שהוא חוזר מבית הכנסת
מה אני אגיד הבן אדם אוהב לקנות במבצעים אז אל תתפלאי אם את שותה קולה פג תוקף מ2012 זה סך הכל שנה שעברה ובכלל מי צריך גזים בקולה זה סתם מנפח....

LULlK

New member
אני יודעת פשוט כשאמרת את זה

זה הזכיר לי שאני ואחיות שלי כשמישהי אוכלת משהו לא ברור
אנחנו מאחלות לה "מי יתן וקיבתך תהיה כמו של סבתא"
ואם זה לא הולך תמיד אפשר לשאול אותה איזה ח$% היא אכלה למרות שברומנית זה נשמע יותר טוב

EcoT

New member
אני כמוהם

פעם נגמר לי החלב אז השתמשתי בחלב סויה שהיה פתוח במקרר רק אחר כך ראיתי שפג תוקפו 5 חודשים קודם

LULlK

New member
אני הכי "אוהבת"

חבוא להורים שלי ואז אימא שלי שהיא ככל הנראה טטרנית כי אחרת אין להסביר את היעדר חוש הריח
מביאה לי איזה מרק או חלב או יוגורט להריח ויש לזה ריח של משהו שנמצא שנים בתוך גרביים צבאיות ועוד שואלת אותי אם נראה לי שזה אכיל או להזביל..

אני אקסטרה רגישה לטעמים אני מסוגלת להזביל דברים גם אם יש תוקף עדיין אם הריח לא נראה לי.. שנים של צלקות קולניריות עשו את שלהן ככל הנראה

EcoT

New member
לי יש חוש ריח ממש מפותח, במיוחד בהריון

את רוצה שאני אשאיל קצת לאמא שלך

LULlK

New member
אני מודה לך על ההצעה הנדיבה

אבל לאימא שלי כלום כבר לא יעזור

אני חושבת שאחרי שאתה בטוח שכדורי חינה למרות הריח של אתר הפסולת דודואים הם בעצם כדורי שוקולד טעימים והדבר היחיד שמציל אותך זה הזינוק המרשים של חמותה לעתיד של הבת שלך, שמזנקת כדי למנוע ממך להרעיל את עצמך, את מבינה שאין בדיוק דרך חזרה

אבל באמת תודה על ההצעה

גם אני חשבתי שזה מצחיק

עד ששמעתי את עצמי אומרת את זה לבן שלי
ביחד עם "מה אתה חושב, שהכסף צומח על עצים?"
ו - "מישהו יצטרך להרים את זה משם, נכון??"
ו - "אי אפשר לחשוב מסודר בחדר מבולגן!"

ובטח עוד כמה שלא עולים לי בראש עכשיו.

אנ'לא מבינה מתי זה בדיוק קרה, אבל נהייתי אמא שלי!!

LULlK

New member
זה מילא אבל ביום ההוא שהבנתי

שאני אשכרה עונה לה ברומנית כדי שלא יבינו (ושתינו ילידות הארץ שיהיה ברור והרומנית שלנו שווה לתחת)
הבנתי שזהו כאן נסתם הגולל, עכשיו רק חסר לי לענוד את תכשיטי הזהב של סבתא שלי אחרי שעשיתי פרמננט בלונז', עם לק ורוד (כמו שיש לי עכשיו...כלומר רק הלק) ללבוש חולצת עטלף עם נצנצים שבעלי יגדל שפם וישב עם הגופיות שהוא כל כך אוהב על יד כוס התה שלו ואז רק נפסע בנחת לצלמניה הקרובה וננציח את עצמנו למען הדורות הבאים שידעו שזה פשוט בלתי נמנע

אוי הרסת אותי

בתור חצי רומניה אני מוכרחה לשאול - צלמניה סבבה, שפם זה חשוב, אבל איפה הכרוב??? מאודה, חמוץ, ממולא, משהו!!...

LULlK

New member
ממש על יד האבטיח המוחמץ, העגבניות בחומץ

המלפפונים בחומץ הכרוב בחומץ, העוף בחומץ כדורי השוקולד בחומץ והפיצוחים בחומץ וכמו שבעלי שהוא חצי עיראקי חצי מרוקאי במקור מוסיף, והכל הכל הכל נמצא במקפיא

LULlK

New member
נכון פפריקה משני הסוגים
יחד עם בצל לבן

זה רק כדי להחריב כל מיני גבינות לבנות תמימות שמחכות להימרח על לחם
ובעצם לא מודעות למזימה הנוראית של אבא שלי להפוך אותן את כולן ל"גבינה יוגוסלבית" או ככה לפחות הוא טוען שזה למרות שזו העלבה בוטה והפרת כל האמנות של יצרני הגבינה באשר הן

בחביתה החמודה והתמימה בדרך כלל יהיה נקנניק גבינצ טונה בצל עשבי תיבול עגבניות שמן כדורי טניס שרוכים גרעיני חמניה ושברי שקר כלשהו וכמובן שכבה לבנה של מלח אחרת כל "הטעם" הולך לאיבוד

Fragile rose

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

בעלי ככה
"שימי את הבולגרית בחביתה! זה בטוח שיצא טעים!!"
ברור, בשילוב עם הפפריקה, כמון וכורכום

LULlK

New member
תנחומי הכנים באמת

לפחות אני מקווה שכל פעם שהוא בא אליך בכזו יצאה
you giving him THE LOOK
את יודעת זה שגורם לו ללכת לחפש משהו אחר לאכול כמו מילקי או במבה ולעזוב לך את החביתה בשקט

(נהייתי רעבה כבר
)

Fragile rose

New member
אני מפרגנת לו, שיאכל

בסוף הוא זה שמשלשל ולא אני

(מתחילת ההריון יש לי סלידה מטורפת מביצים ככה שנבצרו ממני התענוגות של הפפריקה
)

לא נעים לי לאכזב אתכן

אבל גבינה קשה בחביתה זה דווקא טעים והסיבה שאני לא אוכלת זה היא שמטעמי היקף מתניים אני אוכלת רק גבינה לבנה רכה ולא יותר מ5%.
אגב חביתה באמת יכולה לספוג הכל: פטריות, בצל, נבטים, זיתים, חרדל, עגבניות... (לא הכל ביחד. כן?)
ולא. אני כבר לא בהריון.

למעלה