שרשורשירים..|בלוןכ|

ketty the sheep

New member
../images/Emo128.gif אופס

The Coral- Dreaming of You לא Thinking of You

coolit

New member
ממממממממממממ........

Corrs - I Never Really Loved You Anyway
Corrs - Only When I Sleep גרררר.... Chambawumba - Tubthumping Eminem - Lose Yourself Westlife - Uptown Girl אתניקס - ג'סיקה אתניקס - היא לא תשוב אתניקס - מחר אני בבית Ger Halliwell - It's Raining Men Gilbert O'Sullivan - Claire Gilbert O'Sullivan - Nothing Rhymed וכפי שכבר אמרתי- Gilbert O'Sullivan - Alone Again Naturally השיר הזה היה באיזו פרסומת, וגם זה- וזה מנגינה ממכרת בטירוף ראו הוזהרתם: Fastball - The Way Grease 2 - Girl For All Seasons Grease - Summer Nights Guns 'n Roses - Sweet Child O' Mine Guns 'n Roses - Don't Cry Hanson - Where's The Love (וגם: Hanson - Mmm...Bop) חמי רודנר - בואי ניפרד Hercules - I Won't Say עברי לידר - לאונרדו (אם בא לכם להיות חברים שלו, בזמן הקרוב!!! יווווווווו עברי לידר
רווווווולז!!!!) Jamiroquai - Cosmic Girl
John Lennon - Happy Christmas (אנד סווו מארייייי קריסמססס..) כוורת - המגפיים של ברוך גזוז - מילים יפות Kylie Minogue - In Your Eyes *נסקלת* משינה- אנה (שיר הצ'אט
אנה לא גומרת, אנה מאחרת, למקום שאי אפשר..... אחרת.
) משינה - גברת שרה השכנה (ממכר..) Meja - All About The Money (אני יודעת ששמו אותו פה לפחות פעמיים, אבל הוא כזה שולט! איטס אול אבווט דה מאני!! איטס אול דם דם דם דם דום דום דום דום איי דונט ת'ינק איטס פאנייייי..) Microsoft - Jingle Bells
מוניקה סקס - כל החבר'ה (החוק היבש לא נרטב אף פעם, החוק היבש לא נרטה אף פעם, החוק היבש לא נרטה אף פעם, אפילו לאאאא מדמעהההה של ילדההההה...) מוניקה סקס - איש קש Monkees - I'm A Beliver (ד'אן איי סו הר פייס! נאו איימ א בליבר!!) Monty Python - Knights Of The Round Table
בריאן כוכב עליון זה אחלה סרט שבעולם, ואני יודעת את זה למרות שלא ראיתי אותו מעולם (לצערי הרב)
Nirvana - Heart Shaped Box No Doubt - Just A Girl Oasis - Stand By Me P.O.D - Youth Of The Nation (
אמרתי לעצמי- רגע, זה לא פאדל אוף מאד? זה הקול שלהם!! אההה, פ.אדל א.וף מ.אד..
) Queen - Bicycle Race Queen - Bohemian Rhapsody R.E.M - At My Most Beautiful Radiohead - Creep רוקפור - שוב לא שקט Roxtte - How Do You Do בכלל, רוקסט ממש, ממש, ממש טובים, כל השירים שלהם. S Club 7 - Never Had A Dream Come True Serge Gainsbourg & Jane Birkin - Je T'aime Moi Non Plus (זה: אוהבת אותך.. אוהבתת... כן, אוהבת... גם אני... *קול של צפרדע גוססת*) שלום חנוך - משיח לא בא (משיח גם לא מטלפ-אן, טה טה טה, טה טה טה טה טה טה טה טה..) שייגעצ - מניו יורק ועד רפיח (איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב! לו הם צבעי מולדת, אני רוצהההה לרדת, אם שחורים או לבנים- נמות כולנו *ג-ז-ע*נים.
) Snap - I'v Got The Power (טוב, זהו, כבר אי אפשר להתכחש: כל השירים של שרק, אחד לאחד, הם טובים שבטובים
) South Park - I'm Super Spice Girls - Goodbye (גווווווודביי, מיייייי פריינדדדדדד...) Spice Girls - Spice Up Your Life Spice Girls - Too Much (אנד נאת'ינג, איטס באד איננננננף..) סאבלימינל - הפינאלי *נסקלת* Sweetbox - Everything Is Gonna Be Alright מי - שר - ותשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום?? טיפקס - זמנים קטנים טיפקס - רבי ג'ו כפרה תיסלם - פרצופה של המדינה (יאאא... שמאלנים מסריחים
) תיסלם - עוד פגישה Tupac Shakur - Me And My Girlfriend *נסקלת* U2 - Mysterious Ways Weird Al Yankovic - Bohemian Rap City Wham - Last Christmas (לאאאאסט קריסמס, איי גאב יו מיי הארט.. דיס ייר, טו סייב יו פרום טירס, אייל גיב איט טו סאמוואן ספייייייייייייישל..) Will Smith - Just The Two Of Us מוניקה סקס - גשם חזק (האמת היא? זה שיר ממש, אבל ממש גרוע..) וסליחה שחזרתי כבר על כל מה שאחרים אמרו וגם על מה שאני אמרתי..

