שרשור אה? קון 2007

Lust chan

New member
-מעתיקה מהבלוג כי אני מעאפנה-../images/Emo135.gif

ניצחנו. פאקינג ניצחנו. אני לא מסוגלת לעכל את כל היום הזה בכלל, את הריקוד ואת התשואות ואת כל הכפיים והאנשים שרצו ללחוץ לי את היד ולחבק אותי ולצלם אותנו רוקדות אחרי ולפני ההופעה.. ואז גם דרשו מאיתנו הדרן, אבל התאמנו כ"כ הרבה שהרגליים שלי כאבו נורא אז לא יכולתי, וגם לניצן הייתה הרצאה. גומן, מינה סאן! TT אבל אנחנו תמיד יכולות לעשות הופעת אורח בכנס הבא (לא להשתתף בקוספליי שוב כי זה סתם יהיה מעאפן, אבל אם ביקשתם כ"כ יפה, יהיה קשה לאכזב XD) קאסט לאקי סטאר- FOR THE WIN. אשכרה. וואו אני לא יכולה לנשום עדיין, כל היום הזה היה פשוט... הרבה... כ"כ. אני חושבת שאי אכתוב פוסט נורמלי מחר. או שזה כבר היום. אין סיכוי שאני אוכל להירדם אחרי זה.. מקום ראשון.. אני חשבתי שניקח מקסימום שלישי עם כל התלבושות המדהימות של כולם, ו..מקום ראשון.. אני חושבת שסוף סוף אני מעכלת את זה ומתחילה לבכות XD; -הם אהבו אותנו!! הם אהבו אותנו וצחקו ;__;! כשעשיתי את הטימוטיי ואת הצ'ה לה הד צ'ה לה!! אומג ;______; אני כ"כ שמחה שקשה לי לתאר בכלל- וכמובן, הדבר שאמרתי אחרי שנגמרה ההופעה.. אפילו שהוא לא שמע והייתי צריכה להסביר לו את זה בסוף בעצבים ("מה זאת אומרת לא שמעת?! אני נעמדת מול כל הקהל, מתנצלת ומובכת כמו לא יודעת מה והם כולם עושים "אווו" ואני עושה להם "שתקו#%#!!!!!" ואתה לא שמעת?! אני אדפוק לך את הנעל בראש!! T__T;;;"). אבל אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף. התגעגעתי. באמת. תודה על הכל. טיהיהיהי, עכשיו אני חושבת שאני אתחיל לבדוק אם אנשים כתבו משהו על הקאסט שלנו, אומגגגג~~~ ^___^~! TIMOTEI!! TIMOTEI!!! TIMOTEI!!!! נ.ב. אה וכמובן הייתה את הקונאטה הנוספת שהפאה שלה הייתה מושלמת לאללה, וכשהיא ראתה אותי עם השיער השחור היא עשתה לי כזה "תגידי, את אמורה להיות קונאטה?" ומה זה עיצבנה אותי, כי לא עשיתי לה כלום ומה היא רוצה ממני~~~~ >__> בסוף גם הייתה הפאה הכחולה מקסואי, אז פחח, זיבי. ובכלל היי, בסופו של דבר אנחנו אלה שזכו DD:!! חהחהחהחה.

היה כזה כיף!!!!!!!!!1

OMG XD פעם ראשונה שאני זוכה בקוספליי!!! 3> זה היה כזה שווה.... כל הזמן התאמנו על הריקוד שלא יהיו פדיחות XD אפילו בשירותים XDDDDDD לא קניתי בסוף כלום אבל אני אקנה בפיסט ^^

