-מעתיקה מהבלוג כי אני מעאפנה-../images/Emo135.gif
ניצחנו. פאקינג ניצחנו. אני לא מסוגלת לעכל את כל היום הזה בכלל, את הריקוד ואת התשואות ואת כל הכפיים והאנשים שרצו ללחוץ לי את היד ולחבק אותי ולצלם אותנו רוקדות אחרי ולפני ההופעה.. ואז גם דרשו מאיתנו הדרן, אבל התאמנו כ"כ הרבה שהרגליים שלי כאבו נורא אז לא יכולתי, וגם לניצן הייתה הרצאה. גומן, מינה סאן! TT אבל אנחנו תמיד יכולות לעשות הופעת אורח בכנס הבא (לא להשתתף בקוספליי שוב כי זה סתם יהיה מעאפן, אבל אם ביקשתם כ"כ יפה, יהיה קשה לאכזב XD) קאסט לאקי סטאר- FOR THE WIN. אשכרה. וואו אני לא יכולה לנשום עדיין, כל היום הזה היה פשוט... הרבה... כ"כ. אני חושבת שאי אכתוב פוסט נורמלי מחר. או שזה כבר היום. אין סיכוי שאני אוכל להירדם אחרי זה.. מקום ראשון.. אני חשבתי שניקח מקסימום שלישי עם כל התלבושות המדהימות של כולם, ו..מקום ראשון.. אני חושבת שסוף סוף אני מעכלת את זה ומתחילה לבכות XD; -הם אהבו אותנו!! הם אהבו אותנו וצחקו ;__;! כשעשיתי את הטימוטיי ואת הצ'ה לה הד צ'ה לה!! אומג ;______; אני כ"כ שמחה שקשה לי לתאר בכלל- וכמובן, הדבר שאמרתי אחרי שנגמרה ההופעה.. אפילו שהוא לא שמע והייתי צריכה להסביר לו את זה בסוף בעצבים ("מה זאת אומרת לא שמעת?! אני נעמדת מול כל הקהל, מתנצלת ומובכת כמו לא יודעת מה והם כולם עושים "אווו" ואני עושה להם "שתקו#%#!!!!!" ואתה לא שמעת?! אני אדפוק לך את הנעל בראש!! T__T;;;"). אבל אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף. התגעגעתי. באמת. תודה על הכל. טיהיהיהי, עכשיו אני חושבת שאני אתחיל לבדוק אם אנשים כתבו משהו על הקאסט שלנו, אומגגגג~~~ ^___^~! TIMOTEI!! TIMOTEI!!! TIMOTEI!!!! נ.ב. אה וכמובן הייתה את הקונאטה הנוספת שהפאה שלה הייתה מושלמת לאללה, וכשהיא ראתה אותי עם השיער השחור היא עשתה לי כזה "תגידי, את אמורה להיות קונאטה?" ומה זה עיצבנה אותי, כי לא עשיתי לה כלום ומה היא רוצה ממני~~~~ >__> בסוף גם הייתה הפאה הכחולה מקסואי, אז פחח, זיבי. ובכלל היי, בסופו של דבר אנחנו אלה שזכו DD:!! חהחהחהחה.