coolit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

Melanice C - Never Be The Same Again ואת זה באמת תורידו, זה שיר נחווווווווץ!!!

../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אני מחפשת מלא בקזאא ולא מוצאת שירים של שי נובלמן... רק שמעתי כמה באתר שלו ולא הצלחתי להוריד אותם אליי למחשב! הא ולפני כמה ימים ראיתי את הקליפ של LONELY BOY בטלויזיה
בכל אופן. יש לי רשימה כזאאאאאאאת ארוכה של להקות שאני צריכה לבדוק
אבל בכל זאת אני אוסיף אליה את אלה מבין שהוספת הנה שאני לא מכירה, לא משנה מה, תיקיית המפ3ים שלי תמיד תראה בעיניי כאילו אין בה מספיק שירים

ketty the sheep

New member
אני יכולה לצרוב לך את הדיסק שלו

אם את רוצה, ולהביא לך באיזשהו מפגש או משהו

thebaby

New member
טוב אני אצטרף../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

מוזיקה זה החיים שלי אבל אם אני אתחיל לכתוב שירים זה לא יגמר אז אני סתם אכתבו מה שעולה לי לראש ומקווה שאני לא חוזר יותר מידי...
the connels - 74'-75' good charlot - נראה לי שככה רושמים את שמם וכל השירים... הם מעולים ! johny משהו - i'm still here aerosmith - הכל אבל במיוחד pink elthon john - your song - שיר עמוק ורומנטי
היהודים - ג'קי היהודים - קח אותי איפה הילד - הכל שייגעצ - הכל עברי לידר - בוא עברי לידר - לאונרדו ברי סחרוף - חלליות משינה - ניצוצות אביב גפן - קבעתי עם האושר + עוד כמה שירים שאין לי כח לבדוק שמות שוטי הנבואה - מה קרה לך שוטי הנבואה - הכל מן ג'ה מוניקה סקס - כל החברה מוניקה סקס - פצעים ונשיקות מוניקה סקס - גשם חזק מוניקה סקס - איש קש מוניקה סקס - על הרצפה אבטיפוס - עוד נגיעה כנסיית השכל - תגידי שטוב כנסיית השכל - היינו עושים אהבה חמי רודנר - אימפריות נופלות (שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק) חמי רודנר - בואי ניפרד הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך היהודים הכל אני חושב ברי סחרוף - מונסון ברי סחרוף - עיר מקלט ברי סחרוף - לב שלם ברי סחרף הכל אני חושב
rammstein - הכל אני חושב אינפקציה - פתח תקווה - שיר ענקקקק אינפקציה - ככה מפנקים - גם שיר ענקקקקקק אינפקציה - זכוכיות אינפקציה - הכל scooter - the logical song scooter - weekend i can boogi - לא זוכר של מי system of a down - הכל metallica - invisble kid nirvana - lithuim nirvana - smells like teen spirit guns N roses - paradise city lenny kravitz - american women bob marley - הכל אני חושב sheril crow - soak up the sun sum 41 - in too deep sum 41 - hell song disney - הכלללללללללללללללללללללללללל travis - sing- מעולה !!!!!! oasis - wonderwall - אולי השיר הכי טוב ששמעתי בחיי creed - one creed - one last breath creed - my sacrifize - לא זוכר איך כותבים blink 182 - מעולים !!!! bee gees - tragedy beck - loser​
אני צריך ללכת אני אמשיך אחר כך

HaMsTeR

New member
i'm still here-../images/Emo118.gif|שיר|

זה שיר ממש טוב
johnny rzeznik זה מי ששר אותו. והוא הסולן של הגו גו דולז. והשיר הזה גם היה בסרט כוכב המטמון
. כמעט את כל השירים חוץ מזה אני לא מכירה\לא ממש אוהבת.. .