NoAmItA ChAn

New member
מקום-ראשון-קאסט-לאקיסטאר-!!!!!!!111

היה מדהים!!!!111111 דבר ראשון בגלל כל האנשים שפגשתי, שכבר מזמן לא ראיתי\אף פעם לא ראיתי אבל דיברתי איתם במסנג'ר\שמעתי עליהם וסוף סוף פגשתי אותם!!! מאיו, קסואי, טל, רוז, פאקו, שקדע, קרן, שרון, שני, יוני והילה. וכמובן שלא אשכח את כל האנשים שפגשתי וראיתי אותם לא מזמן (XD), כגון גל, גלי, ניצנע, ליסע, שושי, עומר וזאק. דבר שני, זכינו!!!!!11111 דבר שלישי, הכרתי מלא אנשים חדשים וגם דיברתי עם מלא אנשים שאני לא מכירה XD (חלקם בזכות המחמאות והבהייה על הריקוד לאקיסטאר שלנו 3:). דבר רביעי, קנתי שלושה פיגרים של סאקורה (ולא, אני לא חולה על הדמות, היא פשוט חמודה לדעתי והפסלונים היו ממש יפים DD:). גלי באה לישון אצלי יום לפני הכנס. הלכנו לחפש גרביים ארוכות לי ולניצן, בד חום לקוקיות שלי ובד צהוב לניצן. אחר כך חזרנו אליי הביתה וצבענו+שטפנו+עשינו פן לפאה (וגם היה קצת צבע סגול על הבלטה ;; אני מקווה שזה ירד אחרת אמא שלי תרצח אותי) ושמענו מוזיקה DDD: ואז גלי הכפרע תפרה לי את הסרטים וזמזמנו לנו DDD: בלילה כל שניה שתינו התעוררנו אבל לא יצאנו מהמיטה כי היינו חייבות להירדם כדי שיהיה לנוכוח למחרת. ואז בבוקר עלינו על קו 45 ומישהי באוטובוס שראתה אותנו בתלבושות ואת גלי עם הפאה שאלה אותנו אם אנחנו דמויות ממנגה וזה D: ואז כשירדנו מהאוטובוס בסוף העולם וניסינו למצוא איפה זה, וקבוצת פועלים מעבר לכביש אמרו שזה יפה ונופפו לנו ביד ונופפנו להם בחזרה XDD ואז ראינו קבוצה של ילדים ועקבנו אחריהם ואחר כך בכנס הסתבר שהם עקבו אחרינו XDDDDDDD ואז כשהלכנו בדרך אני וגלי עצרה מכונית עם חייל ושתי חיילות ששאלו אותנו לאן אנחנו הולכים, למה אנחנו לבושות ככה ואיחלו לנו בהצלחה XDDD זכינו!!!!!!!!!!!!!!!111111111 כשעלינו גל צרחה "צ'לה-האי-צ'לה!!!11" (?) ואני צעקתי לה "אורוסאי!!11" וכולם צחקו!!!11 וכשהתחלנו לרקוד מחאו לנו כל כך הרבה כפיים!!!!!!!!!!111111111 זה היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!1111111 היה פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 אין מילים לתאר את ההרגשה על הבמה שזכינו!!!!!!!!!!!111111 וכשכולם הריעו לנו וצחקו!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111 בכנס הראשון שלי זכיתי בתחרות קוספליי עם ארבע חברות טובות מאוד מאוד מאוד מאוד שלי. היה מדהים.

NoAmItA ChAn

New member
אה ועוד כמה דברים ששכחתי P:

פגשתי גם את שירצ'אן!!1 וחיבקתי אותה אבל לא כל כך הרבה >; אל תדאגי, סתם גבוהה! תמיד יהיה עוד מפגש!!
תודה רבה רבה רבה רבה לטל וליסה שישבו ושמרו לנו על הדברים. באמת תודה רבה על הכל!!!
אני אעלה את התמונות כשאבא שלי יגיע ויסביר לי איך XD;

Lust chan

New member
*שלוש../images/Emo135.gif

תלמדי לספור מעבולה XD;;;
אני כרגע קוראת בפורומים על הכנס, את לא מאמינה כמה אהבו אותנו, זה פשוט מטורף לגמרי ;;!!!

