ממממממממממממ........
Corrs - I Never Really Loved You Anyway
Corrs - Only When I Sleep גרררר.... Chambawumba - Tubthumping Eminem - Lose Yourself Westlife - Uptown Girl אתניקס - ג'סיקה אתניקס - היא לא תשוב אתניקס - מחר אני בבית Ger Halliwell - It's Raining Men Gilbert O'Sullivan - Claire Gilbert O'Sullivan - Nothing Rhymed וכפי שכבר אמרתי- Gilbert O'Sullivan - Alone Again Naturally השיר הזה היה באיזו פרסומת, וגם זה- וזה מנגינה ממכרת בטירוף ראו הוזהרתם: Fastball - The Way Grease 2 - Girl For All Seasons Grease - Summer Nights Guns 'n Roses - Sweet Child O' Mine Guns 'n Roses - Don't Cry Hanson - Where's The Love (וגם: Hanson - Mmm...Bop) חמי רודנר - בואי ניפרד Hercules - I Won't Say עברי לידר - לאונרדו (אם בא לכם להיות חברים שלו, בזמן הקרוב!!! יווווווווו עברי לידר
רווווווולז!!!!) Jamiroquai - Cosmic Girl
John Lennon - Happy Christmas (אנד סווו מארייייי קריסמססס..) כוורת - המגפיים של ברוך גזוז - מילים יפות Kylie Minogue - In Your Eyes *נסקלת* משינה- אנה (שיר הצ'אט
אנה לא גומרת, אנה מאחרת, למקום שאי אפשר..... אחרת.
) משינה - גברת שרה השכנה (ממכר..) Meja - All About The Money (אני יודעת ששמו אותו פה לפחות פעמיים, אבל הוא כזה שולט! איטס אול אבווט דה מאני!! איטס אול דם דם דם דם דום דום דום דום איי דונט ת'ינק איטס פאנייייי..) Microsoft - Jingle Bells
מוניקה סקס - כל החבר'ה (החוק היבש לא נרטב אף פעם, החוק היבש לא נרטה אף פעם, החוק היבש לא נרטה אף פעם, אפילו לאאאא מדמעהההה של ילדההההה...) מוניקה סקס - איש קש Monkees - I'm A Beliver (ד'אן איי סו הר פייס! נאו איימ א בליבר!!) Monty Python - Knights Of The Round Table
בריאן כוכב עליון זה אחלה סרט שבעולם, ואני יודעת את זה למרות שלא ראיתי אותו מעולם (לצערי הרב)
Nirvana - Heart Shaped Box No Doubt - Just A Girl Oasis - Stand By Me P.O.D - Youth Of The Nation (
אמרתי לעצמי- רגע, זה לא פאדל אוף מאד? זה הקול שלהם!! אההה, פ.אדל א.וף מ.אד..
) Queen - Bicycle Race Queen - Bohemian Rhapsody R.E.M - At My Most Beautiful Radiohead - Creep רוקפור - שוב לא שקט Roxtte - How Do You Do בכלל, רוקסט ממש, ממש, ממש טובים, כל השירים שלהם. S Club 7 - Never Had A Dream Come True Serge Gainsbourg & Jane Birkin - Je T'aime Moi Non Plus (זה: אוהבת אותך.. אוהבתת... כן, אוהבת... גם אני... *קול של צפרדע גוססת*) שלום חנוך - משיח לא בא (משיח גם לא מטלפ-אן, טה טה טה, טה טה טה טה טה טה טה טה..) שייגעצ - מניו יורק ועד רפיח (איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב! לו הם צבעי מולדת, אני רוצהההה לרדת, אם שחורים או לבנים- נמות כולנו *ג-ז-ע*נים.
) Snap - I'v Got The Power (טוב, זהו, כבר אי אפשר להתכחש: כל השירים של שרק, אחד לאחד, הם טובים שבטובים
) South Park - I'm Super Spice Girls - Goodbye (גווווווודביי, מיייייי פריינדדדדדד...) Spice Girls - Spice Up Your Life Spice Girls - Too Much (אנד נאת'ינג, איטס באד איננננננף..) סאבלימינל - הפינאלי *נסקלת* Sweetbox - Everything Is Gonna Be Alright מי - שר - ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום?? טיפקס - זמנים קטנים טיפקס - רבי ג'ו כפרה תיסלם - פרצופה של המדינה (יאאא... שמאלנים מסריחים
) תיסלם - עוד פגישה Tupac Shakur - Me And My Girlfriend *נסקלת* U2 - Mysterious Ways Weird Al Yankovic - Bohemian Rap City Wham - Last Christmas (לאאאאסט קריסמס, איי גאב יו מיי הארט.. דיס ייר, טו סייב יו פרום טירס, אייל גיב איט טו סאמוואן ספייייייייייייישל..) Will Smith - Just The Two Of Us מוניקה סקס - גשם חזק (האמת היא? זה שיר ממש, אבל ממש גרוע..) וסליחה שחזרתי כבר על כל מה שאחרים אמרו וגם על מה שאני אמרתי..