../images/Emo6.gif

bee gees - tragedy קרעת אותי
sheril crow - soak up the sun ראיתי את הקליפ של זה בערוץ ביפ (אני מידרדרת.. רואה יותר מדי טלויזיה
) זה נשמע טוב בהתחלה, אבל אז הפזמון הסתמי מדי חזר יותר מדי פעמים ונתקע לי בראש ועשה לי מעצבן ועכשיו אני לא ממש אוהבת.
travis, oasis, nirvana, guns, connels -
אבל לטראוויס יש כמה שירים הרבה יותר שווים, לאואזיס יש עוד הרבה (מאיפה שזה הגיע
) בסגנון הזה, bob marley - שמעתי אותו בכל מיני מקומות והוא היה טוב לדעתי, וגם ניסיתי להוריד שירים שלו, אבל מצאתי רק שניים.. בא לך לשלוח לי כמה?

shloompi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif|../images/Emo79.gif

טעם טוב, אם יורשה לי להגיד
ברי סחרוף ^^;

TwelveEyes

New member
../images/Emo79.gif______________________../images/Emo79.gif

Incubus - Stellar (שיר מדהים...) Dusty Springfield - Spooky (
) AC/DC - Highway to Hell (קלאסיקה!!) The Police - Every Breath You Take (לזכר משה...
) Beastie Boys - Fight For Your Right to Party (נו באמת, אני צריכה להסביר למה?) Dandy Warhols - Not If You Were the Last Junkie on Earth (
הרואין איז סו פאסההההה!!!!
) Amanda Ghost - Filthy Mind (מי שצופה באדיקות ב"הכי גאים שיש" בטח יכיר את השיר
) מופע הארנבות של ד"ר קספר - בשמלה אדומה (
את לא מבינה!!! את סתם ילדה קטנה!!!
) Foo Fighters - Everlong (ראבאק, אם יש לכם חבר\ה, תשלחו לו\לה את השיר הזה.
) Gary Numan - Cars (סתם, כי יש לי שיעור נהיגה מחר
) Millionaire - Champagne (רוקיסטי וחביב.) מוניקה סקס - מכה אפורה (פשוט שיר טוב
) The Cranberries - Salvation (אל תעשו סמים, מממקיי?
) The Donnas - Take it Off (יש!!) המכשפות - להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך (אחד השירים האהובים עליי
) Jimi Hendrix - Crosstown Traffic (רק ג'ימי יכול לקשר בין נהיגה עצבנית בשעת העומס לאהבה
) The Smiths - Bigmouth Strikes Again (לכל אלה שלא יודעים מתי לסתום את הפה
) הייתי ממליצה גם על דברים יותר כבדים, אבל לא נראה לי שאתם בקטע של מטאל או טכנו

thebaby

New member
מטאל זה נחמד ../images/Emo3.gif../images/Emo101.gif

טכנו אני לא מכיר\יודע מה זה

TwelveEyes

New member
טוב, אז קבלו גם מטאל ../images/Emo13.gif

Abed - Operation Silence Death - Trapped In A Corner Death - The Philosopher Metallica - One Metallica - Orion (ממליצה לכם להעביר את השיר ארבע+ דקות קדימה. יש קטע אינסטרומנטלי *מדהים*) Metallica - Master of Puppets (שיר מאוד וולדי
יש אפילו קטע שהם צוחקים בסוף שהזכיר לי בצורה מפחידה את הצחוק של אוכלי המוות בבית הקברות 0_o;;) Slayer - Seasons in the Abyss Slayer - Dead Skin Mask Slayer - Raining Blood Strapping Young Lad - Detox הרוב ת'ראש מטאל כזה..

../images/Emo23.gif|ראש-כ|והנה קצת קיטש...