Lust chan

New member
מה!! ס__ס../images/Emo135.gif

כבר משלשום אתה ברשימה שלי ולא חסום או משהו כזה. כוסאמאשלהמסן. שניה.

../images/Emo15.gif לאקי סטאר אחרונה! זכינו!

אני לגמרי מבסוטה מהחיים על זה! תמיד הייתי אופטימית לגבי הקאסט הזה כי ידעתי שהשקענו בו את הנשמה והכול, אבל לא האמנתי שנזכה בראשון! אבל השמחה שלי טיפה התעכרה מזה שההרצאה שלי נדחתה כל כך שכל מי שרציתי שיבוא ואנשים בכלל לא באו, חוץ מכמה כפרות מפה, זאק (שהתלהב רצח), עומד שלא הפסיק להפריע וכמה אנשים שהגיעו לשם בטעות. אבל לא נורא, יש פעם הבאה והפעם עם דורר יוצא שמן הוא מקבל ממני בוקס שיעיף אוות ואת כל השומנים שלו לעזאזל. ותודה מיוחדת לסבא שלי אור-טאיצ'ו-סנפאי על זה שהוא עבד והתאמץ וסבל אותי ואת הנידנודים שלי כל היום. היה ממש כייף. ממש! חזרתי הבייתה כשהגרון המת שלי (אני לא יכולה לדבר הבוקר- איבדתי את הקול) מזייף "ווי אר דה צ'מפיונס, מי פרינד! אנד וייייייי גונא פליייי אינטו די איייר!"

mikokikyo

New member
היה מ-מ-ש כיף ^O^

אני ודרור (קירא צ'אן) הסתובבנו מלא בכנס, ופגשנו המוןהמון אנשים^OOOOOOOOOOOOO^ היה כל כך כיף X3 ושני ציירה לי עוד ציור333333333333333333333333> היא ממש מוכשרת *-* וגם החברה של ליסה ממשממש מוכשרת *-* וגם ליסה*-* ופאקו *-* והריקוד של לאקיסטאר היה כל כך יפה *_________________* הגיע לכן מקום ראשון, ממש3>! הייתן צריכות לשמוע איך כ-ל מי שישב מסביבי בקהל אמר כזה "מה?!?!?!?!" כשהשופטים אמרו בהתחלה שהם התלבטו בין קאסט של אמ... משהו למשהוXD ואז כולם כזה "אההההההההההה" כשאמרו שזה היה על המקום השני והשלישיXD וכשהם אמרו "ובמקום הראשון..." כל מי שהיה בקהל לידי כזה אומר/צורח "לאקי סטאר!!!!!!1111111111" XD הייתן מעולות 333333333333>~!!!!!!!111 וניצן, הייתה לך הרצאה מצויינת333>~!111 שוב תודה שהרצת בכנס, אחרת הייתי מפסידה אותה וזה היה ממש חבל 3>!!1111111 ובסוף לא קניתי כלום>; כי אנשים קנו את המנגות של אליס לפני, ואפילו סיכה נורמלית של פוג'יווארה נו סאי לא הייתה שם>; אבל בכל זאת ממש נהנתי ^O^ היה נפלא לפגוש שוב את כולם^________________^ *ותזכורת לעצמי לפעם הבאה: לאכול משהו ולא להשאר רעבה שמונה-תשע שעותXD דאייסקי מינה סאן, תודה שהייתם כאלה חמודים בכנס33333333333333333333333333333333>!!!!11111111

היה מגניב, חוץ מהסרוטים האלה שנראים כמו

מפלצות X_X הרבה צילמו, יש למישהו תמונות? או אתר שיש בו תמונות משם?? :O

כנס אנימה, מן הסתם.

בכנס תוכלי למצוא את מיטב הדברים הקשורים לאנימה, כגון, הקרנות, קניית מנגות, תחרויות, מוזיקה, וכדומה.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא לא שמעתי על זה אפ'עם..../images/Emo2.gif

זה פעם בשנה..?

למעלה