למי שאוהב לבכות עם המוזיקה שהוא שומע או פשוט להתמוגג ממנה ומהמילים שלה (כן כן אני יודעת שאני חולת נפש. סואו
) מילה ראשונה-ווסטלייף-והרבה!!!! והנה כמה מהשירים היותר טובים שלהם... more than words flying without wings
moments(שיש לו ת'מילים הכי יפות בעולם) against all odds (בדואט נצחי ושולט עם מריה קארי) you make me feel my love to be loved if your heart's not in it
love crime (שאני פשוט בוכה כ-ל פעם שאני שומעת אותו) angel love takes two unbreakable tonight
בכוונה לא בחרתי שירים קופצניים, אלא רק את האטיים והפחות מוכרים (בחלקם) שלהם, כי אלה היותר יפים לדעתי...
בחרתי 3-4 שירים מכל דיסק, כדי שיהיה יותר נוח... והנה עוד שיר אחד, של כריסטינה, מהדיסק ה"חדש" stripped, כי זה שיר פשוט מדהים, לכל חובבי הלטינית למיניהם, למרות שרוב השיר בכלל באנגלית
הוא נקרא כך: infatuation והוא מדהים..מומלץ בחום. על השירים שאני אוהבת של מוניקה כבר המליצו...אבל היפים ביותר הם פצעים ונשיקות, סאן חוזה, מילי (ראו חתימה..), שנים חסומות ותן לשים ת'ראש על דיונה.. תהנו..

ketty the sheep

New member
*מוסיפה*

אחחח, ניימדרופינג איז מיי סקונד ניים
Flaming Lips- Do You Realise (הצתה מאוחרת אצלי
)
Athlete- Beautiful
Porcupine Tree- Gravity Eyelids
Swan Lee- Enter
Mew- Am I Wry? No
New Order- Bizarre Love Triangle
Ladytron- Playgirl
Ladytron- Seventeen
בקיצור, הרבה ליידיטרון. כמה שיותר- יותר טוב.
Primal Scream- Swastika Eyes
Powderfinger- My Happiness
The Clash- I Fought the Law
Reuben- Scared of the Police
Hot Hot Heat- Bandages (ממכר. מתחיל לעצבן על האאזנה ה-20
)
Graham Coxon- Escape Song (גראהם קוקסון הוא אלוהים, דא)
Super Furry Animals- Ice Hockey Hair
Manic Street Preachers- The Masses Against the Classes
Goldfrapp- Utopia ו.. אני שותקת

As I Am

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

אין לך שיר אחד של אלאניס מוריסט או של סוזאן וגה שם, תתביישי (התביישי?) לך! אז במקום להגיד "כל השירים של.." אני אמליץ לך על כמה טובים במיוחד. Suzanne Vega - Luka (הוא לא כזה טוב, אבל הוא מאוד מוכר, את בטוח מכירה אותו) Left of Center Marlene on the Wall Gypsy The Queen and the Soldier (מוזר, לא בטוחה אם תאהבי..) Headshots No Cheap Thrill Tombstone In Liverpool 99.9F As Girls Go (שיר משעשע ביותר... חי חי) Knight Moves Solitude Standing Alanis Morissette - (היא יותר סגנון של רוק, אז לא יודעת עד כמה תאהבי אותה
) Perfect Forgiven Head Over Feet Mary Jane Ironic Not the Doctor Thank You Princess Familiar Joining You Precious Illusions Surrendering .... יותר מידי? ^^; פשוט תבחרי כמה שירים אקראיים מהרשימה, זה יספיק P: וחוץ מהם, כמה שירים חמודים אחרים: Boa - Duvet Sheryl Crow - If It Makes You Happy No Doubt - Just A Girl Lightning Seeds - Pure Vanessa Carlton - Ordinary Day אנג'וי? ^^; *חוזרת להתחבא בצללי הפורום*

Me 4eVer

New member
אלאניס..../images/Emo99.gif

אבל יש לה עוד מלא שירים יפים שלא כתבת..

As I Am

New member
כל השירים שלה יפים O_O ../images/Emo103.gif

(חוץ מאחד, אבל לא חשוב ^^;) לא יכולתי לכתוב לה את כולם, היא הייתה... נבהלת. :x

למעלה